| AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII | |
|
+65Andrei AlexCC AIR06 BlackMamba LRCV vishzu mishwall Cipri razvangugila LRBS laur_visan AlexC Andrei_RC YR-BGP Edi 46Pilot mihaiatanasie sergiu fly_emirates neobluenet Iulius Catalin80 k0b3 mckingtom flight shouriken cristy_g1 albyna05 Stefan roger mario antonio atr_42_500 alinteanu fularU tepes_voda daryus_i Balki CalinCLJ Geo danutztgv16 lrbc Dylan arianne v-twin gaudi Thomas NATO eugen kampfmaschine neagu_laurentiu Mengelaus b707nicolae claudiup cipi_TM Griff Virusu valavia bobocell airbusA380 gabi-737 ovidiu51 Spark aegean RATus Cayenne 69 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 13 Oct 2011, 23:20 | |
| - daryus_i a scris:
- luna trecuta am fost la Baneasa sa iau pe cineva de la aeroport, pe la ora 23...si am observat intr-un colt mai indepartat al aeroportului un laser verde foarte puternic. stie cineva pt ce este folosit? ms
N-am idee, dar sint alti imbecili care se plictisesc si pun lasere pe avioane. | |
|
| |
tepes_voda Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 48 Localizare : Mannheim Data de inscriere : 16/09/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 14 Oct 2011, 17:13 | |
| Laserul verde este de fapt echipamentul de speriat animale si pasari si nu este indreptat catre aeronave | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 14 Oct 2011, 21:33 | |
| - tepes_voda a scris:
- Laserul verde este de fapt echipamentul de speriat animale si pasari si nu este indreptat catre aeronave
Noaptea ...la ora 23.00 ????? Interesanta ,,scula''...... | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Sam 15 Oct 2011, 14:57 | |
| - fularU a scris:
- Noaptea ...la ora 23.00 ????? Interesanta ,,scula''......
Alunga pasarile... de noapte Later edit: VIDEO: Cel mai mare pericol pentru avioane vine de pe Pământ. "Cine face asta riscă 20 DE ANI DE ÎNCHISOARE" | |
|
| |
alinteanu Airport Level
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 47 Localizare : Harghita Data de inscriere : 26/06/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Sam 15 Oct 2011, 18:40 | |
| Acelasi laser verde l-am vazut si eu acum o luna cand am plecat de pe Baneasa dimineata la ora 7. Din ce am vazut, parea amplast pe la mijlocul pistei si facea o miscare de rotatie odata la 2-3 minute | |
|
| |
daryus_i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 21 Oct 2011, 10:09 | |
| - alinteanu a scris:
- Acelasi laser verde l-am vazut si eu acum o luna cand am plecat de pe Baneasa dimineata la ora 7. Din ce am vazut, parea amplast pe la mijlocul pistei si facea o miscare de rotatie odata la 2-3 minute
eu am vazut laser-ul de la poarta si nu mi-am dat seama exact de pozitia lui mai ales ca era pe la ora 23,00..si exact miscarea aceea de rotatie o facea...eram curios la ce ajuta. | |
|
| |
daryus_i Flight Level 100
Numarul mesajelor : 107 Varsta : 43 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 17/02/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 21 Oct 2011, 10:22 | |
| - tepes_voda a scris:
- Laserul verde este de fapt echipamentul de speriat animale si pasari si nu este indreptat catre aeronave
ms pt raspuns...interesanta smekeria | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Mutarea zborurilor low cost pe Otopeni va creşte preţul biletului Joi 10 Noi 2011, 13:52 | |
| Titlu: Mutarea zborurilor low cost pe Otopeni va creşte preţul biletului Sursa: http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/3582 Autor: -- Data: 10.11.2011 - Citat :
- Mutarea zborurilor low cost de pe Aeroportul Băneasa pe cel din Otopeni, care percepe tarife mai mari, este "cel mai rău lucru care se putea întâmpla aviaţiei", întrucât forţează companiile să scumpească biletele sau să iasă de pe piaţă, afirmă directorul executiv al Wizz Air, Jozsef Varadi, citat de Mediafax şi preluat de antena3.ro.
