| Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
adic Flight Level 100
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mar 17 Mar 2009, 23:12 | |
| Salut,
Joi plec 3 zile din tara si sunt curios cat costa parcarea la OTP pentru o zi. Merg cu copiii si mi-ar conveni sa merg cu masina in loc de autobuz/taxi.
Thanks. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mar 17 Mar 2009, 23:40 | |
| Anul trecut parca era 4RON pe ora. Durata minima tarifata 30 minute/2RON.
Incearca sa afli mai multe info aici:
Dispecerat parcare Parcare Sosiri Internationale, parter Telefon: 201 3374, 204 1106
Ai mai putea incerca o varianta adiacenta hotelul de peste drum de aeroport (http://www.skygatehotel.ro/). Da-le un telefon si intreaba daca este posibil sa lasi masina la ei in parcare si cat ar costa.
O alta varianta cred ca ar fi sa lasi masina undeva pe langa halta nou creata pentru trenul Bucuresti - Aeroport si sa vii de acolo cu microbuzul care face transferul tren aeroport. Ar fi gratuit insa nu stiu cat de safe este zona. | |
|
| |
adic Flight Level 100
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mar 17 Mar 2009, 23:43 | |
| Multzam mult de idee. Mi-am dat seama ca am o prietena care lucreaza la SkyGate. Ce mult inseamna o parere in plus Am sunat de curiozitate la parcare. Au un "discount" minunat de 0%. Adica 6 RON/hr * 24 hr = 144 RON / zi. Exact ca in Europa | |
|
| |
adic Flight Level 100
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mier 18 Mar 2009, 10:28 | |
| La Skygate (acum se numeste Angelo Airporthotel Bucharest) parcarea costa 10 EUR + TVA(19%) /zi/masina. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mier 18 Mar 2009, 10:37 | |
| Dap, chiar voiam sa-ti scriu... am mai aflat ca la Confort (tot un hotel in Otopeni - langa WaterPark http://www.conforthotels.ro/) e tot 10 euro/zi parcarea si teoretic asigura si transferu cu microbuzul lor de la hotel la aeroport. | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mier 18 Mar 2009, 10:41 | |
| N-ar merge sa lasi masina in orasul Otopeni? Gasesti un loc de parcare intr-o zona circulata si o lasi acolo. Deci ai merge la aeroport cu familia, ii lasi acolo, te duci si lasi masina in Otopeni si apoi iei urmatorul autobuz (783 sau 780) catre aeroport. Ai pierde maxim 20-30 minute in plus. E mai multa bataie de cap, dar e mai ieftin. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Joi 19 Mar 2009, 17:05 | |
| 5euro/zi in parcarea privata a pensiunii Otopeni (vizavi de pista aeroportului). Transport gratuit pana la / de la aeroport. Detalii despre pensiune pe www.pensiuneaotopeni.ro |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: park&fly ieftin la Aeroportul Otopeni Mier 04 Noi 2009, 15:42 | |
| daca doriti sa mergeti cu masina personala la Aeroportul Otopeni, apelati la serviciile Park&Fly; parcarea este situata in sensul giratoriu de la aeroport, langa mini prix. au tarife super convenabile (24 RON 12 ore fata de 6 Ron/ora la parcarea din aeroport), servicii long term parking (scade tariful pe masura ce creste durata de stationare), parcarea are sistem cu bariere, paza, supraveghere video 24 h pe zi /7 zile pe saptamana, asigura transfer gratuit la/de la aeroport. merita! am uitat sa va zic ca au si site: www.parknfly.ro si se pot face rezervari online direct pe site |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mier 04 Noi 2009, 16:06 | |
| Si dumneavoastra ce post ocupati la Park&Fly? | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI Mier 04 Noi 2009, 16:22 | |
| - Mengelaus a scris:
- Si dumneavoastra ce post ocupati la Park&Fly?
Spotteritza de serviciu, cu siguranta! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Parcare la Otopeni Joi 05 Noi 2009, 14:32 | |
| Deocamdata nu ocup nici un post, poate ma angajez casierita in viitorul apropiat, cu criza care bantuie mai rau decat gripa porcina, cine stie? Dar o asemenea informatie valoroasa, cum sa o tin doar pentru mine? Poate pasagerii de la OTP apreciaza! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI | |
| |
|
| |
| Cat costa parcarea la Otopeni PE ZI | |
|