| Tarom leaga Bucurestiul de Lyon | |
|
+6eugen Iulius lyonezul mihaiatanasie gabi-737 claudiup 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Mier 02 Sept 2009, 13:11 | |
| Titlu: Tarom deschide ruta Bucuresti- Lyon Sursa: Comunicat de presa Autor: *** Data: 2.9.2009 - Citat :
- COMUNICAT DE PRESĂ
BUCUREŞTI /TAROM/ 02.09.09: TAROM - Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române anunţă deschiderea unei noi rute, începând cu data de 2 septembrie 2009, care va face legătura între Bucureşti şi Lyon. TAROM va opera 4 zboruri directe pe săptămână de la Bucureşti către Lyon în zilele de : luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, cu plecări din Bucureşti la ora locală 13:15, sosiri la Lyon la ora locală 15:00 şi plecări din Lyon la ora locală 16:00, sosiri la Bucureşti la ora locală 19:45.
Pentru a marca deschiderea noilor noastre zboruri directe către Lyon, TAROM a introdus tarife speciale, care încep de la 155 EURO (toate taxele incluse). Orarul de zbor a fost conceput pentru a răspunde cerinţelor pasagerilor care călătoresc pe rutele interne ale TAROM, asigurându-le acestora conexiuni rapide către Lyon, prin Bucureşti. Pentru mai multe informaţii despre zborurile şi tarifele speciale ale TAROM vă invităm sa vizitaţi www.tarom.ro .
„Franţa a fost dintotdeauna o destinaţie tradiţională pentru transportatorul naţional. TAROM operează zboruri directe la Paris încă din 1920 şi suntem mândri că, începând de astăzi, Lyon va intra în reţeaua noastră de rute. TAROM este o companie aeriană cu istorie. În data de 18 septembrie sărbătorim 55 de ani de la înfiinţarea companiei, însă rolul Franţei în istoria noastră a început cu mult înainte de constituirea TAROM, în 1954. În 1920 a fost înfiinţată Compania Franco – Română de Navigaţie Aeriană (CFRNA), primul operator trans-continental din istoria aviaţiei” a declarat doamna Ruxandra Brutaru, Director General al TAROM. TAROM operează zboruri către 3 continente, oferind peste 40 de destinaţii în ţări din Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Transportatorul oficial al României are astăzi peste 300 de decolări săptămânale. În anul 2008 TAROM a transportat peste 2 milioane de pasageri, pe curse regulate şi charter, înregistrând o creştere de 3% faţă de anul anterior. TAROM a semnat, în 2008, un acord de pre-aderare cu Sky Team şi va deveni membru în această alianţă din 2010. Pasagerii TAROM vor avea astfel acces la un sistem global care oferă peste 16.000 de zboruri zilnice către 905 destinaţii din 169 de ţări. Air France a fost desemnat sponsorul TAROM în procesul de aderare la alianţa Sky Team. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 11:04 | |
| Impresionant moment, ai fost pe faza... | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 16:36 | |
| Felicitari pt bafta de a prinde momentul si pentru inspitatia de a ni-l arata si noua! Cred ca si Saint-Exupery (nasul aeroportului), care se pare ca s-a simtit bine la Buicuresti, e multumit (acolo unde e!). | |
|
| |
lyonezul Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 40 Localizare : BUH Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 18:46 | |
| mihaiatanasie, e pentru pirma data cand aud ca Antoine de Saint Exupery a fost la Bucuresti. Cand s-a intamplat asta? In timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial?
In legatura cu zborul... eu zic ca aceasta ruta o sa mearga bine chiar daca este deja Blue Air pe ea. E loc pentru ambele companii. | |
|
| |
Iulius Flight Level 100
Numarul mesajelor : 162 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 18:57 | |
| - lyonezul a scris:
In legatura cu zborul... eu zic ca aceasta ruta o sa mearga bine chiar daca este deja Blue Air pe ea. E loc pentru ambele companii. Mai nou si Wizz, spre Grenoble. | |
|
| |
lyonezul Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 40 Localizare : BUH Data de inscriere : 10/05/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 18:59 | |
| Wizz e alta poveste. Au castigat un contract de charter cu agentiile de turism pentru ski in Alpi. Din acest motiv o sa vezi ca zboara la Grenoble numai sambata. | |
|
| |
Iulius Flight Level 100
Numarul mesajelor : 162 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Joi 03 Sept 2009, 19:05 | |
| De acord, insa pretul este echitabil. | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 00:09 | |
| - lyonezul a scris:
- mihaiatanasie, e pentru pirma data cand aud ca Antoine de Saint Exupery a fost la Bucuresti. Cand s-a intamplat asta? In timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial?
A fost in 1938. A facut si poze pe Baneasa cu Bibescu, eu am poza, dar nu e a mea, si nu imi pot permite sa o postez. Mai lasa-mi cateva saptamani, si o sa spun mai mult, deocamdata poza nu a fost publicata oficial. Dar informatia e reala. Am gasit-o si intr-o carte scrisa despre el de un autor american, Curtis Cate: "Antoine de Saint Exupery: His Life and Time" | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 08:25 | |
| Lyonezule, felicitari pentru imortalizarea momentului. Frumoasa primirea Taromului. | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 09:27 | |
| Mersi, Lyon guy | |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 11:39 | |
| Multumim lionezule pentru fotografii. Ai fost inspirat | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 14:59 | |
| Vai cat de tare! Multumim frumos lionezule! | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 19:34 | |
| Da, frumoasa surpriza "lyonguy" - mai rar asa ceva !!! Thx !!
Lyonul este un oras f. frumos, sper sa ajung sa-l vad, poate cine stie....cu Tarom-ul, daca mai sunt preturi la 150 Eur, desi nu cred ca-i tine prea mult...BluAir sa traiasca, pe aceasta ruta mai sper la 100 EUR...cat despre Wizz....vax. | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 20:40 | |
| Merci beaucoup . Chapeau Liviu | |
|
| |
lyonezul Airport Level
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon Vin 04 Sept 2009, 21:45 | |
| metalactual, am calatorit de foarte multe ori pe ruta LYS-BBU cu JOR si nu imi aduc aminte sa fi platit mai putin de 100 euro. Eu zic ca pretul Tarom e ok pentru o companie de linie. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Tarom leaga Bucurestiul de Lyon | |
| |
|
| |
| Tarom leaga Bucurestiul de Lyon | |
|