Una dintre cele mai frumoase calatorii ever, bucuresti-manila via amsterdam (si amsterluam) fara prea multe vorbe inutile, aveonul al carui motor este pozat insistent este un 777 cu GE90 (Cel mai tare motor marca G.E.-de unde si fotografierea excesiva) in rest, p Schiphol erau aliniate si o gramada mai mult sau mai putin organizata de 747-400, unele dintre ele "trase" la niste burdufuri cu brate absolut imense;
Pozele sunt facute cu un compact pentax optio50 si cu un mobil, deci nu-s tocmai "monalisa" dar, am pe "tzeava" si poze cu un slr de 300 mm-prelucru la ele si le postez cat mai soon cu putilintza:D
Numa bine @ toata lumea!
<--poza foarte urata a unui vartej generat de un turbionator pentru nacela 777-200ER (vartejul ajuta la decolarea pe o panta mai mare decat ar fi altminteri pozibil)
<-poza este alb negru pentru a masca reflexia mea din geamul aeroportului care statea in calea fericirii mele de a fi mai aproape de aveon..
<--777 la NAIA (Manila-Filipine) poza cu mobilu..
<--sezonul musonic..de.. se observa o dara de cea mai mare panta pe extradosul aripii, un extrados destul de jegos care ascundea si un flaperon cu un gauroi de ~30 cm, vizibil doar cand era deployed am vb cu capt. p tema asta si tipul, ok si relaxat ca orice om rational, a zis ca se remediaza..pana acum n-a cazut deci..o fi remediat-o
-- aeroportul Ninoy Aquiano din Manila, langa care am locuit vreme de 2 sapt..timp in care am urat si apoi iubit ATR-ul de Cebu care ma destepta (pe zi ce trece) la ora fixa..horror..
inapoi in iurop..
..777 cu un GE90..am mentionat oare cat de mult imi place motorul asta?
delta..dunarii
--schiphl vazt prin ochii albi-negrii ai unui pozar reflectat in acelasi geam care, desi trecusem pe acolo cu 2 sapt inainte si-mi expusesem nemultumirea, inca ma separa de airside..bah..olandejii astia..
<--haeroportu olandejilor..
intr-un final mai mult sau mai putin apoteotic, poza hartistica cu o haripa de 777-200ER care, desi avea baritai gauroiu in bordul de atac al flaperonului outboard s-o comportat frumos pe durata celor 14 ore de zbor-in care am vzt yesman si benjamin button: