| San Francisco - International (SFO / KSFO) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: San Francisco - International (SFO / KSFO) Dum 15 Feb 2009, 22:21 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Boeing777-300 in Lun 16 Feb 2009, 01:22, editata de 1 ori | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Dum 15 Feb 2009, 22:52 | |
| Se pare ca si tu ai acelasi ghinion cu ploaie si cer cenusiu ca si mine Dar pozele tot imi plac.Imi clatesc si eu ochii cu alte companii. Frontier ala cred ca-i o premiera pe forum.Eu cel putin nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut pe undeva.Anyway, imi place logo-ul cu "A whole different animal" | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Dum 15 Feb 2009, 23:31 | |
| da, din pacate a plouat ca la balamuc si vizibilitatea era destul de scazuta. a trebuit sa ma bag la adapost si pozitia din care am facut poze a fost destul de limitata. oricum, e un aeroport cu mult trafic si nu te plictisesti. eu, sincer, va admir rabdarea, a celor care se duc la spotting la aeroporturile din tara unde traficul este atat de limitat si rar vezi ceva nou. totusi, cu prima ocazie cand am timp o sa merg si eu la Otopeni sa fac niste poze, ca vad ca pozitia e destul de buna. | |
|
| |
Edi Membru activ
Numarul mesajelor : 712 Varsta : 54 Localizare : Ilfov Data de inscriere : 26/02/2008
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 00:21 | |
| - Mengelaus a scris:
- Frontier ala cred ca-i o premiera pe forum.Eu cel putin nu-mi amintesc sa-l mai fi vazut pe undeva.
Premiere ar mai fi, nu numai Frontier. Virgin America, cred că şi Nippon Cargo... - Mengelaus a scris:
- Anyway, imi place logo-ul cu "A whole different animal"
Scuzaţi off-topicul, dar dacă îţi place deviza lor, în mod sigur o să-ţi placă şi câteva din reclamele lor. În poza lui Boeing 777-300 apare "Humphrey the Bison" (N806FR). Edi | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 00:51 | |
| super pozele! locul a fost ceva special de spotting? sau la gard? super si NCA, tot o premiera pe forum daca ma gandesc bine P.S. edi, m-ai innebunit cu reclamele alea! sunt geniale!!! | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 01:06 | |
| pai, am facut cum fac de obicei. am ajuns la aeroport, destul de tarziu, caci pe zi am avut treaba, pe la orele 14.40. Am mers intr-unul dintre terminale si am intrebat pe un tip care lucra acolo despre un loc de spotting. Mi-a zis ca nu sunt locuri speciale in aeroport dar ca exista un loc, intr-un terminal, din care pot poza prin geam. Cum nu m-a incantat ideea am cautat pe afara ceva convenabil. Puteam sa ma duc pe o artera suspendata de langa aeroport, de unde se vedea bine, insa ploua si nu aveam adapost. Dupa cateva minute de evaluare a campului de atac, m-am orientat catre unul din peroanele skytrenului care face legatura intre teriminale. Si aceastea erau inchise cu sticla, insa la capatul lor nu era nimic asa ca am facut poze de acolo, destul de chinuit insa. Trebuia sa ma las in afara acelui "balcon" ca sa ma unghi bun. Din cand in cand cate un calator de pe peron mai venea la mine in capatul peronului si ma mai intreba daca am prins poze bune.
Frontier, Ted si NCA, sunt logo-uri pe care nici eu nu le mai vazuseram. stiam de NCA, un amic de-al meu zboara ptr ei, insa nu le vazuseram avioanele asa ca m-a bucurat sa-l prind. Alta bucurie a fost MD11 de la KLM, care devine din ce in ce mai rar. | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 01:08 | |
| MD-11 da, si e chiar frumos! faina treaba asta cu locurile mici dar eficiente alte ciudatenii ai mai prins p-acolo? | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 01:32 | |
| au mai fost cateva insa nu mai stiu unde-s pozele. multe le-am sters caci calitatea lor era prea slaba. am pastrat una care mi s-a parut interesanta. scuzati calitatea, eram la ff mare departare si mai si ploua. poate stie cineva povestea acestui avion, sunt sigur ca e pe undeva pe net. | |
|
| |
Virusu Moderator
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 01:56 | |
| dupa cum arata, e ceva ori de exercitii de incendii, ori evacuare... | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 09:41 | |
| NCA-ul nu e premiera.L-am pus eu pe forum la topicul cu BKK.Intr-adevar nu se vede asa bine ca aici dar oricum | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 17:33 | |
| Cateva poze mai de calitate cu 727-le. Fost UAL, acum e folosit de pompieri pentru antrenamente.
Campania Frontier mi se pare o idee foarte ingenioasa care se pare ca a si dat roade. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Lun 16 Feb 2009, 18:15 | |
| Acum am avut timp sa vad si eu reclamele.Geniale!!.Multumesc baieti, am invatat ceva nou astazi. | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) Mier 30 Apr 2014, 00:01 | |
| Câteva de anul ăsta. Scuze dacă le-am mai postat și în trip-report, am încercat să nu le duplic dar se poate să mai fi scăpat câteva. IMG_6867 by strainu, on Flickr IMG_6883 by strainu, on Flickr IMG_6889 by strainu, on Flickr IMG_6891 by strainu, on Flickr IMG_6893 by strainu, on Flickr IMG_6883 by strainu, on Flickr IMG_6653 by strainu, on Flickr IMG_6651 by strainu, on Flickr | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: San Francisco - International (SFO / KSFO) | |
| |
|
| |
| San Francisco - International (SFO / KSFO) | |
|