ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Wizz Air (W6 / WZZ)

In jos 
+117
LRCV
GYN
paulmare
mchidean
silubilu
ckristi
GAC
Andrei
bogdan17
petrudimoff
bistvan
fishbed
Dana
etravel
valir
vishzu
oldblueeyes
allex
georges
malev2009
maboss
mariusoctavian1
vic_atc
RwO
cavver
KOSTYK69
TheAce
mihai
NATO
AlexC
mitzaciobanu
MRares
mistretzu40
strainu
fularU
Celestin
AIR06
filip.serban
neagu_laurentiu
bumbutza
liviu.dnistran
fly_emirates
lrbc
Dan70
Karaya 1
Skylink
CDA
loplo
win_oradea
transporter
k0b3
valavia
robert24
geno
VicMures
raduvisitor
Griff
LeCCa
radudanutz005
flightfear
roger
silviubad
MrJack
ovivi
arianne
Iulius
minny
ionut.vasile
atr_42_500
alinushi
dc9northwest
norwegian
shouriken
Miţă_KRP
cipi_TM
kampfmaschine
Alex_tm
Mengelaus
Daniel
arnold757
nrares
cristi_avb
felix
andreos18
Ciprian
wizzair7
Quebec
Edi
Voicu
metalactual
eugen
lucian21
bgg
tudor
laurus
Thomas
Tila
RazVanAir
nicu1980
CalinCLJ
bobocell
Capt_Vio
Virusu
llobregat
mario antonio
RATus
gaudi
Dylan
Red13
Raduq
Lyvyoo
VIC
ovidiu51
B32fly
mihairosioru
gabi-737
Nic
121 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Urmatorul
AutorMesaj
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 09:48

Red13 a scris:
RATus a scris:
in paralel s-a anulat cursa cluj-bbu de vreo saptamana.. cursa de paris fiind urmarea deciziei de a "repartiza aeronavele de pe curse interne inspre curse externe mai profitabile"

eu tot nu inteleg cum vor avea aeronava libera... ca aparatul cu baza in cluj e full, zboara tot timpul, 3 curse pe zi. probabil va fi cu un aparat de la bucuresti sau timisoara

Hei,

E posibila o alta treaba pe care o fac destul de des companiile aeriene lowcost si anume o rotatie W.....o observi de exemplu acum in programul SkyEurope cu zborul catre Budapesta de la Trieste. Practic nici Budapesta nici Trieste nu sunt baze ale SkyEurope, insa avionul de fapt vine de la baza de la Praga la Trieste, de acolo merge la Budapesta, se intoarce la Trieste si inchide rotatia spre Praga apoi. Aceasta ar fi o rotatie in W. Deci de exemplu un avion care ajunge la Paris de la una dintre bazele lor (au zboruri directe catre Paris de la bazele de la Budapesta, Varsovia si Katowice), pleaca spre Cluj si face rotatia Cluj - Paris si apoi inchide spre baza mai tarziu.

Ultima editare efectuata de catre mario antonio in Joi 04 Sept 2008, 10:21, editata de 1 ori
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

Numarul mesajelor : 715
Varsta : 42
Localizare : De Ronde Venen
Data de inscriere : 12/06/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 09:57

mario antonio a scris:
Deci de exemplu un avion care ajunge la Paris de la una dintre bazele lor (au zboruri directe catre Paris de la bazele de la Budapesta, Varsovia si Katowice), pleaca spre Cluj si face rotatia Cluj - Paris si apoi inchide spre baza mai tarziu.

m-am gandit la asta, dar m-am uitat pe orar si au ruta Cluj-Paris-Cluj. deci avionul ar trebui sa ajunga la Cluj din una dintre baze...
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 10:39

Red13 a scris:
mario antonio a scris:
Deci de exemplu un avion care ajunge la Paris de la una dintre bazele lor (au zboruri directe catre Paris de la bazele de la Budapesta, Varsovia si Katowice), pleaca spre Cluj si face rotatia Cluj - Paris si apoi inchide spre baza mai tarziu.

m-am gandit la asta, dar m-am uitat pe orar si au ruta Cluj-Paris-Cluj. deci avionul ar trebui sa ajunga la Cluj din una dintre baze...

Hei,

Ai dreptate, mai exista insa posibilitatea ca aceasta treaba sa fie facuta pentru o alta ruta de la Cluj astfel incat sa se elibereze aeronava pentru aceasta rotatie, sau e posibil sa faca o reorganizare a programului. Practic vreau sa spun ca este posibil sa opereze zboruri de la baza de pe Cluj cu aeronave venite de pe alta baza inchizand ceva rotatii. Recunosc insa ca nu am studiat tot orarul pentru a vedea ce si cum se intampla.

Ultima editare efectuata de catre mario antonio in Joi 04 Sept 2008, 13:30, editata de 1 ori
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 13:15

Dar sunt piloti romani cei de la bazele din cluj si bucuresti? ca vad ca au anunt pe ejobs pentru captain si F/O type rated a320 Smile)
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 13:31

llobregat a scris:
Dar sunt piloti romani cei de la bazele din cluj si bucuresti? ca vad ca au anunt pe ejobs pentru captain si F/O type rated a320 Smile)
sunt piloti romani la wizz air destui, dar nu e neaparat ca, cei de la baze sa fie romani... oricum ar fi un avantaj pentru ei
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyJoi 04 Sept 2008, 13:43

llobregat a scris:

dupa cum stiu eu, la baza din Cluj toti pilotii sunt din Ungaria, cu exceptia unui englez
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Sept 2008, 00:12

Am facut si eu prima tura cu Wizz Air mai exact un Cluj- Barcelona, la plecarea din Cluj avionul a venit cu 1.30 intarziere dar a ajuns la Barcelona cu doar o ora intarziere ( cum necum dar a recuperat o ora), personalul de bord a fost foarte OK si nu s-au sfiit sa isi ceara scuze pentru intarziere, Pilotul, pe numele lui Horvat Gabor, parerea mea este ca a fost extrem de delicat cu nervii intinsi ai pasagerilor chiar si in conditii de turbulente destule de stresante iar aterizarea la Barcelona a fost extrem de lina. Returul nu a mai fost asa de placat desi avionul a venit si a plecat la fix iar zborul a fost lipsit de turbulente. Decolarea de pe BCN se face destul de foarte abrupt iar ceva in cala s-a busit nitel, fara probleme doar cu un buf accentuat, pilotajul placut fara senzatii tari. In schimb personalul de bord a fost format din 2 masculi ( unu era seful de echipaj si un libidinos ordinar) si doua fete din care una placuta si una casca de parca vroia sa haleasca ditai A320-u, toti 4 romani si cam lipsiti de orice urma de profesionalism, libidinosu turuia in engleza de parca mai avea un milimetru pana la a-si musca limba din cauza vitezei (probabil era la intrecere cu A320-u ), mesajele in limba romana erau scurte si lipsite de obiect spuse doar ca sa fie spuse cat despre verificarea centurilor ...... se putea zbura fara ele ca nu le controla nimeni, dar cum ei erau doar de forma in zona si eu cu destule zburataceli la activ am considerat prezenta lor drept un vis urat si m-am lasat delectat de zborul in bezna Very Happy.

Cele doua pasari au fost HA-LPK la dus cu un personal de bord de calitate, atent si serviabil ( se vede mana de femeie, echipaj de bord exclusiv feminin) cu un Horvat GAbor atent la nervii oamenilor.

si HA-LPR care conform Airfleets.net este cea mai noua pasare de la Wizz care pe cat era de prost pe atat era de prost coordonat in de personalul de bord ( una dintre cele doua facea anunturi si unu dintre ei gadila la ea ca disperatul, probabil ca ar fiik tras si perdeaua pentru una mica si placuta -lol ) si cu un pilot OK dar care nu a considerat ca noi cei care stam in spatele lui trebuie sa ii stim si numele.

Per ansamblu ma declar multumit de zborul in sine si de pretul platit si cum un personal de bord prost ma lasa rece consider ca merita o nota buna .

P.S. Oare o sa vedem pasari de la Wizz cu inmatricularea YR?? pentru ca zboruri au mai multe din Romania decat Ukraina si Bulgaria ( asta este o constatare proprie si nu o statistica sau ceva Very Happy )
Sus In jos
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

Numarul mesajelor : 1327
Varsta : 43
Localizare : Canada
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Sept 2008, 01:13

Misto KKK descriptia ta. Pacat ca nu ai avut loc de un echipaj de cabina mai instruiti un pic. Ce e interesant in Romania e ca cer "foarte multe" calificari, etc pentru un insotitor de bord, cind pina la urma e o meserie care nu cere prea mult de la individ... deci teoretic ar trebuii sa ai un echipaj model, dar se pare ca nu e asa... pacat...

