| Vancouver International (YVR / CYVR) | |
|
+35GAC YR-197 flight Alex_tm valavia shouriken xpino DIESEL CDA Edi mouseinhouse arianne gabi-737 Mengelaus Nic nrares retro ALMI Dylan Virusu YR-DNY llobregat kill3r999 horizob metalactual Raduq Red13 Voicu ovidiu51 aegean hayabusa RATus VIC Maverick Capt_Vio 39 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 24 Iun 2008, 06:40 | |
| motorul de pe Cessna 680 si B747 e foarte frumoasa! |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 24 Iun 2008, 19:29 | |
| Ma bag si eu in seama:
dupa atatea cuvinte "super", "frumos", "interesant", "extraordinar", "exotic"....eu ce sa mai zic....am ramas mut ! | |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Dum 29 Iun 2008, 05:58 | |
| | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Lun 30 Iun 2008, 00:01 | |
| Absolut superbe pozele, mai ales cea cu A330. Mă înclin! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Lun 30 Iun 2008, 04:59 | |
| Maverick, esti meserias. Pozele tale sunt beton. Nici nu se compara cu ale mele.... In fine... ultima poza cu muntele e DEMENTIALA!.... bah, thanks for your help.. si auzi.... scara care ti-am aratat-o eu, plina de var nu era a mea... cica a mea e in debara frumos impachetata.... LOL...
DECI.. spotting de Canada Day? Iulie 1? | |
|
| |
Maverick Fotograf
Numarul mesajelor : 116 Varsta : 48 Localizare : North Vancouver Data de inscriere : 02/04/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Lun 30 Iun 2008, 06:50 | |
| Hi Vio, merci de complimente... sint sigur ca si tu ai cam aceleasi imagini unica diferenta fiind ca poate ar trebui sa investesti ceva timp in procesare... si eventual intr-un body nou... hell, un D200 second hand e in jur de 700 acum... si va mai scadea. Pacat ca nu am iesit azi la spotting cu vremea asta dementiala... anyway Canda Day will be a spotting day for us! Unica kestie e ca am un party seara si in jur de 5 ar trebui sa fiu home... o sa fie fun sa facem traficul de dimineata... un breakfast la Flying Beaver si dupa aia mai prindem ceva la prinz... vb la un phone luni seara... Cheers! | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Lun 30 Iun 2008, 08:13 | |
| WOW !
superbe pozele si se completeaza foarte bine cu cele a lui Vio.
foarte buna treaba Mav. si Vio ! | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 08:54 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 10:16 | |
| ce pot sa mai zic absolut exceptional..... |
|
| |
kill3r999 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 44 Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania Data de inscriere : 28/03/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 10:20 | |
| Absolut tare de tot! Bravo pentru efort si pozele superbe! In special mi-a placut MD11-le de la KLM. Pacat ca nu vor mai exista in curand. Unul din putinii mei favoriti, dar si magnificul 747-400 Speedbird (British Airways), care este pe primul loc in inima mea. Multumesc pentru poze. M-au uns la suflet | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 13:04 | |
| Imens poate sa fie 777 de la Eva Air! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 19:08 | |
| Maverick,
Super pozele man!!!! I love them! Cind ai facut tu pozele cu LTU? Au venit niste muncitori din Romania (pentru compania lui taica-meu) cu acel avion. Scuze ca nu am raspuns la telefon cind m-ai sunat, dar eram in Tofino, si acolo ba aveam semnal, ba nu. Am fost vreo 6 zile pe Vancouver Island.
Azi m-am pregatit sa merg la spotting la YVR (si s-o duc pe verisoara mea) la aeroport, ca pleaca inapoi in Copenhaga. Mi-am pregatit tot... inclusiv scara, etc, dar am luat incarcatorul de baterie de la aparatul gresit (olympus) si eu am Nikon-ul cu mine... Oh well...
Poate 3 - 4 poze mai fac si eu... dar voi fi la YVR azi.
