ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Spark
Airport Level
Airport Level
Spark

Numarul mesajelor : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/12/2007

Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania Empty
MesajSubiect: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 18:50

Tocmai ce a fost la stiri, e din cauza furtunii numita de nemti Emma ce a terorizat Germania in ultimele zile.

Cand am vazut eram cu mama, si ne-am alarmat imediat deoarece taica-miu era exact pe aceeasi cursa (Munchen-Hamburg) cu aceeasi companie (Lufthansa) cam in aceeasi zi.

Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 19:07

chiar acum vroiam sa postez si eu filmul. mi-ai luat-o inainte Very Happy

super tare aterizarea... atata contraderiva nu am vazut decat in filmul ala celebru cu 747 la aterizare in japonia.

oricum ,conform CNN la a doua aterizare le-a iesit la tineri bine... Oricum, vreme f nasoala.
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 21:05

Ai vazut cum i-a saltat vantu aripa cand l-au adus cu botu' pe directie chair inainte de contact? Smile Cred ca apoi au vazut baietii ca-i arunca in stanga si i-au dat picior maxim dreapta dar vantu era prea tare... Decizia de ratare a fost foarte buna dupa mine.
Asta-mi aduce aminte de o aterizare cu planorul, aveam tot asa vant din dreapta tare, si eram si singur... Am fost cam frisca la faza aia ca veneam oblic rau pe panta si parca ma mai scotea din ax. pale Pana la urma a iesit bine, fara go-around! Razz Mai fain e cand ai vant tare de fata Very Happy ai timp sa admiri peisajul !
Sus In jos
Spark
Airport Level
Airport Level
Spark

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 21:24

Pentru linistea personala, poate sa-mi zica cineva cate curse Lufthansa sunt intr-o zi intre Munchen si Hamburg si eventual orarul lor?
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 21:32

Intr-adevar super tari pilotii;au reusit doar sa zgarie nitel "sub aripi" avionul.Ce imi pare mie rau (dpdv al spotterului) e ca nu am vazut si aterizarea reusita.
Si eu am impresia ca aproape de touch down (era destul de binisor aliniat avand in vedere vantoasa) l-a lovit o pala de vant si l-a deviat.Bine ca s-a terminat totul cu bine.

P.S. Sunt sigur ca filmu e de la un zapacit de spotter (ca si noi).La altii se poate deci...ca daca era asa ceva la OTP... nu aveam nicio sansa!

Bafta multa!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 21:42

RATus a scris:
chiar acum vroiam sa postez si eu filmul. mi-ai luat-o inainte Very Happy

atata contraderiva nu am vazut decat in filmul ala celebru cu 747 la aterizare in japonia.

Nu e cumva vorba de aterizarea pe Kai Tak in Hong-Kong ?
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 22:30

Remarca foarte justa! Razz
Adica asta, pentru cei care nu l-au vazut:

Cu diferenta ca aici vantul e doar un bonus la un approach foarte dificil Smile
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyLun 03 Mar 2008, 22:51

altu la colectie:

si R I S P E C T pt pilotul din filmul de mai jos. (aveti rabdare pana la sfarsitul filmului, o sa va placa)

+ vedere din cabina la alta aterizare 747 pe kai tak, f tare virajul dinainde de pragul pistei Very Happy, cu 747 mai ales

Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyMar 04 Mar 2008, 19:08

Spark a scris:
Pentru linistea personala, poate sa-mi zica cineva cate curse Lufthansa sunt intr-o zi intre Munchen si Hamburg si eventual orarul lor?

cam multe ... Shocked

LH 040 MUC 07:45 HAM 09:05 319
LH 042 MUC 09:15 HAM 10:35 321
LH 044 MUC 10:35 HAM 11:55 320
LH 046 MUC 11:30 HAM 12:50 320
LH 050 MUC 14:35 HAM 15:55 320
LH 052 MUC 15:40 HAM 17:00 320
LH 056 MUC 17:20 HAM 18:40 320
LH 060 MUC 19:40 HAM 21:00 321
LH 064 MUC 21:25 HAM 22:45 320

Desi, fiind sâmbata sunt ceva mai putine Laughing

Cursa cu pricina e cea LH 044.

Apropo de spoteri ... ce sa mai zic, în alte tari ... spoterii sunt mai degraba eroi decât criminali ... No

BILD scrie despre Lars Tretau
Sus In jos
Spark
Airport Level
Airport Level
Spark

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptyMier 05 Mar 2008, 20:07

Mersi mult Smile. Las` ca se intoarce in seara asta si ma uit pe biletul lui

Edit: Nu pot sa cred. Acum am biletul in fata pe care scrie... LH 042. Cu o cursa inaintea celei fatidice! A si filmat aterizarea la MUC, se vede ca era o vreme de cacao. Maine promit ca le pun, acum e 2:34.

Asta e ce-a filmat la aterizare la Munchen, povestea ca nu putea sa tina camera nemiscata. Se si vede frica unor pasageri.

Ce m-a frapat totusi, si am si aratat la cativa pe messenger, este o poza care a facut-o pe Otopeni, si anume asta:
Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania Img_1410

Mi se pare foarte frumoasa, voi ce ziceti?
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania EmptySam 08 Mar 2008, 23:36

f buna atmosfera prinsa in poza. te face sa vrei si mai mult sa zbori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania   Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania Empty

Sus In jos

Un avion de pasageri a fost la un pas sa se prabuseasca in Germania
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 52 de pasageri chinezi au ramas in avion dupa ce zborul a fost anulat
» Traficul aerian de pasageri continua sa creasca; in septembrie avansul a fost de 10,5%
» Un avion cu 245 de pasageri, la un pas de catastrofa
» Libia
» Un avion de pasageri s-a prabusit la Tripoli

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: