La mijlocul lunii martie (15) am vizitat pentru 5 zile Belgia in interes de servici in consecinta pozele le-am facut mai mult pe fuga dar ceea ce am vazut pe acolo consider ca merita vazut si de altii chiar daca fotografiile nu se ridica la standardul de spotter cu atat mai mult ca azborurile au avut loc seara si noaptea...
Mai exact ruta a fost : TSR - CRL, si CRL - BUD, BUD - Oradea cu masina (in doar 2ore
) .
Zbor W6 3523, avion: HA-LWT, echipaj romanesc, un avion parca folosit mai mult pentru zboruri din si spre Romania. Traseul a fost: TSR - VIE undeva langa Pilsen usor viraj stanga cam 10 grade, - FRA - si direct spre CRL fara prea multe alte viraje. Orele de decolare si aterizare respectate, timp de zbor 2 si 10 minute, nivel maxim FL380, cerul de deasupra Europei cam acoperit iar o ciudatenie rar intalnita de mine: soarele nu a apus decat foarte greu, mergand in directia lui, a fost o senzatie interesanta. Un zbor usor, fara goluri si alte asemnea, aterizare de nota10.
Cum era de asteptat, un avion WZZ zboara full, nici cursa mea nu a facut exceptie. Am urcat in partea din fata si cum primele 3 randuri erau goale, m-am gandit ca de ce sa nu stau eu acolo. Ma pun pe al doilea, ma fac comod fara sa ma gandesc oare de ce nu se pune nimeni langa mine ...
Dupa vreo 5 minute o insotitoare de bord imi atrage atentia ca primele randuri sunt cu plata suplimentara ... asa e cand zbori prima data la low-cost. Pana la urma negoiciez cu cei doi camarazi de zbor cu care eram sa imi "cedeze" locul de la geam cu mentiunea "pentru poze" si a mers
Cateva poze de la TSR si din zbor:
Pustiu aeroportul fara KRP, doar cursa de MUC era la apron:
Si pasarea mea:
Poze din fuga calului (ma rog, fuga mea) sa prind loc:
Echipajul a fost de acord sa fac niste poze si in cockpit:
Va urma.