ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS

In jos 
+55
ness
yo3hjv
nrares
NATO
DrakulaBV
gmc_extreme
Vipero
deltadagger
silviubad
flysebi
mihaiatanasie
mihairosioru
DIESEL
babacu
bogdan81
lucian21
vasi
claudiup
fularU
xpino
arnold757
tudor
Skylink
electric
flaviu
Voicu
shouriken
Alex_tm
Messerschmitt
manu_21skw
YR-DNY
crokodilu
eugen
felix
horizob
Mengelaus
allex
VIC
delu
valavia
Boeing777-300
Edi
Dylan
hayabusa
RATus
demorra
Virusu
kill3r999
RwO
RoNIN_731
aegean
Capt_Vio
eddyz
airbusA380
Nic
59 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Cum ai devenit membru?
Recomandare din partea unui administrator
Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_lcap13%Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_rcap
 13% [ 22 ]
Recomandare din partea unui membru
Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_lcap15%Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_rcap
 15% [ 26 ]
Motoare de cautare
Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_lcap33%Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_rcap
 33% [ 57 ]
Forumuri de aviatie dar nu numai
Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_lcap26%Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_rcap
 26% [ 44 ]
Alta sursa (trebuie specificata)
Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_lcap13%Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Vote_rcap
 13% [ 23 ]
Total voturi : 172

AutorMesaj
crokodilu
Membru activ

Numarul mesajelor : 625
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/11/2008

Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 04 Dec 2008, 13:09

In principiu am inceput de aici, http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=317343 , dupa care chiar nu stiu cum am ajuns odata din intamplare aici, dupa care am pierdut legatura, dupa care mi-am adus aminte, dupa care am cautat pe gugle si nu am gasit nimic, dupa care am cautat iar si de data asta am gasit pe undeva printr-un colt al guglului, dupa care am incercat sa-mi fac cont, dupa care am incercat sa-mi fac cont, dupa care am incercat sa-mi fac cont, ...., dupa care am incercat sa-mi fac cont si pana la urma am reusit (era blocata de admin (sau ceva de genul asta) vre-o saptamana functia de inregistrare).
Si de atunci tot incerca sa debutez si eu cu ceva poze mai consistente dar norii si ceata nu-mi dau pace. O veni si ziua noastra odata... Poate dupa ce termina astia cu guvernu sa vina si soarele pe strada noastra.
Sus In jos
http://valistoica.blogspot.com
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 04 Dec 2008, 13:51

Tot ii bine ca ai reusit pana la urma! Ce-a fost mai greu a trecut! E, ai avut ghinion ca-n saptamana aia a fost blocata functia de inregistrare pentru a se preveni fraudarea votului pentru pozele de calendar! Razz Acuma totul a revenit la normal in cartier. Bafta la fotografiat si la vara cald! Razz
Sus In jos
manu_21skw
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 40
Localizare : Polonia
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 17:08

Sunt nou pe acest forum. L-am descoperit acum 2 zile, intamplator, cautand cu google. Vroiam sa caut informatii despre Muzeul Aviatiei din Bucuresti si daca se poate, cu cat mai multe poze. Astfel am dat de acest forum si chiar mare mi-a fost mirarea sa vad ca exista multi pasionati de fotografie aeriana.
Felicitari pentru initiativa de a infiinta acest forum! Si,... La mai mare!
Sus In jos
Messerschmitt
Flight Level 100
Flight Level 100
Messerschmitt

Numarul mesajelor : 141
Varsta : 30
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 19:09

Multe presiuni de la Allex si virusu.... Laughing
Sus In jos
http://www.bolbarazvan.blogspot.com
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 21:06

Hmm...eu am gasit forumu` dintr`un articol din ziarul "Banateanul" dar numai tin minte in ce consta anuntul. Cateva zile...am urmarit doar...si cand mi`am dat seama ca am "material didactic" aka Ferihegy..am zis sa ma inscriu.
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3451
Varsta : 69
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 21:11

Eu v-am gasit in urma articolului din Romania Libera.

Inca nu am obiectiv de spotting ( doar 18-55 VR) , dar va veni si asta Smile

Liviu
Sus In jos
Voicu
Moderator
Voicu

Numarul mesajelor : 2513
Varsta : 62
Localizare : Arad - ARW - LRAR
Data de inscriere : 28/12/2007

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 23:06

Mi-a trimis Nic un mail imediat dupa ce s-a nascut forumul....in decembrie 2007
Sus In jos
flaviu
Membru activ
flaviu

Numarul mesajelor : 600
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 24/05/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 29 Apr 2009, 23:21

cautand ceva pe google, spotter parca...nu mai stiu exact am dat peste acest forum...la inceput vizitator dar dupa o luna de vizitat am zis sa ma inscriu si eu si iata-ma Smile
Sus In jos
electric
Membru activ
electric

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 50
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 30 Apr 2009, 10:28

daca nu ma insel, cred ca din alt forum... ceva de sim-uri (msfs).
poate ma insel totusi. oricum, stiu de existenta forumului inca de la infiintare, cont mi-am facut mult mai tarziu.
Sus In jos
Skylink
Membru activ
Skylink

Numarul mesajelor : 218
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 07/01/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 30 Apr 2009, 12:51

Hello

Eu am gasit romanian.spotters cautand informatii despre unele aeroporturi din Romania pe un anumit motor de cautare.
Inainte eram numai pe airliners.

cheers
Sus In jos
tudor
Flight Level 100
Flight Level 100
tudor

Numarul mesajelor : 153
Localizare : bacau
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 30 Apr 2009, 16:32

Eu am gasit forumul pe Cartula .ro
Sus In jos
arnold757
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 129
Data de inscriere : 04/04/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 30 Apr 2009, 17:07

Eu am cautat o poza pe Google cu Tarom 738. Cand am intrat intr-o poza am vazut linkul. Prima data am intrat doar ca vizitator, dar dupa un timp m-am inregistrat Cool
Sus In jos
xpino
Fotograf
xpino

Numarul mesajelor : 227
Varsta : 60
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 25/01/2009

MesajSubiect: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 30 Apr 2009, 23:24

Hello!

O colega avea in birou calendarul pe 2009.
De aici a mai fost doar un pas.
Sus In jos
fularU
Fotograf
fularU

Numarul mesajelor : 1725
Varsta : 57
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 22/04/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyDum 10 Mai 2009, 23:16

salutare. recunosc DYLAN m-a convins ... oricum faceam poze la ,,fiare'' de ceva vreme , dar nu stiam ca se pot si admira . oricum e super!
Sus In jos
claudiup
Membru activ
claudiup

Numarul mesajelor : 973
Varsta : 42
Data de inscriere : 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 13 Mai 2009, 20:31

mie mi-a dat Anda link. Mersi Andaaaaa!!!! Smile
Sus In jos
vasi
Flight Level 100
Flight Level 100
vasi

Numarul mesajelor : 116
Varsta : 43
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 13 Mai 2009, 21:19

La mine treaba e destul de simpla. De vreo doi ani, cred, ma tot uit la fotografiile de pe Airliners.net (sincer, nu mai tin minte cum am ajuns acolo). Recent, am auzit un coleg de la birou discutand despre spotteri clujeni. Tocmai fusese la Luna, la un exercitiu si avea o poza cu ei. Ulterior, a aparut articolul scris de el in Adevarul de Seara, despre Bogdan. Intre timp, am tot "misunat" pe forum, dar in cele din urma am decis sa imi fac cont.
Spre jena mea, poze nu fac (inca). Nu am cu ce si, recunosc, nu ma pricep. Dar la uitat dupa avioane sunt campion. Odata chiar m-am surprins urmarind cateva decoland la Frankfurt. Nimic deosbit, doar ca eram la volan si cam goneam pe autostrada. Kids, don't do this! Very Happy
Sus In jos
http://www.vasileracovitan.com
lucian21
Flight Level 200
Flight Level 200
lucian21

Numarul mesajelor : 296
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 27 Mai 2009, 19:18

Pe "fotomagazin" am gasit un link cu articolul din Romania Libera.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 02 Iul 2009, 03:12

Eu cautam pe net poze cu B737-700 YR-BGH Hunedoara, cu care am fost in Romania azi iarna. Am gasit pe forum, cautand pe Google, poze care l-ea facut Octavian chiar in 10 Ianuarie, deci cand am plecat eu. Am vrut sa stiu sigur daca erau din 10, si mam inregistrat sa vorbesc cu el. Dupa ce am vazut ce are acest forum, ce contine, si lumea de pe aicea am decis sa raman si sa nu sterg contu. Cam asta a fost povestea... Very Happy
Sus In jos
bogdan81
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 16/12/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 02 Iul 2009, 11:03

De pe forumul softpedia, am dat de un link acolo si mi s-a parut foarte interesant ceea ce faceti voi aici, si va felicit cu aceasta ocazie!! cheers
Sus In jos
babacu
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 90
Varsta : 48
Localizare : Tîrgovişte
Data de inscriere : 29/07/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 02 Iul 2009, 14:31

Nu-mi mai amintesc cum am dat de acest forum, dar mă bucur că l-am găsit. În rest vorba colegului vasi: "Spre jena mea, poze nu fac (inca). Nu am cu ce si, recunosc, nu ma pricep. Dar la uitat dupa avioane sunt campion. "
Sus In jos
DIESEL
Flight Level 100
Flight Level 100
DIESEL

Numarul mesajelor : 131
Varsta : 32
Localizare : Calgary, Canada
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 08 Iul 2009, 23:44

Link de la alt membru: Capt_Vio
Sus In jos
https://www.facebook.com/MadeInRomania
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 08 Iul 2009, 23:48

Am ajuns pe acest forum datorita recomandari unui fost coleg al vostru de forum
Sus In jos
mihairosioru
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 43
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 09 Iul 2009, 18:29

Nic e de vina, m-a "recrutat" de pe alt forum de aviatie.
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyJoi 09 Iul 2009, 22:56

Bine ti-a facut!
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
flysebi
Flight Level 400
Flight Level 400
flysebi

Numarul mesajelor : 437
Varsta : 34
Localizare : bucharest
Data de inscriere : 07/03/2009

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 EmptyMier 22 Iul 2009, 15:57

Anda m -a corupt si pe mine
dar nu regret cheers
Sus In jos
http://pilotmagazin.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS   Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Date statistice - traficul forumului Romanian Spotters
» LA MULTI ANI Romanian Spotters!!!!
» Emblema Romanian Spotters
» Cum suna www.romanian-spotters.com ?
» Imaginea Romanian Spotters

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: