ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Inchiriere obiective

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

Inchiriere obiective Empty
MesajSubiect: Inchiriere obiective   Inchiriere obiective EmptyJoi 01 Apr 2010, 11:56

http://www.inchiriereobiective.ro/
Sus In jos
codrutz
Fotograf
codrutz

Numarul mesajelor : 447
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/08/2008

Inchiriere obiective Empty
MesajSubiect: Re: Inchiriere obiective   Inchiriere obiective EmptyJoi 01 Apr 2010, 17:37

no offence dar mi se par cam varza tinerii

am cautat disperat un loc din Romania unde sa inchiriez un 500 F/4... de negasit

in disperare de cauza am abordat un fotograf japonez (Tomo Minoda pe numele sau) care speram sa aiba ceva asemanator prin rucsacul sau, iar el mi-a indicat site-ul de mai sus.

oferta lor o consider dezamagitoare, in afara de fixurile de 85 si 100, absolut toate celelalte obiective mi se par de performanta optica medie si sub.

Ar mai merita 100-400, pentru cei ca noi, sa zic. Insa ideea inchirierii unui obiectiv este sa ai acces la chestii de varf, nicidecum la un obiectiv pe care il gasesti in aproape orice desaga foto carpato-danubiano-pontica.

Cred ca-s un pic subiectiv, speram sa gasesc la ei acel 500...
Sus In jos

Inchiriere obiective
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ajutor in alegerea unui aparat
» Obiective Canon
» Link - Comparatii intre obiective

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Tehnica de spotting si de aviatie - Spotting Equipment and Skills-
Mergi direct la: