ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Emirates (EK / UAE)

In jos 
+25
kampfmaschine
mario antonio
wizzair7
mihairosioru
coropijnita
GYN
CalinCLJ
hayabusa
B777 EK
valavia
VIC
eugen
Virusu
Mengelaus
arianne
Edi
Nic
ovidiu51
Dylan
free_flow77
Boeing777-300
CDA
RwO
gabi-737
bobocell
29 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptySam 13 Dec 2008, 17:54

merci. ma bucur ca va plac pozele. de fapt, singurul motiv ptr care le poestez este sa se bucure si altii de ele, cei pasionati precum voi.
va doresc sa zburati si voi cu toate avioanele care va plac.
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptySam 13 Dec 2008, 18:09

Oare cat costa un zbor la business cu 380? Asa ca vad ca sanse am... Laughing
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptySam 13 Dec 2008, 18:38

eugen a scris:

Cateva mii de euro, ajungem si la zeci Shocked
Sus In jos
eugen
Membru activ
eugen

Numarul mesajelor : 3386
Varsta : 50
Localizare : Arad, LRAR
Data de inscriere : 30/04/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyDum 14 Dec 2008, 09:19

Hmmm, trebuie sa mai astept un pic... Sad
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 09:25

sa mai pun vreo doua poze si eu. facute prin noiembrie si astea. sper sa le gastiti interesante.

toate sunt din B777.
aici este asa zisa "social area" de la first class, unde sunt puse sandvisuri si fructe pe zborurile lungi.
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Fcjpeg524x785if2
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 W524

si aici din cockpitul aceluiasi B777.
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Cockpitjpeg524x785nw3
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 W524

first class galley.
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Img0958386x578lk4
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 W386

culoarul stang de la first class cabin.
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Img1028386x578wl7
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 W386

si in interior la locul 2A. fiecare loc la first class are pripria cabina. se inchid usile si se poate contacta insotitorul de zbor prn telefon, room service. exista un telefon in galley.
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Img1041770x514pp0
Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 W770

Ultima editare efectuata de catre Boeing777-300 in Lun 05 Ian 2009, 13:58, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 09:34

bobocell a scris:
eugen a scris:

Un singur bilet OMDB-KJFK-OMDB la first class cu A380 costa 8250 euro
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 10:22

AndreiC a scris:
bobocell a scris:
eugen a scris:

Mai pui si zborul din Romania pana in Dubai si ajungi la 10.000 euro...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 12:54

bobocell a scris:
AndreiC a scris:
bobocell a scris:
eugen a scris:

Mai pui si zborul din Romania pana in Dubai si ajungi la 10.000 euro...
Da, dar asta e la first class, la business este 5000 euro..oricum merita pentru ce primesti
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 13:48

pozele sunt incredibile Shocked Shocked
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:24

Boeing777-300 a scris:
am mai gasit o poza din EBB de o calitate care lasa de dorit, facuta cu telefonul mobil.

Esti flight attendant la Emirates?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:43

AndreiC a scris:

Si eu is curios cum ai ajuns la Emirates. Poate ne spui povestea , cum e sa lucrezi acolo ,atmosfera .......ce culoare au ochii stewardeselor .......picanterii.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:47

Am si eu o prietena din copilarie care este flight attendant la Emirates, din cate stiu zboare pe A340....cred ca e super tare
Sus In jos
VIC
Fotograf

Numarul mesajelor : 1128
Varsta : 33
Localizare : cluj-napoca
Data de inscriere : 13/03/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:48

Octavian a scris:
AndreiC a scris:

Si eu is curios cum ai ajuns la Emirates. Poate ne spui povestea , cum e sa lucrezi acolo ,atmosfera .......ce culoare au ochii stewardeselor .......picanterii.

si ce varsta au desigur Smile stewardesele evident ca.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:49

din ce am vazut in poze sunt foarte tinere Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 14:50

VIC a scris:
Octavian a scris:
AndreiC a scris:

si ce varsta au desigur Smile stewardesele evident ca.