In fine, sper sa ai cit mai multa parte de zbor si sa auzim cit mai multe "Trip Reports"
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Sept 2008, 08:43

Capt_Vio a scris:
Misto KKK descriptia ta. Pacat ca nu ai avut loc de un echipaj de cabina mai instruiti un pic. Ce e interesant in Romania e ca cer "foarte multe" calificari, etc pentru un insotitor de bord, cind pina la urma e o meserie care nu cere prea mult de la individ... deci teoretic ar trebuii sa ai un echipaj model, dar se pare ca nu e asa... pacat...

In fine, sper sa ai cit mai multa parte de zbor si sa auzim cit mai multe "Trip Reports"

PArerea mea despre cel de-al doilea echipaj este ca in caz de ceva ar fii deschis usile de langa ei si ar fii fugit ca iepurii fara sa le pese de restul lumii si asta cu toate calificarile care le pot avea.....
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyVin 21 Noi 2008, 11:19

mario antonio a scris:
Red13 a scris:
mario antonio a scris:

Hei,

Ai dreptate, mai exista insa posibilitatea ca aceasta treaba sa fie facuta pentru o alta ruta de la Cluj astfel incat sa se elibereze aeronava pentru aceasta rotatie, sau e posibil sa faca o reorganizare a programului. Practic vreau sa spun ca este posibil sa opereze zboruri de la baza de pe Cluj cu aeronave venite de pe alta baza inchizand ceva rotatii. Recunosc insa ca nu am studiat tot orarul pentru a vedea ce si cum se intampla.

Am avut in fine putin timp, si informatii necesare ca sa descifrez posibilitatea rotatiei cu ocazia introducerii cursei de Paris din decembrie.
Astfel, din 15 decembrie, marti, joi si sambata, orarul va fi astfel: CLJ-DTM-CLJ-BVA (deci aici intra Parisul in locul lui Bergamo)-CLJ
Cursa de Milan-Bergamo se va face probabil cu unul dintre avioanele inmatriculate in Bulgaria, pe ruta Sofia-Bergamo-Cluj-Bergamo-Sofia.
Sa vedem daca am descifrat corect Smile
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMier 17 Dec 2008, 12:17

Zborul de azi al companiei WizzAir, W6 715, de la Timisoara catre Roma, care trebuie sa plece la ora 11, a fost reprogamat pentru ora 21. Stie cineva mai multe? Smile
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMier 17 Dec 2008, 14:49

bobocell a scris:
Zborul de azi al companiei WizzAir, W6 715, de la Timisoara catre Roma, care trebuie sa plece la ora 11, a fost reprogamat pentru ora 21. Stie cineva mai multe? Smile

Cursa WZZ 714 / 715 FCO-TSR-FCO care incepe azi , e facuta cu o aeronava inmatriculata LZ de catre Wizzair Bulgaria.
Se pare ca sunt probleme cu aeronava care face azi SOF-FCO-TSR-FCO-SOF , pentru ca , sosirea de dimineata de la SOF la FCO e decalata 10 ore :

W6 00645 SOFIA Sched :07:10 Est :17:00 ( de pe www.adr.it )

De aceea si rotatia FCO-TSR-FCO e decalata cam cu acelasi interval. Pacat ca destinatia FCO incepe la TSR cu stangul !
Sus In jos
nicu1980
Flight Level 100
Flight Level 100
nicu1980

Numarul mesajelor : 132
Varsta : 44
Localizare : ARGES
Data de inscriere : 22/12/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Dec 2008, 20:36

are cineva fotografii cu aeronava wizz inmatriculata in ucraina(ur-wua)?Este singura care imi lipseste din colectie.multumesc
nicu
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Dec 2008, 21:57

nicu1980 a scris:
are cineva fotografii cu aeronava wizz inmatriculata in ucraina(ur-wua)?Este singura care imi lipseste din colectie.multumesc
nicu

Hei, ciao Nicu1980,

Poze nu am insa poti adauga listei de aeronave ale Wizzair care iti lipsesc si UR-WUB (al doilea 320 al Wizzair Ukraine) care a fost de-abia predat companiei.
Sus In jos
nicu1980
Flight Level 100
Flight Level 100
nicu1980

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Dec 2008, 22:59

mario antonio a scris:
nicu1980 a scris:
nicu

Hei, ciao Nicu1980,

Poze nu am insa poti adauga listei de aeronave ale Wizzair care iti lipsesc si UR-WUB (al doilea 320 al Wizzair Ukraine) care a fost de-abia predat companiei.
multu pt info
pe site-ul lor nu pomenesc nimic de asa ceva,oricum versiunea in romana e''varza''
Sus In jos
nicu1980
Flight Level 100
Flight Level 100
nicu1980

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMar 23 Dec 2008, 23:19

primul zbor cu wizz:

Anul acesta(in martie)am zburat cu wizzair de la baneasa la manises. Chiar imi era teama de cursa de noapte(mai zburasem doar o singura data si atunci ziua). Toata lumea imi spunea ca noapte e''naspa'', turbulente, aterizare mai dura, etc.
Distractia a inceput din aeroport.La cca 10 min dupa noi decola un myair si era multa imbulzeala in sala de asteptare(daca se poate numi asa). Au anuntat ca pasagerii cursei de Valencia sa se urce in autobuze. Dupa ce ne-au urcat si am facut 3 ture de pista si-au dat seama ca avionul nu aterizase. Repet -nu aterizase. Ne-au trimis inapoi in zona libera (mai aveam 20 min si dupa orar trebuia sa decolam. Dupa 5-10 min de asteptare ne-au urcat din nou in autobuz si am descoperit ca avionul era parcat ceva mai in spate si nu l-au vazut(era intr-adevar ceva ceata). Dar ei chiar nu comunica??
Zborul a fost chiar ok. Capitanul de zbor a fost un sarb cred-dupa nume-Sancev. Chiar a vorbit destul de mult in timpul zborului(cam 10 min a uitat microfonul deschis-pacat ca nu vb in engleza si nu am inteles nimic).
La venire a decurs totul normal de partea spaniola. Dar in avion am avut o surpriza tare neplacuta. Desi era o aeronava mult mai noua (la plecare HA-LPD si la intoarcere HA-LPO)va spun sincer ca deasupra scaunului meu a bazait, harait, pocnit difuzorul 3 ore pana am aterizat. La coborare aveam in cap numai paraziti. Cand am intrebat o insotitoare de zbor cum pot rezolva aceasta problema mi-a raspuns: ''nu va faceti probleme face asa de cand l-au adus, se mai opreste singur cateodata''.
Si intr-adevar cand vorbeau insotitorii de zbor se oprea (adica nu se auzea nimic). I-am rugat chiar sa vb 3 ore neintrerupt. Dar in rest calatoria a fost ok.Daca ati mai zburat cu HA-LPO la locul 18a spuneti daca mai huruie si acum difuzorul.
....Si totusi anul viitor(in clasica-pt mine-luna martie voi zbura la Roma tot cu wizz)
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyMier 24 Dec 2008, 08:10

Am primit azi acest e-mail de la ei:

Stimaţi pasageri,

Vă mulţumim că aţi ales Wizz Air în 2008.

A fost un an excelent pentru noi. Cu o rată de creştere de 40%, suntem una dintre liniile aeriene cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ceea ce ne dă posibilitatea de a vă oferi un număr din ce în ce mai mare de noi destinaţii şi, în consecinţă, mai multe tarife reduse. Flota noastră a crescut, ajungând la 20 de aeronave noi în 2008, la care se vor adăuga altele în anii următori. În acest an am deschis 2 noi baze, am lansat 48 de rute noi şi am transportat 6 milioane de pasageri. În 2009 vom continua să ne extindem reţeaua şi să adăugăm noi destinaţii interesante. Sperăm că destinaţiile dumneavoastră preferate se vor număra printre ele!

Dorim să vă urăm cu această ocazie un Crăciun Fericit şi toate cele bune în Noul An! Sărbători fericite şi sperăm să vă urăm din nou bun venit la bord în 2009.

Ho-ho-ho, Sărbători Fericite!

Echipa WIZZ

Dragut din partea lor
Sus In jos
RazVanAir
Flight Level 100
Flight Level 100
RazVanAir

Numarul mesajelor : 122
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyDum 04 Ian 2009, 14:01

bobocell a scris:
Am primit azi acest e-mail de la ei:

Stimaţi pasageri,

Vă mulţumim că aţi ales Wizz Air în 2008.

A fost un an excelent pentru noi. Cu o rată de creştere de 40%, suntem una dintre liniile aeriene cu cea mai rapidă dezvoltare din lume, ceea ce ne dă posibilitatea de a vă oferi un număr din ce în ce mai mare de noi destinaţii şi, în consecinţă, mai multe tarife reduse. Flota noastră a crescut, ajungând la 20 de aeronave noi în 2008, la care se vor adăuga altele în anii următori. În acest an am deschis 2 noi baze, am lansat 48 de rute noi şi am transportat 6 milioane de pasageri. În 2009 vom continua să ne extindem reţeaua şi să adăugăm noi destinaţii interesante. Sperăm că destinaţiile dumneavoastră preferate se vor număra printre ele!

Dorim să vă urăm cu această ocazie un Crăciun Fericit şi toate cele bune în Noul An! Sărbători fericite şi sperăm să vă urăm din nou bun venit la bord în 2009.

Ho-ho-ho, Sărbători Fericite!

Echipa WIZZ

Dragut din partea lor

Dragut din partea lor, sa speram ca vor adauga si alte destinatii in cel mai scurt timp. Deoarece am cumparat destule zboruri cu ei in anul 2008 eu nu am primit acest mesaj. Crying or Very sad
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyDum 04 Ian 2009, 15:15

RazVanAir probabil ca nu esti abonat la newsletter-ul lor.
Sus In jos
Tila
Flight Level 200
Flight Level 200
Tila

Numarul mesajelor : 200
Varsta : 51
Localizare : Targu Mures/Budapest
Data de inscriere : 16/06/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptySam 10 Ian 2009, 16:26

Din 19 februarie WizzAir va zbura si de pe aeroportul Ruzyně din Praha! Vor zbura la Londra, Roma, Milano, Brussel, Paris si Eindhoven. Interesanta miscare din partea lor.
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyVin 16 Ian 2009, 15:13

Zborul W6 703 de astazi din Timisoara catre Londra Luton care trebuia sa plece la ora 13 va pleca de abia la ora 19 00.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Schimbare aeroport pentru zborurile catre Bolonia   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptySam 17 Ian 2009, 12:11

Hei, ciao tuturor,

Incepand cu 12 iunie Wizzair va opera pe aeroportul Forli (FRL) in locul aeroportului principal din Bolonia (BLQ). Acest lucru va afecta doar zborul catre Bolonia de la Cluj, avand in vedere ca deocamdata din Romania nu mai au alte zboruri catre Bolonia.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyDum 18 Ian 2009, 20:55

Cursa Wizz-Air catre Bergamo de la Cluj au mutat-o la ora 17:55?
Pana acum era candva dimineata si venea la 12:30 dupamiaza inapoi
Ce au facut cei de la Wizz cu orarul?
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyLun 19 Ian 2009, 08:37

wizz air captain a scris:
Cursa Wizz-Air catre Bergamo de la Cluj au mutat-o la ora 17:55?
Pana acum era candva dimineata si venea la 12:30 dupamiaza inapoi
Ce au fcut cei de la Wizz cu orarul?
vezi ca am explicat undeva ce au facut, cauta putin prin topicuri. au bagat cursa de bergamo cu avionul bulgaresc.

Citat :
Acest lucru va afecta doar zborul catre Bolonia de la Cluj, avand in vedere ca deocamdata din Romania nu mai au alte zboruri catre Bolonia.

deocamdata nici din cluj nu sunt curse wizz spre BLQ, abia din junie Smile
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 EmptyLun 19 Ian 2009, 17:11

Red13 a scris:
... deocamdata nici din cluj nu sunt curse wizz spre BLQ, abia din junie Smile

Nici din iunie nu vor fi. Au mutat zborurile pe FRL (Forli), cam 60km de BLQ ... dar mai aproape de Rimini Wink
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Wizz Air (W6 / WZZ)   Wizz Air (W6 / WZZ) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Wizz Air (W6 / WZZ)
Sus 
Pagina 2 din 39Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 20 ... 39  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 3 in 1. TSR-BGY(Wizz), OTP(Tarom), DTM(Wizz)-TSR
» Aeroportul Arad - Martie 2009
» Vand machete avioane civile (multe raritati)
» BBU-CLJ cu Wizz Air
» Ryanair (FR / RYR)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in Romania - Airlines in Romania-
Mergi direct la: