Forli Airport (IATA: FRL, ICAO: LIPK) - Aeroporto di Forli "L. Ridolfi".Site oficial: http://www.forliairport.com/
Pentru ca sunteti cuminti, mai postez o bombonica. Este vorba despre un aeroport mititel, cel din Forli.
Am ajuns pe el cu Wizz-ul. La ce e bun ? Pai la vizitat: Rimini ( pentru iubitorii de plaja, etc. ), Bologna ( arta si arhitectura ), San Marino ( microstat independent - medieval ), Imola ( pentru pasionatii de F1 ), Ravenna, Modena ( capitala motoarelor ), pentru pasionatii de F1, Ferrari, Lamborghini, Maserati si Ducati, etc.
Asa incat, se pot face multe lucruri in provincia Emilia–Romagna si acest aeroport merita un pic de atentie.
El in sine, nu este mare scula, dimpotriva. Dar este ok si isi face foarte bine treaba.
Pista – singura.
O buda, parca nu prea seamana cu cea de la BBU ?
Ceva scule mai vechi, la pensie.
Statia bus-ului 2, cel care va duce in oras.
Plecarile.
Ghiseele check-in, 11 la numar.
Internet point. Cost 1 eur/15 min. Posibilitati de: scanare, fax, copiere, wi-fi – preturi modice, daca esti in nevoie.
Poarta de imbarcare – cu romanachis…..
…si fara romanachis.
Imbarcarea si debarcarea, de la/pana la poarta, se face perpedes. Misto, daca e frumos afara.
Wind Jet.
Asta a fost tot. Toate cele 55 de fotografii, se pot vedea
Apasand aici !De la aerop. Forli, ca sa ajungi la gara din Forli, ai trei posibilitati:
1- transportul in comun, bus nr. 2 ( din afara aeroportului ) pana in piata Vittoria, dupa care schimbi inca 2 statii pana la gara cu alt bus ( de ales intre 3-4 numere ) - timp estimat 30 min. Cost : 1,50 eur/pers. Am folosit-o la intors.
2-Aerobus - dar sunt doar 2 pe zi, cost 3,50 eur/pers. Dar sunt f.f. rare, 2 sau 3 curse pe zi.
3-Taxi. Cea mai buna solutie. Costa fix 11 eur, este direct aeroport-gara si faci 10 min., cu conditia sa prinzi unul. Ca sa reduci costul, pot merge 2 perechi in acelasi taxi - taxa fiind aceeasi (pe aparat scrie taxa fixa - 11 eur). Am folosit-o la dus.
Sper sa va foloseasca !