"Managementul Aeroportului Otopeni nu va face bine dacă forţează companiile low cost să se mute. Cred că Wizz Air are o poziţie destul de bună pe piaţă încât să nu plece, dar dacă va trebui să ne mutăm, vom fi forţaţi să ne revizuim capacitatea de transport şi tarifele. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla pieţei de aviaţie este ca, din cauza unei decizii ca aceasta, companiile să plece şi să facă investiţii pe alte pieţe", a declarat într-o conferinţă de presă, Jozsef Varadi. | |
|
| |
alinteanu Airport Level
Numarul mesajelor : 29 Varsta : 47 Localizare : Harghita Data de inscriere : 26/06/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Dum 20 Noi 2011, 09:39 | |
| Ryanair care trebuia sa aterizeze la Constanta, va a ateriza la Baneasa, e cineva prin zona care sa traga cateva cadre? | |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Aeroportul Bucuresti (Aurel Vlaicu/Baneasa) - Noiembrie 2011 Lun 21 Noi 2011, 10:31 | |
| Ciao tuturor,
O miscare pe BBU: MD Douglas MD82 49139 1091 YR-MDK Ten Airways positioned 21nov11 BBU-RBA-DKR on wet-lease to? ex N822US. | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Mar 29 Noi 2011, 23:26 | |
| Titlu: 2,5 mil. euro pentru o cladire VIP pe aeroportul Baneasa, sa aiba investitorii “unde sa aterizeze” Sursa: dailybusiness.ro Autor: *** Data: 29.11.2011 - Citat :
- Aeroportul Baneasa, care va intra in modernizare, va avea o cladire destinata curselor charter si VIP, care va presupune costuri de 2,5 milioane euro, pentru ca investitorii "sa aiba un loc unde sa aterizeze", a declarat marti ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
"Este prima etapa de modernizare a Aeroportului Baneasa, care isi va schimba destinatia. Cei care vin sa investeasca in Romania vor avea un loc unde sa aterizeze, sa vina sa isi investeasca banii", a spus Boagiu, dupa o vizita de lucru la santierul noii cladiri, relateaza Mediafax.
Capacitatea terminalului va fi de 30.000 de pasageri pe an si va fi pus in functiune inainte de Craciun, urmand ca finalizarea lucrarilor sa aiba loc in februarie anul viitor.
La parterul cladirii va exista o zona destinata prelucrarii fluxurilor de pasageri, iar la etaj o zona multifunctionala, care va cuprinde o sala de consiliu pentru intalniri de afaceri, una pentru prezentari si vizionari, o zona de relaxare si un spatiu pentru organizarea conferintelor de presa. Totodata, va fi amenajata o parcare auto in zona dedicata VIP.
Boagiu a afirmat ca aceia care sunt nemultumiti de mutarea zborurilor low cost pe Aeroportul Otopeni "nu au niciun motiv", intrucat preturile biletelor nu vor creste.
"Romanii care vor utiliza Aeroportul Otopeni vor avea ocazia sa astepte intr-un aeroport civilizat, nu intr-unul care arata ca o aerogara de provincie", a afirmat Boagiu.
Licitatia pentru elaborarea studiului de fezabilitate in vederea transformarii Aeroportului Baneasa intr-unul dedicat zborurilor business va fi lansata in decembrie. "Vom sti cat va costa dupa finalizarea studiului de fezabilitate", a spus Boagiu. | |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Lun 05 Dec 2011, 10:23 | |
| Ciao tuturor,
O alta jucarie o sterge de pe BBU: MD Douglas MD82 49502 1300 UR-CJQ Bukovyna Aviation Enterprise regd 01dec11, for delivery ex BBU ex G-CEPC. | |
|
| |
roger Airport Level
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti/Toulouse Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 09 Dec 2011, 21:17 | |
| Tocmai ce a decolat un Lot de pe Baneasa | |
|
| |
roger Airport Level
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti/Toulouse Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Vin 09 Dec 2011, 21:24 | |
| Probabil o urgenta. Acum sunt in sala de plecari si l am vazut plecand. Vom vedea mai clar pe FlightRadar de ce cursa e vorba. | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 22 Dec 2011, 07:33 | |
| Titlu: Baneasa devine oficial aeroport dedicat pasagerilor de business Sursa: wall-street.ro Autor: *** Data: 21.12.2011 - Citat :
- Aeroportul Aurel Vlaicu - Baneasa a deschis, in urma unei investitii de 2,5 milioane euro, un terminal dedicat pasagerilor de business, cu o suprafata de 1.500 de metri patrati.