Te intreb ca ai pus o foto din care par dragute asa ca ar fi indicat sa mai pui sa le vedem mai de aproape.
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 15:02

subiectul topicului in cauza nu il reprezinta persoana mea. totusi, precizez ca nu lucrez la emirates.
pozele le-am strans in cativa ani de calatorii si probabil ca tot or sa mai fie. o sa mai pun poze pe forum insa va rog sa nu ma luati la intrebari cum ajung sa le fac.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 15:07

Boeing777-300 a scris:
subiectul topicului in cauza nu il reprezinta persoana mea. totusi, precizez ca nu lucrez la emirates.
pozele le-am strans in cativa ani de calatorii si probabil ca tot or sa mai fie. o sa mai pun poze pe forum insa va rog sa nu ma luati la intrebari cum ajung sa le fac.

Nu ne intereseaza cum le faci ! Ne intereseaza doar sa postezi cat mai multe si daca se poate sa apara stewardese in ele. Par obsedat dar nu e asa. Vreau doar sa stiu ce fel de femei lucreaza pentru o companie dintr-o tara musulmana care exista o parte de respectare a perceptelor Coranului cat si una pentru occidentali. Asa ca as dori sa vad cum sunt impacate cele doua curente in compania asta. Asa ca daca ai foto sau doar impresii nu te teme sa le postezi.
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 15:15

Cat pot te ajut eu cu flight attendant la Emirates. sa vad ce gasesc acasa. vb pe PM ca sa nu "poluam" aici Wink
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyLun 05 Ian 2009, 15:27

pai intreaba si eu iti voi raspunde daca stiu. ce fac eu ca individ nu conteaza asta voiam sa accentuez si nu e vorba de teama ci de discretie.
in cazul de fata stiu si iti voi raspunde.
la emirates lucreaza peste 10.000 de cabin crew si 2400 de piloti.
sunt peste o suta de nationalitati in total, in jur de 120 mai exact. se impaca foarte bine caci Dubaiul este poate cel mai occdentalizat emirat/stat arab. sunt si biserici aici, alcoolul este disponibil in toate barurile hotelurilor si cluburi, fetele pot purta cam tot ce vor, inclusiv fuste scurte etc. au facut acest compromis ptr a face din dubai o destinatie turistica, un loc de atractie unde occidentalii se simt bine si vin sa-si petreaca vacantele, sa-si cumpere propietati imobiliare, sa-si cheltuiasca banii acolo. acestea fiind spuse, normal ca si angajatii emirates se simt f bine ptr ca nu sunt ingraditi asa cum ai crede pentru ca e o tara musulmana. in plus e tax free.
Inca un amanunt, caci am vazut mereu confuzia asta. Dubaiul este unul dintre cele 7 emirate care formeaza Emiratele Arabe Unite. Capitala este linsa la Abu Dhabi. Fiecare emirat este condus de o familie regala, care are in frunte cate un seic.
Compania aeriana Emirates apartine emiratului Dubai. E de stat cum s-ar zice pe romaneste.

Daca se intampla sa mai fac poze cu stewardese, fie ele de la Ek sau alta companie, eu ma feresc sa le postez pentru ca nu fair-play. nu am acordul lor si nu e corect ca poze cu ele sa circule pe net.
eu ma rezum la avioane si aeroporturi.
Sus In jos
Edi
Membru activ
Edi

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 54
Localizare : Ilfov
Data de inscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 06 Ian 2009, 00:11

Octavian a scris:
sa postezi cat mai multe si daca se poate sa apara stewardese in ele. Par obsedat dar nu e asa. Vreau doar sa stiu ce fel de femei lucreaza pentru o companie dintr-o tara musulmana care exista o parte de respectare a perceptelor Coranului cat si una pentru occidentali. Asa ca as dori sa vad cum sunt impacate cele doua curente in compania asta. Asa ca daca ai foto sau doar impresii nu te teme sa le postezi.
Octavian, cere şi ţi se va da... Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 021 Acum circa trei săptămâni a apărut în "The Wall Street Journal" (interesant, m-aş fi aşteptat mai degrabă la "FlightGlobal" să se ocupe cu aşa ceva) un articol cu titlul "Rich Dubai Flirts With Hard Times, But Its Airline Is Still Flying High", publicat pe 9 decembrie 2008 sub semnătura Farnaz Fassihi. În el vei găsi răspunsurile la mai multe din întrebări (dacă nu la toate). Pentru fotografii, foloseşte cu încredere tab-ul "Slideshow". Îmi permit să citez câteva cifre publicate în articol:

Citat :
In the past 12 months, the airline says, it received 93,079 flight-attendant applications. Using photos, interviews, psychological profiling and group sessions with candidates, executives hire just 6% of job seekers. Recruiters hunt for promising hires around the world. [...] After a six-week training course at Emirates headquarters near Dubai's sprawling airport, the airline graduates about 90 new flight attendants per week.
Enjoy reading.

Edi

.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 06 Ian 2009, 09:09

Mulumesc Edi. Vad ca e foarte greu de ajuns sa ai un job acolo. Ma intreb cum poti lucra stiind ca daca gresesti o data alti 90.000 de oameni abia asteapta sa iti ia locul. Ma refer in principal la bariera culturala care exista . Presupun ca este un training intensiv poate chiar la fel de dur ca in armata sa poti fi flight attendant la Emirates.

P.S. Pana acum aceste lucruri ma interesau mai putin spre deloc.
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 06 Ian 2009, 16:19

Si romancele noastre lucreaza la Emirates ca flight attendant.
Sus In jos
B777 EK
Airport Level
Airport Level
B777 EK

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 44
Data de inscriere : 26/01/2009

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 27 Ian 2009, 00:49

Boeing777-300 a scris:
un amanunt de efect: EK a pus 3 camere de luat vederi pe fuselajul avionului. Una in bot, una pe burta si una in coada sus. fiecare pasager poate selecta pe oricare dintre ele pentru a urmari pe ecranul propriu decolarea, zborul, aterizarea.

Salut. Chestia cu camerele nu este noua, o aveau si pe Airbus A330 in iunie 2004, cand am zburat in Dubai. Ce-i drept, pe aeronava respectiva nu aveau decat camera pe "burta" avionului si pe bot. Eu am zburat la Business Class din Istanbul. Excelent serviciul, inca inainte sa decolezi stewardesele veneau la tine cu sampanie si erau atente la fiecare miscare, incercand sa anticipeze ce doreau pasagerii.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 27 Ian 2009, 08:35

Salut B777EK, bine ai venit pe forum.Intr-adevar nu e o chestie noua.Eu am zburat cu un 777 de la Austrian Airlines si am urmarit decolarea in direct Smile
Sus In jos
B777 EK
Airport Level
Airport Level
B777 EK

Numarul mesajelor : 46
Varsta : 44
Data de inscriere : 26/01/2009

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 EmptyMar 27 Ian 2009, 10:05

Mengelaus a scris:
Salut B777EK, bine ai venit pe forum.

Bine v-am gasit! Sper ca activitatea mea pe acest forum sa fie la inaltime Smile Desi lucrez in presa auto, recunosc ca acesta este primul forum pe care scriu si nu unul de masini Very Happy Se pare ca dragostea pentru avioane s-a dovedit mai puternica.

Revenind la Emirates, tot in iunie 2004 am avut ocazia sa ma duc la si HQ-urile lor, in Dubai. Sediul central nu impresioneaza cu nimic, ca arhitectura, doar multa sticla si beton. Cladirea Emirates Training College - cea in forma de avion - este mult mai spectaculoasa. Am sa uploadez diseara niste fotografii cu sediul lor, numai sa ma prind cum Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Emirates (EK / UAE)   Emirates (EK / UAE) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Emirates (EK / UAE)
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Oradea - aeronave in zbor
» 777 Emirates go around la Birmingham
» Emirates To Order More A380s [EN]
» No stopping Emirates as it plans to add 700 pilots
» Emirates A380 OMDB-KJFK

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in strainatate - Airlines outside Romania-
Mergi direct la: