| airliners.net (part two) | |
|
+45Aviatia-Romaneasca Edi liviu.dnistran Voicu loplo Griff mckingtom Balki crisvsv fify ALMI VIC deltadagger Thomas Virusu petrudimoff DIESEL kampfmaschine shouriken horizob codrutz horia mcraffael felix Boeing777-300 randi delu alexconu gaudi puma330 gabi-737 vishzu KILLER_ES Radu_is RATus valavia Raduq arianne Alex_tm allex Geo lrbc Mengelaus Red13 Dylan 49 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| |
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 03 Ian 2010, 12:03 | |
| | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 03 Ian 2010, 12:24 | |
| Frumoase pozele Radu, in special cea cu Pilatus | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 16:11 | |
| Hohooooooo ce ziceti de asta?! inteleg ca-i prima poza c uacel DC10, dar parca nici asa... http://www.airliners.net/photo/TAB-Cargo/McDonnell-Douglas-DC-10-30F/1635273/L/ | |
|
| |
puma330 Fotograf
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 46 Localizare : STR/EDDS Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 20:05 | |
| Geo: - Citat :
- Hohooooooo ce ziceti de asta?! inteleg ca-i prima poza c uacel DC10, dar parca nici asa...
asta DA!!! lovitura...cred ca mai exagereaza si ei de dragul exclusivitatii. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 20:28 | |
| Mda....am vazut-o mai devreme..........asta arata nivelul de mediocritate catre care se indreapta elitistii A.net. Eu inteleg ca e HOT, EXCLUSIVE samd dar sa ajungi sa accepti o poza facuta cu picioarele e cam mult deja............si din pacate in ultima vreme am vazut destul de multe poze la A.net sub nivelul la care ne obisnuisera. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 21:02 | |
| - valavia a scris:
- Mda....am vazut-o mai devreme..........asta arata nivelul de mediocritate catre care se indreapta elitistii A.net. Eu inteleg ca e HOT, EXCLUSIVE samd dar sa ajungi sa accepti o poza facuta cu picioarele e cam mult deja............si din pacate in ultima vreme am vazut destul de multe poze la A.net sub nivelul la care ne obisnuisera.
Vali sa fim seriosi si mai putin elitisti, este putin cam absurd cum se pune problema la noi in ultima vreme. Ti se pare tie ca Retrojetul meu si a lui Bogdan sunt fantastice si demne de A.net ? Parerea mea este ca sunt printre cele mai slabe poze ale noastre....., daca bine imi amintesc asta ii si parerea lui Bogdan..... Si sa nu uitam ca atunci cand le-am uploadat atat eu cat si Bogdan deja mai erau doua cu el in actuala configuratie. In conditiile in care noi cerem perfectiunea de la ei oare de ce nu ii rasplatim cu perfectiune? Oare de ce nu le oferim doar poze perfecte sa nu mai trebuiasa sa dea rejecturi? Sunt oameni si ei si pot sa greseasca sau pur si simplu sa le placa aspectul si sa treaca cu vederea peste greseli! Sa nu uitam Wizz-ul meu furtunos ( personal imi place la nebunie si cred ca placut si altora dat fiind cati l-au luat in albumele lor) care este de orice dar nu de A.net daca este sa respecte standardele 100% , dar le-a placut si atunci au dat cu acceptul dupa ea si cu bucuria dupa mine. Sper sa nu va suparati pe mine ca tot dau contre in ultima ora dar am avut anumite discutii cu niste screeneri de profesie si am inceput sa pricep felul in care pun ei problema. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 21:50 | |
| | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 04 Ian 2010, 22:23 | |
| - kkk a scris:
- valavia a scris:
- Mda....am vazut-o mai devreme..........asta arata nivelul de mediocritate catre care se indreapta elitistii A.net. Eu inteleg ca e HOT, EXCLUSIVE samd dar sa ajungi sa accepti o poza facuta cu picioarele e cam mult deja............si din pacate in ultima vreme am vazut destul de multe poze la A.net sub nivelul la care ne obisnuisera.
Vali sa fim seriosi si mai putin elitisti, este putin cam absurd cum se pune problema la noi in ultima vreme. Ti se pare tie ca Retrojetul meu si a lui Bogdan sunt fantastice si demne de A.net ? Se poate sa ai si tu dreptate Rares si este foarte posibil ca eu sa privesc lucrurile cu o oarecare doza de subiectivism avand in vedere experientele mele cu cei de la A.net.....cat despre pozele cu retrojet-ul, sa fim seriosi ca sunt cu multe clase peste poza de la care a plecat discutia. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mar 05 Ian 2010, 10:05 | |
| Rares, totusi poza in cauza nu ar fi fost acceptata nici macar pe planespotters. Eu inteleg o premiera, dar parca nici asa... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mar 05 Ian 2010, 10:43 | |
| - Mengelaus a scris:
- Rares, totusi poza in cauza nu ar fi fost acceptata nici macar pe planespotters. Eu inteleg o premiera, dar parca nici asa...
Sunt deacord cu voi si totusi nu sunt deacord. Exista goana dupa senzational ( o noua schema de vopsire ), senzational care creste traficul deci cresc incasarile si asta se refera doar la partera materiala. Daca va aduceti aminte am comentat la un moment dat ca JP mi-a rejectat o poza acceptata pe A.net si cand am dat appela cu info A.net mi-au raspuns ca ei nu se uita niciodata la db-urile mai mici..... Faptul ca poza aceea este acceptata inseamna concurenta dintre cele doua DB-uri, inseamna ca acea poza era pentru prima data pe net in db-ul A.net deci din punct de vedere a orgoliului se numeste castig de cauza..... Trebuie inteles si aspectul uman sau gresala umana sau poate pur si simplu au si ei dreptul sa greseasca sau sa greseasca prin faptul ca le place o poza ca si contiinut. Eu zic ca suntem prea rai si prea usor luam orice reject ca pe un afront personal, asa cum am mai spus asa cum gresim noi la editare pot sa greseasca si ei. Parerea mea este ca ar trebui sa fim mai indulgenti si sa nu mai stam sa judecam atata ( mai ales ca nu se mai pierd sloturi la rejecturi) actiunile lor pentru ca in situatia lor se prea poate sa procedam la fel. Personal am fost deacord cu ei in majoritatea rejecturilor, cand nu am fost am dat appeal si am castigat..... sau mai bine zis : prel;ucrez pentru mine, rezultatul imi place si din cauza asta nu vad greselile, rejectul imi descrie foarte bine situatia. |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 06 Ian 2010, 08:40 | |
|
Ultima editare efectuata de catre lrbc in Mier 06 Ian 2010, 08:43, editata de 1 ori | |
|
| |
puma330 Fotograf
Numarul mesajelor : 279 Varsta : 46 Localizare : STR/EDDS Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 06 Ian 2010, 09:02 | |
| lrbc: - Citat :
- Personal best: 8 din 10.
CONGRATS!!! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 06 Ian 2010, 09:21 | |
| - lrbc a scris:
- Personal best: 8 din 10.
\ Mare chestie ii asta, sincere felicitari | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 06 Ian 2010, 21:53 | |
| Bravo Cornel, tine-o tot asa! Abia astept sa se faca timp frumos, poate mai ajung si eu pe la LROP sau LRBS.... s-a terminat rezerva de poze. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 10 Ian 2010, 23:06 | |
| | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 11 Ian 2010, 21:37 | |
| ....douca cu CONGRATS..... http://www.airliners.net/photo/1638524/L/ http://www.airliners.net/photo/1638525/L/ | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 11 Ian 2010, 21:48 | |
| Congrats si de la mine ca-s faine, mai ales prima Radu, e mortala ultima poza, cu Thumbs Up | |
|
| |
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Lun 11 Ian 2010, 22:10 | |
| Intr-adevar fotografia cu F-4U Corsair este superba. Felicitari si din partea mea allex! | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 13 Ian 2010, 10:21 | |
| | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 13 Ian 2010, 10:28 | |
| EC-ul ti-a iesit la meserie! Fain contrastul intre rosu si verdele ala crud! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| |
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 13 Ian 2010, 10:39 | |
| - dylan a scris:
- EC-ul ti-a iesit la meserie!
Fain contrastul intre rosu si verdele ala crud! Multumesc Dylan! Stadionul acum este o amintire. Pana la sfarsitul lunii se va finaliza demolarea lui. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 13 Ian 2010, 11:06 | |
| - Mengelaus a scris:
- Si eu tot cu doua:
Bravo Andrei! Aia cu BGH-ul face cariera pe Anet! - gaudi a scris:
- Pana la sfarsitul lunii se va finaliza demolarea lui.
Ii ajunge! 70 de ani ii mult pentru un stadion! Dragul nostru coleg Alexconu a spart gheata la Airlinersi! Nu ca ar fi fost o problema pentru el, dar cum stele si galaxii astia nu accepta pe acolo, iata-l cu YR-PBF! Dupa culoarea tricoului copilotului cred ca-i facuta la Ghimbav, cand ne-am mutat cativa dincolo de pista inierbata... Congrats, Alex!
Ultima editare efectuata de catre dylan in Joi 14 Ian 2010, 18:50, editata de 1 ori | |
|
| |
alexconu Fotograf
Numarul mesajelor : 113 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/06/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Joi 14 Ian 2010, 18:13 | |
| multamim, domnu' dailan. intre fete si stele, mai pozam si avioane L-am trimis in joaca asa. Stii ca nu-s mare fan al trimisului de poze la situri de-astea ca ma enerveaza regulile tembele pentru unu care zilnic se ocupa cu fotografia. Dar, din cand in cand, poate ma mai trazneste sa mai trimit cate ceva pe-acolo. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: airliners.net (part two) | |
| |
|
| |
| airliners.net (part two) | |
|