"Este un proiect pe care il anuntam acum un an. Noul terminal va deservi aviatia privata intrucat din luna martie a anului viitor aeroportul Baneasa nu va mai gazdui aviatia low-cost, care va fi mutata pe Otopeni", a declarat la inaugurarea terminalului ministrul Transporturilor Anca Boagiu, citata de Mediafax.
Ea a recomandat operatorilor low-cost sa "isi reprime nemultumirile" cauzate de mutarea zborurilor la Otopeni, deoarece serviciile de la aeroportul Baneasa erau "sub cele intanite intr-o autogara undeva la tara".
Unele companii low-cost au reclamat cresterea costurilor odata cu transferul operatiunilor la Otopeni, sustinand ca serviciile sunt mult mai scumpe.
Terminalul are doua porti de imbarcare si o capacitate de 30.000 de pasageri pe an.
Finantarea investitiei a fost asigurata din sursele proprii ale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
| |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 22 Dec 2011, 08:24 | |
| Si cateva fotografii de interior din Ziarul Financiar. | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 22 Dec 2011, 12:05 | |
| Fix in acel terminal business am avut eu biroul inainte | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 22 Dec 2011, 13:19 | |
| Lasa Griffule! Nu fi suparat! Cine rade la urma, rade mai bine! Oricum, arata bine biroul tau... BTW, salutari de la Doha! | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 22 Dec 2011, 21:55 | |
| o poza realizata de un coleg,in primavara lui 2009; sper sa va placa | |
|
| |
Stefan Flight Level 100
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Dum 25 Dec 2011, 09:39 | |
| - Griff a scris:
- Fix in acel terminal business am avut eu biroul inainte
La apimondia nu-ti mai place ? | |
|
| |
Griff Moderator
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Dum 25 Dec 2011, 10:21 | |
| - Stefan a scris:
- Griff a scris:
La apimondia nu-ti mai place ?
Haha, hai la mine in birou si uita-te pe geam....sa facem o comparatie. | |
|
| |
Stefan Flight Level 100
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Mier 28 Dec 2011, 10:27 | |
| - Griff a scris:
- Stefan a scris:
- Griff a scris:
La apimondia nu-ti mai place ?
Haha, hai la mine in birou si uita-te pe geam....sa facem o comparatie. :-) Cum? Parcarea aia este extraordinara! :-):-):-) | |
|
| |
b707nicolae Flight Level 100
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/04/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Mier 04 Ian 2012, 23:32 | |
| La Multi Ani pe 2012 topicului de Baneasa. Azi pe la pranz am vazut pe Baneasa un ATR42 al Tarom, si mergand mai departe, se observa balizajul aprins pe o intensitate mai mare (specifica cetii), precum si ceata in lungul pistei. Mergand mai departe spre academia de politie, ceata era din ce in ce mai groasa, si deci presupun ca la Otopeni era si mai deasa. Intrebare: era un divert de la OTP? Ca dupa vreo 45min dupa ce l-am vazut parcat, l-am vazut si decoland. (Si pe la 1-2 a mai decolat unul, dar nu am vazut ce scria pe el, posibil sa fi fost mai mult de unul). Stie cineva ce era cu el/ele acolo? Si poate si ce ruta au facut pana inapoi la Otopeni ) | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Joi 05 Ian 2012, 16:34 | |
| | |
|
| |
albyna05 Airport Level
Numarul mesajelor : 17 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/11/2009
| Subiect: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII Dum 08 Ian 2012, 13:55 | |
| La inceput de an,un vizitator surpriza pe BBU,Rinat Ahmetov,cu aeronava personala.Se zice ca sta 3 ore in Romania,poate trece cineva cu pentru poze,din imagini aeronava se afla langa parcarea din dn1. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII | |
| |
|
| |
| AEROPORTUL AUREL VLAICU/ BANEASA - STIRI - DISCUTII | |
|