Avioanele AR au venit in cursul saptamanii , mai jos va prezint fotografiile surprinse joia inainte de miting. Din pacate vremea nu a prea tinut cu aviatia si nici cu fotografia. Cerul innorat , vantul si aversele de ploaie nu promiteau nimic bun pentru sambata in care s-a desfasurat mitingul. De aceea nu prea aveam sperante in a avea multi spectatori la eveniment.
Joi
Sambata
La fel ca in 2005 ATR-ul "surprins" pe aeroport de mitingul aerian a fost tras pe platforma de la Aviatia Utilitara (SC Aviatrans SRL) iar avioanele AR au fost gazduite de hangarul din acelasi loc.
Am reusit sa ma "infiltrez" la bordul lui YR-ATA unde un alt inginer decat in2005 care facea testele sistemelor m-a lasat sa fac poze , foarte amabil dar nu m-a lasat sa fotografiez placuta de langa carlinga.
pilotul de pe YR-ATA. I-am promis ca ii trimit poza aceasa dar am notat greit adresa de mail.
Duminica
Ultima editare efectuata de catre Mengelaus in Vin 15 Mai 2009, 18:45, editata de 2 ori (Motiv : Resize photo 800x600.Respectati dimensiunile va rog.)
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
hehe...superbe poze Imi aduc aminte ca trebuia sa invat atunci pentru capacitate ...am dat dracului totu si m-am dus la miting a fost superb show-ul chiar daca a fost doar un extra Am reusit sa ma bag cumva acolo pe plaftorma chiar daca nu era voie punand pentru prima data mana pe un avion adevarat evident ca o fost YR-EWI...ce credeati?
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Cluj - Napoca - 2006 Mier 10 Feb 2010, 23:54
Uai, ft tari pozele! Vreau sa vad si eu extra la Cluj, pe viu! sa pun si eu mana, esti norocos Vice, eu pe vremea capacitatzii umblam dupa fete prin lic de muzica. Oare cand o sa mai fie miting?