ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Southwest.Probleme la aterizare

In jos 
+2
Daniel
Balaurul
6 participanți
AutorMesaj
Balaurul
Flight Level 100
Flight Level 100
Balaurul

Numarul mesajelor : 107
Varsta : 44
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 03/06/2008

Southwest.Probleme la aterizare Empty
MesajSubiect: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyMier 13 Mai 2009, 16:24

Titlu: Cauciucul unui avion a luat foc la aterizare! Pasagerii, evacuati!
Sursa:http://stirileprotv.ro/stiri/international/cauciucul-unui-avion-a-luat-foc-la-aterizare-pasagerii-evacuati.html
Autor:ProTV ?
Data:13.05.2009
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

Numarul mesajelor : 267
Varsta : 34
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 23/02/2009

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 15:13

Bine ca totul s-a terminat cu bine avand in vedere ca motorul aproape a atins pista.Daca nu ma insel este un 737-800. Very Happy
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 15:24

Intr-adevar, putea fi mult mai rau. Cred totusi ca e vorba de un 737-700 la prima vedere (vad o singura usa de evacure pe aripa)
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 15:29

Cred "daca nu ma insel" again Very Happy , ca ii o companie lowcost.Sper sa nu descurajeze oamenii sa calatoreasca cu asemenea companii. Very Happy
Sus In jos
Raduq
Fotograf

Numarul mesajelor : 1764
Varsta : 33
Data de inscriere : 06/05/2008

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 15:54

Oricarei companii i se poate intampla un accident/incident, indiferent daca este low-cost sau nu.
Din umilele mele cunostinte stiu ca in pneurile aeronavelor se pune apa pentru aceste cazuri. Oare aici sa nu fi avut nici un efect?
Sus In jos
raduvisitor
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 167
Data de inscriere : 27/01/2009

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 16:00

Daniel a scris:
Cred "daca nu ma insel" again Very Happy , ca ii o companie lowcost.Sper sa nu descurajeze oamenii sa calatoreasca cu asemenea companii. Very Happy

Glumesti, o fi low-cost (cam de prin 1971, ca tot in SUA a aparut conceptul asta) dar Southwest e cea mai mare companie din lume dupa numarul de pasageri transportati! Si una dintre cele mai profitabile!
Din fericire pentru toti, nu a avut pana acum nici un accident fatal (opereaza aprox. 3500 zboruri zilnice).
Eu am avut ocazia sa zbor cu ei si trebuie sa spun ca sunt buni (si confortabili).
Sus In jos
Daniel
Flight Level 200
Flight Level 200
Daniel

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 16:27

raduvisitor a scris:
Daniel a scris:

Glumesti, o fi low-cost (cam de prin 1971, ca tot in SUA a aparut conceptul asta) dar Southwest e cea mai mare companie din lume dupa numarul de pasageri transportati! Si una dintre cele mai profitabile!
Din fericire pentru toti, nu a avut pana acum nici un accident fatal (opereaza aprox. 3500 zboruri zilnice).
Eu am avut ocazia sa zbor cu ei si trebuie sa spun ca sunt buni (si confortabili).
Glumesc bineinteles.Inseamna ca m-am inselat. Embarassed Oricum de apa nu stiam ca exista in pneurile aeronavelor.
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare EmptyJoi 14 Mai 2009, 16:55

Raduq a scris:
Oricarei companii i se poate intampla un accident/incident, indiferent daca este low-cost sau nu.
Din umilele mele cunostinte stiu ca in pneurile aeronavelor se pune apa pentru aceste cazuri. Oare aici sa nu fi avut nici un efect?

Anvelopele sunt umplute cu o combinatie speciala pe baza de azot. Azotul e un gaz inert , cu un gradient termic extrem de redus si nu preia aproape deloc temperaturile cauciucului in sine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Southwest.Probleme la aterizare   Southwest.Probleme la aterizare Empty

Sus In jos

Southwest.Probleme la aterizare
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mai 2 zile din luna august si incidentele aviatice continua
» Southwest, WestJet Pact Appears To Be At Risk
» Probleme cu trenul de aterizare la un avion care trebuia să aterizeze pe Aeroportul Otopeni
» Un avion cu o gaură în acoperiş a aterizat de urgenţă în Arizona (Southwest)
» Southwest (WN / SWA)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: