| Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
|
+55ness yo3hjv nrares NATO DrakulaBV gmc_extreme Vipero deltadagger silviubad flysebi mihaiatanasie mihairosioru DIESEL babacu bogdan81 lucian21 vasi claudiup fularU xpino arnold757 tudor Skylink electric flaviu Voicu shouriken Alex_tm Messerschmitt manu_21skw YR-DNY crokodilu eugen felix horizob Mengelaus allex VIC delu valavia Boeing777-300 Edi Dylan hayabusa RATus demorra Virusu kill3r999 RwO RoNIN_731 aegean Capt_Vio eddyz airbusA380 Nic 59 participanți |
|
Cum ai devenit membru? | Recomandare din partea unui administrator | | 13% | [ 22 ] | Recomandare din partea unui membru | | 15% | [ 26 ] | Motoare de cautare | | 33% | [ 57 ] | Forumuri de aviatie dar nu numai | | 26% | [ 44 ] | Alta sursa (trebuie specificata) | | 13% | [ 23 ] |
| Total voturi : 172 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 04 Dec 2008, 13:09 | |
| In principiu am inceput de aici, http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=317343 , dupa care chiar nu stiu cum am ajuns odata din intamplare aici, dupa care am pierdut legatura, dupa care mi-am adus aminte, dupa care am cautat pe gugle si nu am gasit nimic, dupa care am cautat iar si de data asta am gasit pe undeva printr-un colt al guglului, dupa care am incercat sa-mi fac cont, dupa care am incercat sa-mi fac cont, dupa care am incercat sa-mi fac cont, ...., dupa care am incercat sa-mi fac cont si pana la urma am reusit (era blocata de admin (sau ceva de genul asta) vre-o saptamana functia de inregistrare). Si de atunci tot incerca sa debutez si eu cu ceva poze mai consistente dar norii si ceata nu-mi dau pace. O veni si ziua noastra odata... Poate dupa ce termina astia cu guvernu sa vina si soarele pe strada noastra. | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 04 Dec 2008, 13:51 | |
| Tot ii bine ca ai reusit pana la urma! Ce-a fost mai greu a trecut! E, ai avut ghinion ca-n saptamana aia a fost blocata functia de inregistrare pentru a se preveni fraudarea votului pentru pozele de calendar! Acuma totul a revenit la normal in cartier. Bafta la fotografiat si la vara cald! | |
|
| |
manu_21skw Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 40 Localizare : Polonia Data de inscriere : 29/04/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 17:08 | |
| Sunt nou pe acest forum. L-am descoperit acum 2 zile, intamplator, cautand cu google. Vroiam sa caut informatii despre Muzeul Aviatiei din Bucuresti si daca se poate, cu cat mai multe poze. Astfel am dat de acest forum si chiar mare mi-a fost mirarea sa vad ca exista multi pasionati de fotografie aeriana. Felicitari pentru initiativa de a infiinta acest forum! Si,... La mai mare! | |
|
| |
Messerschmitt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Localizare : Satu Mare Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 19:09 | |
| Multe presiuni de la Allex si virusu.... | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 21:06 | |
| Hmm...eu am gasit forumu` dintr`un articol din ziarul "Banateanul" dar numai tin minte in ce consta anuntul. Cateva zile...am urmarit doar...si cand mi`am dat seama ca am "material didactic" aka Ferihegy..am zis sa ma inscriu. | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 21:11 | |
| Eu v-am gasit in urma articolului din Romania Libera. Inca nu am obiectiv de spotting ( doar 18-55 VR) , dar va veni si asta Liviu | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 23:06 | |
| Mi-a trimis Nic un mail imediat dupa ce s-a nascut forumul....in decembrie 2007 | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 29 Apr 2009, 23:21 | |
| cautand ceva pe google, spotter parca...nu mai stiu exact am dat peste acest forum...la inceput vizitator dar dupa o luna de vizitat am zis sa ma inscriu si eu si iata-ma | |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 30 Apr 2009, 10:28 | |
| daca nu ma insel, cred ca din alt forum... ceva de sim-uri (msfs). poate ma insel totusi. oricum, stiu de existenta forumului inca de la infiintare, cont mi-am facut mult mai tarziu. | |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 30 Apr 2009, 12:51 | |
| Hello Eu am gasit romanian.spotters cautand informatii despre unele aeroporturi din Romania pe un anumit motor de cautare. Inainte eram numai pe airliners. | |
|
| |
tudor Flight Level 100
Numarul mesajelor : 153 Localizare : bacau Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 30 Apr 2009, 16:32 | |
| Eu am gasit forumul pe Cartula .ro | |
|
| |
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 30 Apr 2009, 17:07 | |
| Eu am cautat o poza pe Google cu Tarom 738. Cand am intrat intr-o poza am vazut linkul. Prima data am intrat doar ca vizitator, dar dupa un timp m-am inregistrat | |
|
| |
xpino Fotograf
Numarul mesajelor : 227 Varsta : 60 Localizare : Sibiu Data de inscriere : 25/01/2009
| Subiect: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 30 Apr 2009, 23:24 | |
| Hello!
