| Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Lun 04 Mai 2009, 11:42 | |
| http://www.geocities.com/CapeCanaveral/7934/
Nu l-am vizitat,dar cred ca merita. |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Lun 04 Mai 2009, 12:47 | |
| exista un articol despre acest muzeu pe cartula.ro postat de 1-0-9. http://www.cartula.ro/Sitenews/Continut-nou/Hatzerim-Muzeul-Fortelor-Aeriene-Israeliene.html | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Lun 04 Mai 2009, 13:16 | |
| F .fain articolul. Cand i-mi aduc aminte cum un cunoscut a fotografiat trenul de aterizare de la un IAR din M Av si i-a sarit un soldat de la paza in cap ,"ca nu are voie" si ca "e secret". Nu ma pricep la av militara romana moderna,dar parca era iesit din uz de vreo 25 de ani.... |
|
| |
bgg Airport Level
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/03/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Sam 30 Mai 2009, 15:39 | |
| | |
|
| |
bgg Airport Level
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 25/03/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Lun 01 Iun 2009, 23:09 | |
| Toate imaginile, nesortate. Sunt unele care se dubleaza, au fost facute cu doua aparate de mine si de sotia mea.
http://picasaweb.google.ro/scarabe8/IAFMuseumHatzerimIsrael2009?authkey=Gv1sRgCK2qo5zW3fb2dw# | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Mar 16 Iun 2009, 12:21 | |
| - Quax a scris:
- F .fain articolul.
Cand i-mi aduc aminte cum un cunoscut a fotografiat trenul de aterizare de la un IAR din M Av si i-a sarit un soldat de la paza in cap ,"ca nu are voie" si ca "e secret". Nu ma pricep la av militara romana moderna,dar parca era iesit din uz de vreo 25 de ani.... Cat e de secret sau de interzis se poate vedea din topicul dedicat MAv. | |
|
| |
dan guina Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Localizare : ierusalim israel Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Mier 01 Iul 2009, 16:42 | |
| Din pacate soldatzelele care fac pe ghizii acolo sunt si prost instruite si nici nu au nici in clin nici in maneca cu aviatzia.Am stat juma de ora, incercand sa o conving ca ,vanatorul care apare si in pozele tale,nu este un Me 109 bf ci Avia S 109,cehesc,botezat si Mezek ( catirul ) si ca se deosebeste substantzial de Me 109.Asta era prin 2002,am auzit ca au corectat placa. | |
|
| |
bgg Airport Level
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Joi 02 Iul 2009, 16:51 | |
| - dan guina a scris:
- Din pacate soldatzelele care fac pe ghizii acolo sunt si prost instruite si nici nu au nici in clin nici in maneca cu aviatzia.Am stat juma de ora, incercand sa o conving ca ,vanatorul care apare si in pozele tale,nu este un Me 109 bf ci Avia S 109,cehesc,botezat si Mezek ( catirul ) si ca se deosebeste substantzial de Me 109.Asta era prin 2002,am auzit ca au corectat placa.
Intradevar au corectat placa. Eu nu am mers cu ghid, m-am plimbat de capul meu. Imi aranjase un prieten de al meu un tur cu un super ghid, directorul muzeului , dar drumul de la Marea Moarta pana la Beer Sheva a durat cam mult si nu am ajuns la ora stabilita asa ca am ratat ocazia . Poate alta data. | |
|
| |
dan guina Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Localizare : ierusalim israel Data de inscriere : 03/05/2009
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim Joi 02 Iul 2009, 21:16 | |
| Da,un tur cu fostul comandant al IAF,Y. Terner ar fi fost ceva deosebit. Anectodic : din muzeu lipsesc Mosquito-urile care erau in dotare la inceputurile anilor 50.Cand le-au scos din functziune,le-au ingropat in nisip si nimeni nu mai stie unde.Le cauta de vre-o 10 ani ! Cand mai esti pe aici,baga un fir ( itzi dau telefonul ) si mergem impreuna ( daca nu sunt in patria mama ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim | |
| |
|
| |
| Muzeul Aviatiei Israeliene -Hatzerim | |
|