| airliners.net (part two) | |
|
+45Aviatia-Romaneasca Edi liviu.dnistran Voicu loplo Griff mckingtom Balki crisvsv fify ALMI VIC deltadagger Thomas Virusu petrudimoff DIESEL kampfmaschine shouriken horizob codrutz horia mcraffael felix Boeing777-300 randi delu alexconu gaudi puma330 gabi-737 vishzu KILLER_ES Radu_is RATus valavia Raduq arianne Alex_tm allex Geo lrbc Mengelaus Red13 Dylan 49 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 09 Dec 2009, 15:56 | |
| - lrbc a scris:
- Foarte interesant e ca pe Airliners sunt 143 de poze cu Boeing VC-96 (737-2N3/Adv) si sunt doar 2 avioane: 2115 si 2116.
Pai alea sunt cele doua pe care le are Brazilian Air Force. VC-96 e un model specific costruit doar pentru ei. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 09 Dec 2009, 16:41 | |
| Clasicele is clasice! Adica avioane pe care un bolnav de "avionita" le va admira intotdeauna! Fotografia e super Arianne! Un close-up pe motor nu ai? Ar da KKK pe spate...Emblema aia de la Pratt & Whitney da bine tare pe fondul argintiu! | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 09 Dec 2009, 20:34 | |
| Hehe, mersi dylan. Din pacate n-am closeup cu motorul, s-a ivit la pe approach chiar in momentul in care ma pregateam sa-mi dau un pumn in cap ca m-am dus pe frigul si pe vantul ala, plus cer noros, la spotting. M-am benoclat la el de la orizont dar nu mi-am dat seama ca e raritate pana a pus nasul jos. Deci m-a cam luat prin surprindere. Inca una, dupa appeal, primul a zis oversharpened....... | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Mier 09 Dec 2009, 22:22 | |
| - arianne a scris:
- Inca una, dupa appeal, primul a zis oversharpened
Ei,nah si astia! Ba dezbraca-te, ba imbraca-te... Cred ca erau ei dupa un chef si aveau vederile dereglate.... Bune si apeal-urile astea la ceva ca mai ai sansa sa dai si de alta parere pe acolo! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| |
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Joi 10 Dec 2009, 17:13 | |
| Foarte frumoasa prima poza Mengelaus. Felicitari! | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Joi 10 Dec 2009, 20:13 | |
| | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Joi 10 Dec 2009, 20:15 | |
| - Raduq a scris:
- Foarte frumoasa prima poza Mengelaus. Felicitari!
Merci Radu Geo felicitari pentru poza cu DHC 8. Si cea cu An-ul e frumoasa. | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Sam 12 Dec 2009, 08:55 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 10:55 | |
| STANDARDE INALTE ! Oare pe vremea aia aveau standarde ?
Ultima editare efectuata de catre Octavian in Dum 13 Dec 2009, 11:01, editata de 2 ori |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 10:59 | |
| - Octavian a scris:
- STANDARDE INALTE
Din '83 cred si eu ca au primit-o. Oricum a intrat inainte de 1998, la inceputurile site-ului. | |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 11:01 | |
| Octavian, daca te referi la calitate...uite ce scrie sub poza: "Photo added: Before November 30, 1998 (when counting started)". Deci acu 11 ani cand Airlinersii nu cereau o calitate a imaginii ca azi cand digitalele sunt la putere. Atunci aproape 100% din poze erau scan-uri! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 11:02 | |
| Dar poza nu are nici o valoare. Macar una istorica sa fie dar nu e. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 11:06 | |
| - Octavian a scris:
- Dar poza nu are nici o valoare. Macar una istorica sa fie dar nu e.
Daca era Li2 probabil ca nu ai mai fi facut afirmatia cu poza istorica. Ce nu ai inteles tu este faptul ca acea imagine provine daca nu din istoria aviatiei atunci din istoria Airliners.net. si acum ar fi intrat respectiva poza pe A.net la sectiunea istorice |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 11:48 | |
| . Nu vreau sa incalc regulamentul forumului si sa intru in polemica cu un un moderator dar nu iti pot in mod obiectiv da mesaj privat (nu este buton pt asa ceva).
Nu e vorba de Li-2 sau 747 pt ca eu am un model de 747 die cast - show model Virgin Atlantic pe care l-am cumparat cu 90 euro din Austria. Pur si simplu poza e PROASTA ! |
|
| |
Dylan Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 12:20 | |
| Octavian, revin...Daca tu bagi o fotografie acum iar peste 11 ani un membru Airliners spune ca fotografia postata de tine in 2009, decembrie, va fi sub orice critica din punct de vedere calitate atunci in anul 2020, chiar daca tu ai editat-o acum cu ultimul PhotoShop care exista si chiar daca fotografia e la standarde foarte inalte...ce ai zice?!?
Omu' a bagat fotografia inainte de 1998, iar atunci era considerata buna pentru tehnica acelor ani! Ce ai vrea, sa scoata toate fotografiile vechi de pe site? Ia cauta pe motorul lor de cautare, dar da click intai la "Sort By..." asta: "Oldest additions first". Vei avea o surpriza sa vezi ca mult inainte ca noi sa aflam de site-ul asta, altii trimiteau fotografii pe Airliners.
LE: Si mai e o chestie: Deocamdata inmatricularea DC-3-ului e singura din baza lor de date...si argument decisiv: DC-3-ul e considerat ca fiind un avion care face parte din cele "Clasice" deci FOARTE VALOROASE din punct de vedere informatie, inedit, etc,etc,etc... | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 14:30 | |
| Apai eu nu vreau sa supar pe nimeni( dic din mine) da mie poza aia chiar imi place. Si calitatea mise pare super avand in vedere anul in care a fost facuta. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 16:16 | |
| Eu am pus un link la un Boeing 747 VIRGIN ATLANTIC ca mai apoi sa vad ca link-ul la care faceam referire se adresa la un DC-3 DHL AIR CARGO.
In situatia aceasta as dori sa stiu cine mi-a modificat postul si de ce intrucat intr-un post ulterior aceluia la care ma refer vorbesc de Boeing 747 VIRGIN ca dovada a ceea ce sustin acum. |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 16:42 | |
| Octavian, inainte de a lansa acuze te rog verifica ceea ce spui. La primul tau link marcat cu "STANDARDE INALT" problema este la Airliners.net pentru ca in link apare scris Virgin-Atlantic-Airways/Boeing-747-4Q8 dar te trimite la acel DC-3 asa ca nu ti-a modificat nimeni link-ul si te asigur ca nici un moderator nu ar face chestia asta fara sa ceri tu sa fie modificat! | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 16:59 | |
| YR-BAA , YR-BAF - | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 17:41 | |
| Mda, cu 747-le nu sunt nici eu de acord, macar sa nu fi fost stalpul ala care taie avionul in 2. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 18:32 | |
| - arianne a scris:
- Mda, cu 747-le nu sunt nici eu de acord, macar sa nu fi fost stalpul ala care taie avionul in 2.
Ce sa spun, intradevar este o poza care nu ar avea ce cauta nici pe un site gen Myaviation, nu este nici istorica, nu este nimic de capsorul ei. Dat fiind ca este de mai mult de 11 ani pe A.net nu cred ca se poate vorbi de un standard de calitate, standardul de calitate la inceputul oricarui site de fotografie este mai scazut pentru a atrage utilizatori ( in cazul de fata lipsa de instrumente care sa faca standardul foarte inalt), este o poza care nici macar poza nu este |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 20:29 | |
| - Octavian a scris:
In situatia aceasta as dori sa stiu cine mi-a modificat postul si de ce intrucat intr-un post ulterior aceluia la care ma refer vorbesc de Boeing 747 VIRGIN ca dovada a ceea ce sustin acum. Eu zic ca-i cam naspa sa te apuci sa ne acuzi de asa ceva avand in vedere ca ne cunosti pe toti sau aproape pe toti | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 20:48 | |
| Inseamna ca e o eroare a site-ului la care ne referim care nu imi este imputabila. Daca credeti ca sunteti lezati de postul meu imi cer scuze. Am postat link la foto cu 747 si am verificat imediat dupa daca merge sau nu si a mers ok poza respectiva dar la o noua reverificare (datorata neconcordantelor intre subiectul foto si comentarii ) si am constatat ca se expune o alta fotografie. |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part two) Dum 13 Dec 2009, 21:48 | |
| Pai acuzatia pe care ai adus-o e destul de grava...e ca si cum cineva dintre noi si-ar permite sa modifice aiurea posturi in numele autorului...
On topic: Vedeti ca fotograful nu a vrut sa pozeze 747-le de la Virgin Atlantic ci a vrut sa arate "The incomparable Conservatory view from the top of the spiral staircase in the magnificent 'Clubhouse'. " . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: airliners.net (part two) | |
| |
|
| |
| airliners.net (part two) | |
|