Duminica 7 iunie 2009 am facut o excursie prin imprejurimile madridului cu un prieten. Am inchiriat o Cessna 172 in aerodromul Madrid - Cuatro Vientos. Am fost sa vad cum e un zbor in cabina, intrumente, controle.... sa vad daca imi place si intradevar vreau sa ma dedic la asa ceva. Va las aicea niste poze din mica "excursie", sper sa va placa.
Era alta Cessna 172 de AeroTEC, duca ce mi-a spus prietenul cu care am fost, AeroTec, la fel ca AeroMadrid sunt in faliment, insa nu stiu care are datorii mai mari, AeroMadrid, luna trecuta avea in jur de 2 milioane de
Controle:
Pilotam si eu, hehe. am luat si eu putin avionul, dar nu singur si nu mult timp. In imprejurimile madridului era vant tare, chiar si in Madrid, un avion nu a decolat din Cuatro Vientos pentru demostratie aeriena care are loc in fiecare luna din cauza vantului.
Mai departe sa vede Madrid Xanadú. Un centru comercial mare, foarte mare. Are o pista de ski ce e deschisa tot anul. E intradevar frumos. Are si un circuit de Kart destul de mare. Daca vizitati Madrid iarna, mergeti acolo, are un aspect deosebit.
Mai de aproape, partea inclinata e pista, cum va uitati la ea, la stanga e pista mai mica si la dreapta cea mare.
Islazul, alt centru comercial, deosebirea? Cel mai mare ecran de cinema din Europa: 15 x 30 metri.
Din nou pe pamant, mi sa pare mie, sou in poza asta aripile sunt ca 2 corne?
Poze pentru amintire. Sper sa ajung si eu acolo in curand.
Frumos interior, nu?
Cessna 172 "La Madre" (The mother) Prietenul cu care am fost a avut acest avion in academie, si mi-a spus ca avionul asta e foarte special findca la orice gresala iti da o 2-a sansa, ca o mama.
Intrarea principala la termianla, defapt, credca e singura, e un aeroport foarte mic.
Turnul de control:
727 vechi AeroMadrid. In el stuardezele se pregatesc pentru evacuare.
Sper ca va placut mica mea "excursie" si scuze pentru link in descriptia pozelor, nu stiu cum sa fac sa nu apara. O zi buna tuturor!
PD: Acuma da e complecta hehe.