| Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
vasi Flight Level 100
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 43 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Dum 01 Noi 2009, 17:34 | |
| Titlu: Attila Goger, „şoimul“ clujean din elita piloţilor Sursa: http://www.adevarul.ro/articole/cluj-portret-attila-goger-soimul-clujean-din-elita-pilotilor.html Data: 1.11.2009 - Citat :
- Pilot şi instructor de zbor pe planoare şi avioane ultrauşoare, voluntar în cadrul Aeroclubului Cluj, membru al lotului naţional de acrobaţie aeriană şi component al echipei de elită de demonstraţie a aviaţiei sportive româneşti. Impresionanta carte de vizită îi aparţine unui clujean de 36 de ani, Attila Goger (...).
PS: Acest articol nu ar fi putut aparea fara sprijinul sotiei lui Attila Goger, Roxana. Multumesc mult!
Ultima editare efectuata de catre vasi in Dum 01 Noi 2009, 20:41, editata de 1 ori | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Dum 01 Noi 2009, 18:03 | |
| Reusit articolul. Felicitari Vasi! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Dum 01 Noi 2009, 19:08 | |
| | |
|
| |
vasi Flight Level 100
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 43 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Dum 01 Noi 2009, 20:40 | |
| Mersi pt aprecieri. Urmeaza si altele Nu va dura mult pana cand vor aparea | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Mar 03 Noi 2009, 14:45 | |
| Salut Vasi! Felicitari pentru material. Am vazut acolo ca scria ceva de Hawks of Romania... din pacate eu nu mai cunosc nici o formatie de zbor cu acest nume... poate cateva lamuriri ar fi fost binevenite. Daca si noi, cei din presa inchidem ochii cand unii se joaca cu vietile unor oameni admirabili s-a terminat! Mie nici acum nu mi-a raspuns Ministerul transporturilor la solicitarea privind incidentul de la Satu Mare sau situatia anchetei in cazul YR-EWD... | |
|
| |
vasi Flight Level 100
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Mar 03 Noi 2009, 16:17 | |
| - claudiup a scris:
- Salut Vasi!
Felicitari pentru material. Am vazut acolo ca scria ceva de Hawks of Romania... din pacate eu nu mai cunosc nici o formatie de zbor cu acest nume... poate cateva lamuriri ar fi fost binevenite. Daca si noi, cei din presa inchidem ochii cand unii se joaca cu vietile unor oameni admirabili s-a terminat! Mie nici acum nu mi-a raspuns Ministerul transporturilor la solicitarea privind incidentul de la Satu Mare sau situatia anchetei in cazul YR-EWD... Salut claudiu Mersi mult. Cat despre solicitari, dupa cum stiu eu ca functioneaza autoritatile in Romania, tare ma tem ca vei mai astepta mult. Chiar si eu am avut parte, ieri, de o mica "surpriza" din autoritatilor, mai precis a politistilor de frontiera de pe aeroportul din Cluj. Ce m-a surprins, insa, desi m-au cam "fentat" putin, e ca s-au comportat civilizat. Iar pentru asta, ii felicit! | |
|
| |
D13-th_TakeOff Membru activ
Numarul mesajelor : 247 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj Mar 03 Noi 2009, 16:17 | |
| - claudiup a scris:
- Mie nici acum nu mi-a raspuns Ministerul transporturilor la solicitarea privind incidentul de la Satu Mare sau situatia anchetei in cazul YR-EWD...
Si nici nu ai sa vezi vreun raspuns... tu nu stii ca astfel de cereri nu se fac? Daca te incalzeste cu ceva, pana acum nu a primit nimeni un astfel de raspuns in ultimii.... hmmm, multi ani... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj | |
| |
|
| |
| Articol despre pilotul Attila Goger, in Adevarul de Seara Cluj | |
|