| CLJ-FCO cu WizzAir | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 17:42 | |
|
Ultima editare efectuata de catre kkk in Mier 01 Apr 2009, 17:59, editata de 1 ori (Motiv : Adaugat P.S.) |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 19:08 | |
| Faine de tot pozele kkk. FCO ce e? Roma Fumicino? Se pare ca exista trafic mult aici, mai ales cu heavy-uri. Nu m-am asteptat sa vad Saudi Arabian sau Sri-Lankan la Roma. Interesant.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 19:13 | |
| Si pe langa ca le vezi la Roma Vio le mai vezi si in aceeasi poza , Multi mastodonti 777 sau 767 au bantuit zona dar din pacate 18-105-ul nu a facut fata din cauza distantei sau din cauza Heat Haze-ului destul de pronuntat, din pavcate nu a vrut sa imi incante ochi nici un 747 ( se vede unu in culorile Star Aliance dar ........ dar putea sa mai vina macar unu asa prin fata ochilor mei lipiti de geamul murdar ) |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 19:29 | |
| Foarte frumos. Pozele vorbesc de la sine. mai pune daca mai ai Felicitari! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 19:44 | |
| Super Reportul KKK! Aglomerat totusi aeroportul dupa cate se vede si cu scule faine! Da' ni l-ai trimis cam tarziu Poza cu motorul Airbus-ului de la Wizz deja au strans peste 350 de views pe JetPhotos!!! Glumesc! Stiu cum sta treaba cu timpul si cred ca pentru un TR iti cam trebuie ceva pana sa-l pui pe picioare! | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 20:39 | |
| Frumose poze, mai ales cea care include 3 zburatoare cam rare pentru ochiul nostru. Ciudat ca Wizzair zboara de pe BBU la CIA si de pe CLJ la FCO. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 20:50 | |
| - llobregat a scris:
- Frumose poze, mai ales cea care include 3 zburatoare cam rare pentru ochiul nostru.
Ciudat ca Wizzair zboara de pe BBU la CIA si de pe CLJ la FCO. Din cate am inteles doar de la BBU zboara la CIA restul zborurilor se fac pe FCO, ii imens aeroportul asta, riscul sa iti mananci urechile in el ii maxim de la intrare pana la poarta C09 am dat bine din picioare, pacat ca in unele zone geamul este dublat de un fel de plasa care distruge pozele . |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Mier 01 Apr 2009, 21:35 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Faine de tot pozele kkk. FCO ce e? Roma Fumicino? Se pare ca exista trafic mult aici, mai ales cu heavy-uri. Nu m-am asteptat sa vad Saudi Arabian sau Sri-Lankan la Roma. Interesant..
Ciao KKK, Excelent trip, in ciuda aspectelor ei negative cred ca ti-a placut totusi Roma, e un loc cat se poate de interesant si cu multe chestii de descoperit. Vio, FCO, Roma Fiumicino este in acest moment hub-ul principal al Italiei. Si cum Italia in sine este una dintre cele mai importante destinatii turistice este un aeroport important in zona de sud a Europei si in zona Mediteranei. Ca atare sunt foarte multe zboruri long haul ce pleaca de aici sau care au Fiumicino ca destinatie. In plus este si hub-ul principal al noii Alitalia. Este destul de dezorganizat (este o gaura neagra a bagajelor de cala) insa totusi un nod foarte important. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir Joi 02 Apr 2009, 11:48 | |
| Frumoase poze... Deci e adevarat ca 737-*** este avionul care cele mai multe avioane au vandut in lume... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CLJ-FCO cu WizzAir | |
| |
|
| |
| CLJ-FCO cu WizzAir | |
|