O colega avea in birou calendarul pe 2009. De aici a mai fost doar un pas. | |
|
| |
fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Dum 10 Mai 2009, 23:16 | |
| salutare. recunosc DYLAN m-a convins ... oricum faceam poze la ,,fiare'' de ceva vreme , dar nu stiam ca se pot si admira . oricum e super! | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 13 Mai 2009, 20:31 | |
| mie mi-a dat Anda link. Mersi Andaaaaa!!!! | |
|
| |
vasi Flight Level 100
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 43 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 13 Mai 2009, 21:19 | |
| La mine treaba e destul de simpla. De vreo doi ani, cred, ma tot uit la fotografiile de pe Airliners.net (sincer, nu mai tin minte cum am ajuns acolo). Recent, am auzit un coleg de la birou discutand despre spotteri clujeni. Tocmai fusese la Luna, la un exercitiu si avea o poza cu ei. Ulterior, a aparut articolul scris de el in Adevarul de Seara, despre Bogdan. Intre timp, am tot "misunat" pe forum, dar in cele din urma am decis sa imi fac cont. Spre jena mea, poze nu fac (inca). Nu am cu ce si, recunosc, nu ma pricep. Dar la uitat dupa avioane sunt campion. Odata chiar m-am surprins urmarind cateva decoland la Frankfurt. Nimic deosbit, doar ca eram la volan si cam goneam pe autostrada. Kids, don't do this! | |
|
| |
lucian21 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 296 Varsta : 51 Localizare : galati Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 27 Mai 2009, 19:18 | |
| Pe "fotomagazin" am gasit un link cu articolul din Romania Libera. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 02 Iul 2009, 03:12 | |
| Eu cautam pe net poze cu B737-700 YR-BGH Hunedoara, cu care am fost in Romania azi iarna. Am gasit pe forum, cautand pe Google, poze care l-ea facut Octavian chiar in 10 Ianuarie, deci cand am plecat eu. Am vrut sa stiu sigur daca erau din 10, si mam inregistrat sa vorbesc cu el. Dupa ce am vazut ce are acest forum, ce contine, si lumea de pe aicea am decis sa raman si sa nu sterg contu. Cam asta a fost povestea... |
|
| |
bogdan81 Airport Level
Numarul mesajelor : 70 Data de inscriere : 16/12/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 02 Iul 2009, 11:03 | |
| De pe forumul softpedia, am dat de un link acolo si mi s-a parut foarte interesant ceea ce faceti voi aici, si va felicit cu aceasta ocazie!! | |
|
| |
babacu Airport Level
Numarul mesajelor : 90 Varsta : 48 Localizare : Tîrgovişte Data de inscriere : 29/07/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 02 Iul 2009, 14:31 | |
| Nu-mi mai amintesc cum am dat de acest forum, dar mă bucur că l-am găsit. În rest vorba colegului vasi: "Spre jena mea, poze nu fac (inca). Nu am cu ce si, recunosc, nu ma pricep. Dar la uitat dupa avioane sunt campion. " | |
|
| |
DIESEL Flight Level 100
Numarul mesajelor : 131 Varsta : 32 Localizare : Calgary, Canada Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 08 Iul 2009, 23:44 | |
| Link de la alt membru: Capt_Vio | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 08 Iul 2009, 23:48 | |
| Am ajuns pe acest forum datorita recomandari unui fost coleg al vostru de forum |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 09 Iul 2009, 18:29 | |
| Nic e de vina, m-a "recrutat" de pe alt forum de aviatie. | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Joi 09 Iul 2009, 22:56 | |
| | |
|
| |
flysebi Flight Level 400
Numarul mesajelor : 437 Varsta : 34 Localizare : bucharest Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS Mier 22 Iul 2009, 15:57 | |
| Anda m -a corupt si pe mine dar nu regret | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
| |
|
| |
| Cum ati devenit membru al forumului ROMANIAN SPOTTERS | |
|