| Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 | |
|
+45nicu1980 Mengelaus hayabusa crokodilu DIESEL BOBO CDA YR-BGP propellerdream V.I.D. claudiup Skywalker delu Geo llobregat CalinCLJ eddyz Skylink Thomas naiba Alex_tm Daniel lozlo valavia felix gabi-737 allex arnold757 Red13 VIC Ioan-Adrian Popa Eurofighter eugen Raduq ALMI Virusu TK Capt_Vio YR-DNY atr_42_500 demorra Dylan GYN RATus flaviu 49 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 00:07 | |
| Despre al meu D40 este vorba si intradevar focusul a luat-o razna, bazaia motorasul de autofocus ca disperatul si numai nu reusea sa focalizeze corect motiv pentru care majoritatea pozelor cu Hercules le-am sters...... Ce sa facem ii mare, ii inchis la culoare si soarele era la fel de camuflat ca si avionul...... |
|
| |
GYN Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1026 Varsta : 61 Localizare : Cluj-EREDI Data de inscriere : 09/02/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 00:10 | |
| Al naibii C130 asta,a derutat azi pe toata lumea Ascultam ATC live,An26 s-a identificat ca si Airforce 801 iar C130 s-a identificat india foxtrot india In plus toata ziua a patrulat pe FL120 un alt C130,facand ture Oradea-TGM iar de cate ori trecea pe CLJ raporta si se identifica Airforce 11 ! Din pacate nu l-am vazut doar l-am auzit din cauza ca era innorat. Inca odata felicitari tuturor pentru prestatie,a fost o zi memorabila din toate punctele de vedere. PS ma gandesc ca nu degeaba sunt vopsite militarele in culori din astea ...e studiata treaba se vede... | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 10:34 | |
| Felicitari spotterilor clujeni pentru imaginile aratate, triste unele din pacate... m-a impresionat observatia lui RATus referitoare la echipajul german care a stat la alaturi de militarii romani....si de ce nu, gestul copilotului din C130 facut cu mana voua. @RATus, bizz jetul nu e urat....te rog frumos, e avion si el... | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 11:21 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 12:33 | |
| |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 13:51 | |
| prima poza cu noul d80...deocamdata facuta pe mod "Auto" B737-700 si inca una cu un bizzjet...Dassault Falcon 50EX
Ultima editare efectuata de catre flaviu in Vin 10 Apr 2009, 15:55, editata de 2 ori | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 13:58 | |
| Excelente pozele baieti, mi-a placut mult salutul din Hercules. Nu e trafic ca la LROP, dar aveti un cu totul alt fundal si unghiuri mai interesante!
Sa-l stapanesti sanatos flaviu! Sunt convins ca baietii de la Cluj te vor ajuta!
Ultima editare efectuata de catre Geo in Vin 10 Apr 2009, 15:37, editata de 1 ori | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 14:40 | |
| Bravo baieti! Alex imi place mult cum ai prins Malev'ul la touchdown. Octavian, tare rau Raytheon 390 Premier, nu am mai vazut unu pana acum , vine des la CJ? | |
|
| |
demorra Flight Level 100
Numarul mesajelor : 196 Varsta : 43 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 15:01 | |
| Am fost si eu martorul evenimentelor de ieri iar ceea ce ma impresionat cel mai tare a fost echipajul DLH care dupa aterizare in formatie completa ( 2 piloti si 2 insotitoare de bord) s a aliniat langa CRJ ul 7 cu uniformele pe ei(pilotii la aterizare erau doar in camasa), cele 2 insotitoare fiind incadrate de cei 2 piloti, in pozitii drepte, sobri si foarte atenti la ceremonial. Ca si curiozitate m am uitat cu binoclul si la echipajul TAROM...pacat. | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 15:36 | |
| - demorra a scris:
- Am fost si eu martorul evenimentelor de ieri iar ceea ce ma impresionat cel mai tare a fost echipajul DLH care dupa aterizare in formatie completa ( 2 piloti si 2 insotitoare de bord) s a aliniat langa CRJ ul 7 cu uniformele pe ei(pilotii la aterizare erau doar in camasa), cele 2 insotitoare fiind incadrate de cei 2 piloti, in pozitii drepte, sobri si foarte atenti la ceremonial. Ca si curiozitate m am uitat cu binoclul si la echipajul TAROM...pacat.
Am fost si eu acolo si i-am remarcat si eu pe cei de la LH. In plus , poate nu s-a vazut , toate cele 3 aeronave de pe platforma (ROT , WZZ si DLH) au aprins luminile in momentul in care C130 venea pe calea de rulare A de la pista la platforma. Ai dreptate , demorra , as fi vrut ca si unii de-ai nostri sa fi avut tinuta pe care au avut-o cei 4 membri ai echipajului Lufthansa (merita sa uitam de prescurtare si sa punem numele intreg) cand s-a intonat imnul Romaniei . Omagiu maiorului (p.m.) Unguras Vasile ! Din pacate , acum 2 zile un ceremonial similar s-a desfasurat pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures , unde a fost repatriat trupul neinsufletit al maiorului (p.m.) Petre Tiberius. Nimeni nu vrea sa vada asemenea ceremonial repetat pe vreun aeroport romanesc , totusi , felicitari Bogdan , Octavian si ceilalti care ati prins momentul si pasarile. | |
|
| |
Skywalker Membru activ
Numarul mesajelor : 407 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 15:52 | |
| Sincer, si daca spuneai ca echipajul tarom a facut la fel, nu te credeam. E drept ca am zburat de mai multe ori cu lufthansa decat cu tarom, dar atitudinea este incomparabila. Cinste lor in acest caz. dar o imagine mai apropiata cu acest moment nu se gaseste pe nicaieri? | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 15:54 | |
| Foarte impresionant gestul echipajului Lufthansa. Excelente poze baieti! | |
|
| |
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: LRCL Vin 10 Apr 2009, 15:59 | |
| Si eu am fost la aeroport, am asteptat un prieten care venea cu Lufthansa si am vazut ceremonia din parcare {cat se vedea de acolo}. Un gest foarte impresionant al echipajului. Din pacate nu se pote spune aceasi lucru despre echipajul Tarom. Foarte bune poze, cand o sa am un weekend liber ma duc si eu la aeroport. | |
|
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 16:16 | |
| sa nu fi fost "pe fuga" cei de la tarom... in ce moment al activitatii lor s-au intersectat cu ceremonia? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 17:18 | |
| CalinCLJ ( mesajul se refera la toti care critica dar numele tau l-am luat in colimator ) nu stiu daca am zis si nu voi cauta dar pentru spotting a fost superb dar pentru o familie a fost mult mai mult decat trist. Nu ii condamnati pe cei de la Tarom ca nu au iesit sa ofere un omagiu pentru ca noi Romanii nu avem mentalitatea neamtului noi suntem obisnuiti sa omagiem doar la comanda pe cand neamtul o face ca un lucru logic si normal. Am sa ma uit la poze sa vad daca s-au aprins luminile la toate avioanele prezente si daca da eu zic ca totusi a fost o solidaritate si din partea celor de la Tarom.
Frumos din partea celor de la Lufthansa ca au prezentat un omagiu in cel mai pur mod posibil!!!! |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 17:27 | |
| @flaviu, vad ca numai tu ai prins bizzjetul francez, cand a venit? | |
|
| |
flaviu Membru activ
Numarul mesajelor : 600 Varsta : 35 Localizare : Cluj Data de inscriere : 24/05/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 18:05 | |
| - gabi-737 a scris:
- @flaviu, vad ca numai tu ai prins bizzjetul francez, cand a venit?
sa fie oare o premiera?...intre 3 si 4 a trecut deasupra | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 19:52 | |
| - kkk a scris:
- CalinCLJ ( mesajul se refera la toti care critica dar numele tau l-am luat in colimator ) nu stiu daca am zis si nu voi cauta dar pentru spotting a fost superb dar pentru o familie a fost mult mai mult decat trist. Nu ii condamnati pe cei de la Tarom ca nu au iesit sa ofere un omagiu pentru ca noi Romanii nu avem mentalitatea neamtului noi suntem obisnuiti sa omagiem doar la comanda pe cand neamtul o face ca un lucru logic si normal. Am sa ma uit la poze sa vad daca s-au aprins luminile la toate avioanele prezente si daca da eu zic ca totusi a fost o solidaritate si din partea celor de la Tarom.
Frumos din partea celor de la Lufthansa ca au prezentat un omagiu in cel mai pur mod posibil!!!! Ma simt onorat ca m-ai luat "in colimator". Eu nici n-am critcat Tarom-ul (altii au facut-o) . M-au impresionat cei de la Lufthansa si as fi vrut ca si ceilalti sa fi avut un moment de solemnitate . Atat ! In particular iti pot explica la ce ma gandesc , nu e cazul sa polemizez aici. DA , Si Airbus-ul lui Tarom a aprins luminile , de fapt pe el l-am vazut prima data si apoi am realizat ca o fac si ceilalti. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 20:24 | |
| F-HAPN a mai fost la Cluj si in data de 8 aprilie.
Ultima editare efectuata de catre Octavian in Vin 10 Apr 2009, 21:17, editata de 1 ori |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Vin 10 Apr 2009, 21:01 | |
| falconul a fost azi la aeroport in jurul amiezii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: LH la CLJ Vin 10 Apr 2009, 21:54 | |
| Cu permisiunea lui RATus am trimis cea mai sugestiva poza cu echipajul LH si fetelor de la marketing LH Romania cu multumiri pentru gest din partea clujenilor. Sper ca multumirile noastre vor ajunge si la MUC. Toti reprezentantii LH Romania va multumesc tuturor care ati surpins (poate voluntar sau nu) un moment de "calitate umana". Inca o data sincere condoleante familiei si sa speram la cat mai putine astfel de evenimente pe aeroporturile romanesti.
Dan
PS. Astazi s-a schimbat din nou schimbarea. Best si Kartago si-au dat mana pt charterele de Tunisia. Vor zbura cu doua rotatii pe saptamana (un Nouvelair pe direct si un SevenAir pe doubletouch cu TSR). Cel putin pana la inceputul lui iunie (in functie de gradul de ocupare). Probabil luni se va sti exact orarul refacut la cele 2 aeronave. |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Sam 11 Apr 2009, 17:43 | |
| Sper ca astazi sa pot pune pozele cu intarziere din 3 aprilie si de azi 11 aprilie | |
|
| |
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Sam 11 Apr 2009, 20:26 | |
| Pozele din 3 aprilie: Decolare Malev: Aterizare Lufthansa Poza facuta de Minyaty: Decolare Lufthansa: Aterizare Tarom: Terorist Adica eu: Aterizare Wizzair: Decolare ABC poza facute de minyaty: Decolare Tarom: SfarsitUrmeaza azi seara sau maine dimineata pozele facute azi... | |
|
| |
arnold757 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 129 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: Cluj-Napoca Sam 11 Apr 2009, 21:27 | |
| Nu stiti azi LH de dimineata a fost in culorile StarAlliance? | |
|
| |
V.I.D. Airport Level
Numarul mesajelor : 39 Localizare : cluj napoca Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Cluj-Napoca - Aprilie 2009 Sam 11 Apr 2009, 21:29 | |
| | |