Again... amazing pics. Imi place KLM-ul ala la nebunie! By the way, Eva de cind vine la noi cu 777? Parca doar cu 747-400 veneau inainte? | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 19:26 | |
| Daca ai rabdare, scula, mana si un aeroport important, asta scoti: MARFA !!! Eu nu le voi avea niciodata, asa incat raman cu privitul, deci saru'mana boierule ! | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 20:04 | |
| Hi Vio, LTU daca nu ma insel a venit pe 4 iulie. Vezi ca azi o sa fie zi plina la YVR, inclusiv LTU si alte chartere din Europa. As veni si eu da' din pacate sculele si scara sint in North Van EVA mai aduce 777 din cind in cind... la mine s-a intimplat intr-o luni seara dar ca sa fiu sincer stiam ca vor veni cu 777. Astazi am verificat si vor avea 747. O alta noutate pe care din pacate nu o am decit in citeva imagini slabe (deh cei din turn au vrut sa imi faca in ciuda) este faptul ca China Airlines vine cu A340-300... doua seri la rind am fost acolo si in ambele seri l-au adus pe 26L. Damn! Oricum se pare ca s-a cam terminat cu Dynasty 747 asa ca nu disper pe moment. pt Metalactual: man, rabdare si mina se formeaza in timp (adica zile la rind pe gardul aeroportului), sculele nu sint atit de importante, am vazut imagini oauu facute si cu point&shoot - mai greu dar iese - important e sa le prelucrezi si sa pui la vedere doar ce este un pic aranjat. La capitolul aeroport asta depinde de locul unde locuiesti... dar am vazut o gramada de imagini din Romania care aici nu le voi vedea niciodata. | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 20:18 | |
| Hi Maverick,
Da sa sti ca a fost o zi plina la YVR pentru tine. Interesant ca LTU mai are inca "culorile vechi". Dupa cum am auzit e acum Air Berlin, si vor vopsii toate avioanele in Air Berlin colors. Aia tre sa fine misto.
Eu as vrea sa fac ceva poze azi, dar sa-ti spun sincer, nu prea stiu daca pot ca bateria mi-e aproape goala... Asa ca... poate voi face doar spotting. | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 23 Iul 2008, 20:32 | |
| Scrie pe wiki ca nu toate avioanele LTU vor fii vopsite in culori AirBerlin, ramanand 7 in vechile culori. Cred ca AirBerlin prin achizitiile care le-a facut in ultima vreme are printre cele mai pestrite flote din lume(10 tipuri de avioane). | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 09:30 | |
| Buna, Azi am fost cu Maverick la YVR pentru o zi de spotting. Am prins multe avioane misto dar lumina a fost nasoala. Prea mult soare si eu inca sunt destul de bun la reglat aparatul. M-a indrumat putin Maverick, dar nu prea am inteles eu ce a zis… dar sper sa va placa… Air China International, Airbus A330, de la Beijing, vopsit special pentru Olimpicele din 2008... WestJet Boeing 737-700 Northwest Airlines Airbus A320 Horizon Air Dash 8-400Q Air Canada Airbus A320 Delta Airlines Boeing 757 Air Canada Airbus A321 Air Canada A330 de la Tokyo Continental Boeing 737 Un alt Air Canada A330, dar acesta venind din directi opusa, adica Londra (Heathrow) Air Canada Boeing 767 Japan Airlines (JAL) Boeing 747-400 Cathay Pacific Boeing 747-400 Cathay-ul 747 cu un mic Horizon Dash 8-400Q… “cap in cap” Delta Connection CRJ-900 Singapore Boeing 777 WestJet 737-700 Korean Air Boeing 777 de la Seol American Boeing 757 (probabil din Dallas) Lufthansa Airbus A340-600 de la Frankfurt Air Canada Embraer 190 Air Canada 767-200 Cathay Pacific Airbus A340 LTU Airbus A330 de la Dusseldorf British Airways Boeing 747-400 de la Londra (Heathrow) United Airlines Boeing 737-300 United Boeing 757… (poza facuta pentru Vic… Am asteptat ceva vreme dupa el, dar nu a venit la timp si am mers sa mancam ceva… cind ne-am intors, era deja parcat. Aici se pregatea sa plece (cred ca la Denver sau San Francisco) Martinair 767, de la Amsterdam Air Canada 767 in culori mai “speciale” Dupa o vreme am schimbat locul de spotting.. Air Canada Jazz Dash 8 Horizon Air Dash 8-400Q KLM MD-11 de la Amsterdam Dupa ce ajunsese MD-11 de la KLM am fugit inapoi la locul “nostru” favorit… Parcarea de la AVIS. Aici poza e cam naspa din cauza caldurii, dar imi place sa vad doar “cozi Europene”. KLM MD-11, Martinair 767, LTU A330 si British Airways B747 Condor 767 de la Frankfurt WestJet Boeing 737-800 United Airbus A319 Air Canada Embraer 190 Air Canada Boeing 767 tras cu remorca si dus la gate… Sper ca v-a placut… Sunt mai multe, dar va pune si Maverick… sunt sigur, si ai lui vor fi mai de calitate… | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 10:16 | |
| | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 10:39 | |
| Bravo ma baieti! Asta da varietate! Felicitari! "Lufthansa A340-600 - cea mai lunga aeronava a zilei" si a lumii pana in momentul de fata! lunga cat o zi de post! Foarte draguta inmatricularea Westjet-ului 737-600: C-GPWS - ground proximity and warning system | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 10:44 | |
| Foarte faine pozele. Se vede că n-aţi avut garduri, buruieni şi paznici să vă obstrucţioneze vederea. Traficul este impresionant, mai ales aparatele de talie mare. Pozele au ieşit foarte bine în ciuda luminii puternice şi a heat haze-ului. Bravos! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 23:40 | |
| Super incadrarea la MD-11 misto poze |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mar 05 Aug 2008, 23:53 | |
| love those jazz planes! superba diversitatea de culori la vopsire | |
|
| |
Maverick Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 06 Aug 2008, 03:52 | |
| - horizob a scris:
- Foarte faine pozele. Se vede că n-aţi avut garduri, buruieni şi paznici să vă obstrucţioneze vederea. Traficul este impresionant, mai ales aparatele de talie mare. Pozele au ieşit foarte bine în ciuda luminii puternice şi a heat haze-ului. Bravos!
Merci pentru aprecieri! Intr-adevar "heat haze"-ul este foarte vizibil in versiunea full-res a imaginilor dar datorita reducerii puternice a marimii pozei finale este mai putin deranjant. Referitor la trafic pot spune ca dupa o vara de mers la YVR ti-ai dori ca pentru o zi macar sa mai vezi si altceva chiar daca nu este un "heavy". Nu spun ca nu sint happy cu ce vine la Vancouver, dar putina variatie din cind in cind nu ar strica... asa ca nu imi ramine decit sa incerc sa gasesc noi locuri de unde sa surprind imagini si unghiuri inedite. Asta in final ma duce si pe mine pe coclauri si prin boscheti iar rezultatele nu intotdeauna sint pe masura... Cu gardurile si paznicii nu e chiar asa de roz pe cum pare in poze. Intr-adevar cei de la Security in general ne lasa in pace atita timp cit stam la 3 metri de gard. Am avut destule cazuri in care ofiterul de la Security a parcat la 5 metri de mine in partea cealalta a gardului si a stat acolo 2 ore... ca sa doarma sau sa ma urmareasca pe mine, asta e greu de spus, dar crede-ma ca e un pic stresant... Exista si pe aici gard, chiar destul de inalt in unele locuri, si cu sirma ghimpata deasupra. De aceea pentru anumite imagini trebuie sa fugim la gard, lipim obiectivele de plasa de sirma, tragem cadrele respective si dupa aceea rapid ne repliem pe pozitia noastra la 3 metri de gard pe teren public. De asemenea urmele de la sirma ghimpata sint foarte vizibile pe obiectivul si aparatul meu de fotografiat. Bineinteles nu facem kestia de mai sus daca vedem vreuna dintre masinile de la Security in zona. Dupa aceea acasa urmeaza ore de procesare ca sa scoatem urmele plasei sau ale sirmei ghimpate din poze. Cel putin in cazul meu aseara am lucrat cam 3 ore jumate ca sa procesez imaginile pe care le-am postat ieri. bafta! | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 06 Aug 2008, 12:54 | |
| | |
|
| |
horizob Fotograf
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) Mier 06 Aug 2008, 13:07 | |
| @Maverick Fiecare vrea ce n-are...voi cu diversitatea de aeronave, noi cu heavy-uri... În privinţa heat haze-ului, a paznicilor, a gardului şi a sârmei ghimpate, nu am bănuit că o duceţi şi voi greu, because you make it look so easy! Multă baftă în continuare! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vancouver International (YVR / CYVR) | |
| |
|
| |
| Vancouver International (YVR / CYVR) | |
|