dutzu88 Airport Level
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 36 Localizare : Chicoutimi, Canada Data de inscriere : 12/10/2010
| Subiect: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Dum 09 Dec 2012, 12:15 | |
| Salutări tuturor,
Sunt pilot, am 24 de ani și abia mi-am lansat cariera în Canada. Vă invit să-mi citiți blog-ul meu, despre cum am plecat de la primul meu solo în scaunul unui PA-31 ca pilot în comandă.
Sper să vă placă fiindcă blog-ul, din punctul meu de vedere, este o colecție imensă de trip reports de prin toate colțurile ale Canadei pe unde m-am plimbat. Numai bine și o duminică plăcută
http://aripioare.wordpress.com
Dutzu | |
|
GAC Flight Level 400
Numarul mesajelor : 967 Varsta : 48 Localizare : Wuppertal Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Dum 09 Dec 2012, 16:13 | |
| fain blogul! il voi urmari cu suspans! | |
|
dutzu88 Airport Level
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 36 Localizare : Chicoutimi, Canada Data de inscriere : 12/10/2010
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Mar 18 Dec 2012, 02:34 | |
| Mulțumesc! Mențin blog-ul din pasiunea mea pentru zbor, pentru avioane. Sper să vă placă pentru că fac orice efort posibil pentru a-l tine la zi! Lectură plăcută și Sărbători fericite!! | |
|
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Mar 18 Dec 2012, 17:00 | |
| Wow, interesant povestit si putin infricosator pentru inceput sa intampini asta, dar asa te calesti si capeti experienta.
| |
|
dutzu88 Airport Level
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Mar 18 Dec 2012, 18:51 | |
| - Cayenne a scris:
- Wow, interesant povestit si putin infricosator pentru inceput sa intampini asta, dar asa te calesti si capeti experienta.
Da, destul de înfricoșător dar foarte constructiv și am învățat mai multe despre avionul meu. Ceea ce m-a lăsat perplex o fost că motorul era proaspăt ieșit de la overhaul.... Deci acuma am dubii despre mecanicul nostru căruia când i-am povestit situația a încercat să dea un răspuns evaziv... Oricum sper să n-am de n-astea prea des... ) | |
|
hwfreak Airport Level
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 43 Localizare : Craiova Data de inscriere : 12/08/2012
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor Vin 04 Ian 2013, 16:22 | |
| C-FIME... imi pare cunoscut, cred este in vre-o poza-doua de pe vremea cand inghetam pe langa YUL. O sa caut prin arhiva zilele astea sa vad daca gasesc ceva. Bafta! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Articol personal despre o pierdere de putere în zbor | |
| |
|