ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Petra , IORDANIA

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyDum 27 Dec 2009, 21:56

Poate ca in anul ce vine sa am in vedere o excursie la situl arheologic de la PETRA din Iordania. As dori sa stiu ce variante ieftine sunt pentru a ajunge acolo.
Sus In jos
Alex_tm
Moderator
Alex_tm

Numarul mesajelor : 1835
Varsta : 35
Localizare : TIMISOARA - BANAT
Data de inscriere : 15/01/2009

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyDum 27 Dec 2009, 22:47

Am vazut ca MALEV zboara la AMMAN, si na...nestiind data, nu am un pret...dar am observat ca BUDAPESTA - AMMAN se invarte undeva la 250LIRE/dus-intors/pax.

Asta am gasit`o prima, la Malev, o sa mai caut..si daca gasesc ceva..o sa revin.

www.malev.com

L.E Am intrat si pe Austrian Airliners, acolo am vazut preturi de 500euro/dus-intors/pax pe ruta VIENA-AMMAN.

Alex
Sus In jos
http://fanviola.piczo.com/?cr=5
danl
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 41
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 09/07/2009

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyDum 03 Ian 2010, 12:15

Ai o varianta, nu cea mai ieftina, dar cea mai abordabila. Destinatia este un sejur in Egipt, statiunea Taba situata in Golful Aqaba. De acolo ai excursii in Iordania si Israel. Pana in Petra faci doua ore. Esta varianta 3 in 1: Egipt, Israel si Iordania. Very Happy
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyDum 03 Ian 2010, 12:49

danl a scris:
Ai o varianta, nu cea mai ieftina, dar cea mai abordabila. Destinatia este un sejur in Egipt, statiunea Taba situata in Golful Aqaba. De acolo ai excursii in Iordania si Israel. Pana in Petra faci doua ore. Esta varianta 3 in 1: Egipt, Israel si Iordania. Very Happy

Exclus Israel ! Asta daca nu cumva ai doua pasapoarte , intrucat avand intrare in Egypt la Taba , ti se va interzice intrarea in Israel. In Iordania e ok , e altceva.

Tarom te duce din Cluj , via OTP , la 608 euro (in iunie) . Varianta cea mai buna pare a fi insa THY (Turkish Airlines) , OTP - AMM , via IST , la 428 de euro . Pana la BUH poti alege JOR cu 60 de euro rt. Banuiesc ca asta e varianta cea mai buna.
Sus In jos
danl
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 17
Varsta : 41
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 09/07/2009

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyLun 04 Ian 2010, 13:09

CalinCLJ a scris:
intrucat avand intrare in Egypt la Taba , ti se va interzice intrarea in Israel. In Iordania e ok , e altceva.

In sezon, din Egipt intra in Israel, zilnic, sute de turisti. Se sta mult la coada. Nefiind nevoie de viza pentru intrare, vorbim de turisti romani, aceasta se pune, totusi, pe un formular la intrare. Dupa ce ai vizitat Israelul te intorci la hotel in Egipt, si a doua a treia zi te imbarci pe feribot cu destinatia Iordania. Sugeram Israelul fiind aproape de granita.

Ai dreptate...daca vrei sa n-ai probleme, mai soliciti un pasaport.
Sus In jos
imperator
Airport Level
Airport Level
imperator

Numarul mesajelor : 31
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti / Kiev
Data de inscriere : 24/01/2010

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyLun 08 Feb 2010, 21:30

Octavian a scris:
Poate ca in anul ce vine sa am in vedere o excursie la situl arheologic de la PETRA din Iordania. As dori sa stiu ce variante ieftine sunt pentru a ajunge acolo.
Taromul costa foarte putin pe destinatia Amman. Am simulat zilele trecute si era 166 euro cu toate taxele incluse, zboruri in mai:
Preturi prietenoase pentru Orient

Daca te duci in Israel, poti sa intri fara probleme in Egipt si Iordania (granitele sunt deschise), dar iti va trebui un al 2-lea pasaport daca vrei sa te duci in alte tari musulmane (Liban, Siria, Arabia Saudita, Emiratele Arabe, Iran, etc), dar nu in toate (de exemplu, poti sa te duci in Maroc si Maldive, parca si in Tunisia).
Sus In jos
http://imperatortravel.blogspot.com/
dan guina
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 167
Localizare : ierusalim israel
Data de inscriere : 03/05/2009

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA EmptyDum 21 Feb 2010, 22:37

NU este nevoie de 2 pasapoarte pentru a vizita tzarile amintite si alte tzari arabe.Este suficient ca ,la PASS Controlul israelian sa ceri sa nu tzi e puna viza pe pasaport,si visa se va aplica pe un carton pe care il predai la iesirea din tzara.
La intrare potzi sa ai cate vise arabe doresti,nu tzi se va face nici o problema.Trebuie sa spun,totusi,ca eu am avut ,in experientza mea doua cazuri cu doi turisti (roman si lithuanian ),care au fost tzinutzi la frontiera cam 1/2 ora pana li s-a dat drumul.Ambii aveau vise iraniene.
Variante de excursii sunt multiple dar,recunosc nu sunt ieftine,intre 800-1200 euroi.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Petra , IORDANIA Empty
MesajSubiect: Re: Petra , IORDANIA   Petra , IORDANIA Empty

Sus In jos

Petra , IORDANIA
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Excursie in Iordania de Revelion
» EasyJet (U2 / EZY)
» Primăvara mea arabă - Iordania 2012

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: