ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Perle jurnalistice de aviatie

In jos 
+33
MRares
mihaiatanasie
yr_malex
Jidi
kampfmaschine
loplo
Griff
arianne
Virusu
Tryby
edforceone
AeroKyky
liviu.dnistran
mariusoctavian1
ionut.vasile
YR-DNY
bumbutza
felix
abrazivu
Balki
Alex_tm
D13-th_TakeOff
Radu_is
Dylan
CalinCLJ
claudiup
dan guina
Red13
C_man
eugen
valavia
Mengelaus
electric
37 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyMar 14 Iun 2011, 14:04

loplo a scris:
Alt show aviatic din Germania care se termina tragic. Se pare ca in fiecare an trebuie sa fie ceva.
Articolul este dezastru, plin de greseli, de la compunere, ortografie pana la informatii eronate. Daca s-ar putea pedepsi astfel de greseli ....

Am vazut si pozat dirijabilul acum nici doua saptamani, la Grimbergen (EBGB), vazut pilotul, echipa...vindeau zboruri de agrement pentru cateva zeci de euro de persoana. RIP.

LE: Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 Dsc1450rx

Scuzele mele pentru off-topic.
Sus In jos
edforceone
Airport Level
Airport Level
edforceone

Numarul mesajelor : 34
Varsta : 43
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 07/12/2010

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 17 Iun 2011, 12:34

De data aceasta o dovada de normalitate fara aberatii...deci se poate!
http://www.mediafax.ro/life-inedit/plaja-unde-avioanele-aterizeaza-si-decoleaza-pe-deasupra-capetelor-turistilor-galerie-foto-8352391
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 17 Iun 2011, 12:51

edforceone a scris:
De data aceasta o dovada de normalitate fara aberatii...deci se poate!
http://www.mediafax.ro/life-inedit/plaja-unde-avioanele-aterizeaza-si-decoleaza-pe-deasupra-capetelor-turistilor-galerie-foto-8352391

Au copiat stirea de aici. Ca prin minune, au uitat sa mentioneze proprietarii pozelor. Jurnalisti sau traducatori?
Sus In jos
edforceone
Airport Level
Airport Level
edforceone

Numarul mesajelor : 34
Varsta : 43
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 07/12/2010

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptySam 18 Iun 2011, 09:25

macar ne-au scutit de tampenii...nu putem avea chiar totul deodata Very Happy
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Varsta : 45
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 24 Iun 2011, 09:38

RTV
Citat :
Un avion fără pilot a aterizat de urgenţă pe un reactor de la Fukushima
Un avion fără pilot care măsura radioactivitatea deasupra centralei nucleare accidentate de la Fukushima (nord-estul Japoniei) a fost nevoit să efectueze, vineri, o aterizare de urgenţă pe acoperişul unui reactor, a anunţat operatorul centralei, citat de AFP.

Tokyo Electric Power (Tepco) a precizat că avionul, un T-Hawk al companiei americane Honeywell, cântărind 7,7 kilograme, nu a provocat pagube.

"A devenit incontrolabil şi a aterizat de urgenţă pe acoperişul reactorului 2", a declarat un purtător de cuvânt al Tepco, adăugând că nu există "niciun incendiu şi nici fum vizibil".

...

Avionul cu pricina Smile
Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 Honeywell-RQ-16-T-Hawk
Sus In jos
loplo
Fotograf
loplo

Numarul mesajelor : 911
Localizare : EDDK
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyDum 04 Sept 2011, 15:59

Citat :
zbor între Singapore şi Auckland (Australia).

http://www.realitatea.net/a-stat-noua-ore-in-avion-langa-cadavrul-iubitului-care-se-inecase-cu-mancare_867566.html
Sus In jos
mihaiatanasie
Membru activ
mihaiatanasie

Numarul mesajelor : 2388
Varsta : 67
Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov
Data de inscriere : 27/06/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 09 Dec 2011, 20:16

Acum cateva minute, in rubrica sport la m\pro(s)tv am aflat, alaturi de sute de mii de telespectatori, ca un om s-a luat la lupta in ceea ce priveste viteza cu avioanele de lupta americane.

Nu aveti cum sa ghiciti: este vorba de Yves Roissy, cel care se intrecea cu avioanele (americane alien ) L-39 ale formatiei Breitling (despre care se mai discuta pe-aici, in alt topic)
Sus In jos
http://unursinnoras.blog-gratuit.ro/
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 09 Dec 2011, 20:41

mihaiatanasie a scris:
Acum cateva minute, in rubrica sport la m\pro(s)tv am aflat, alaturi de sute de mii de telespectatori, ca un om s-a luat la lupta in ceea ce priveste viteza cu avioanele de lupta americane.

Nu aveti cum sa ghiciti: este vorba de Yves Roissy, cel care se intrecea cu avioanele (americane alien ) L-39 ale formatiei Breitling (despre care se mai discuta pe-aici, in alt topic)

Smile) am vazut si eu, pt stiristi tot ce zboara cu reactie e american si are legatura cu TopGun
Smile
Sus In jos
MRares
Fotograf
MRares

Numarul mesajelor : 758
Varsta : 46
Localizare : Hell
Data de inscriere : 27/08/2011

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyVin 09 Dec 2011, 23:37

urmariti ziarele de scandal, va asteapta o surpriza placuta cu tenta neplacuta! Placuta pentru ca va veti delecta cu prostii, neplacuta pentru ca urmeaza sa deveniti niste monstrii innarmati cu arme de distrugere in masa! Obiectivele for fi aruncatoare de rachete neinterceptabile de scutul antiracheta!

Sunt ironic pentru ca stiu doar ca ni se coace ceva dar nu stiu ce anume!
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyLun 20 Feb 2012, 16:20

De la Realitatea TV, cu ocazia aterizarii la Otopeni a Spartanului 2701 de la Baia Mare, cu ranitii...
"Aeronava a aterizat la sol"
Sus In jos
mariusoctavian1
Membru activ
mariusoctavian1

Numarul mesajelor : 266
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/04/2009

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyLun 20 Feb 2012, 18:33

eugen a scris:
De la Realitatea TV, cu ocazia aterizarii la Otopeni a Spartanului 2701 de la Baia Mare, cu ranitii...
"Aeronava a aterizat la sol"

Ce nu pricepi? A aterizat la sol,sol ce urma sa ne comunice ca este la flotila gata sa predea misiunea! Wink
Nu vreau sa par cinic,nu sint cinic.Asta-i treaba,cu astia defilam.

Parca il vad pe ala(solul)in mijlocul satului(la primarie Wink ) cu toba de git!
Bum!Bum!Bum! Anunt: aeronava de la SUJ a pus roata....
Sus In jos
LeCCa
Flight Level 200
Flight Level 200
LeCCa

Numarul mesajelor : 244
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti - Baneasa Str Marinarilor / Campina , Prahova
Data de inscriere : 11/07/2010

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyMar 13 Mar 2012, 20:10

pentru jurnalisti Smile)

http://radans.net/jens/planestory.html
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyMar 13 Mar 2012, 20:39

lol! lol! lol! lol! HAHAHAHAHAHHAHAHA BETON!
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyMier 14 Mar 2012, 08:49

Super tare! Jurnalisti fara frontiere... Laughing
Sus In jos
flaviu
Membru activ
flaviu

Numarul mesajelor : 600
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 24/05/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyDum 08 Apr 2012, 12:47

Acuma am aflat si eu ca se pot inchiria avioane de la Wizz Air lol!

aici am citit si era vorba despre printul Harry cum ca ar fi venit in Romania pe la Targu-Mures
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyDum 08 Apr 2012, 18:36

Eu nu mi-am dat seama ce vrei sa spui si am citit articolul cap coada Question
Sus In jos
flaviu
Membru activ
flaviu

Numarul mesajelor : 600
Varsta : 35
Localizare : Cluj
Data de inscriere : 24/05/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyDum 08 Apr 2012, 22:05

Cand am postat stirea, ziceau ca a venit cu o aeronava inchiriata de la Wizz Air dar au corectat intre timp. A fost vorba de o vizita neoficiala iar in stire se spune ca printul Harry a zburat pana la Targu-Mures cu Wizz Air
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyLun 09 Apr 2012, 09:37

Am inteles, merci. Poate citesc topicul asta si de aia au corectat Smile
Sus In jos
dan guina
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 167
Localizare : ierusalim israel
Data de inscriere : 03/05/2009

MesajSubiect: minciuna ordinara   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyDum 24 Iun 2012, 18:52

Sa mai gresesti este scuzabil ( la nivelul "ziaristilor" nostrii,produsi stim noi cum ) dar asta,deja,este o minciuna gogonata,produsul unei fantezii anteniste !

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cum-a-fentat-moartea-tatal-lui-adrian-nastase-400553.html
Sus In jos
Richelieu
Flight Level 300
Flight Level 300
Richelieu

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 49
Localizare : LRFT
Data de inscriere : 08/06/2011

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 EmptyLun 25 Iun 2012, 00:22

Cei de la Libertatea sunt celebri la capitolul idiotenii.
Sus In jos
http://negustorul-de-culori.blogspot.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Perle jurnalistice de aviatie   Perle jurnalistice de aviatie - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Perle jurnalistice de aviatie
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» O nouă carte de aviaţie! - "Memoriile unui pasionat de aviaţie"
» Frecvente de aviatie
» Obiecte de colectie
» Un nou site de aviatie
» Documentatie de aviatie (Documente ICAO, harti, etc)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Discutii generale - Aviation Chat-
Mergi direct la: