ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Jetran Air (WZ / MDJ)

In jos 
+18
Thomas
B32fly
Griff
JAMS
mario antonio
gabi-737
CalinCLJ
RATus
46Pilot
Edi
ovidiu51
Red13
llobregat
nicu1980
flaviu
Dylan
free_flow77
Mengelaus
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 10 Mar 2009, 14:33

46pilot... cred, ca vorbesti din zvonuri! Jetran nu a vandut bilete de avion, a INCHIRIAT avionul la operatori de turism! Adica, ei primeau banul pe ORA de zbor indiferent cati pasageri aveau, cursele se faceau si ei primeau aceeasi bani si pt 3 pasageri si pt un avion plin! Nu exista cursa care sa nu fi fost onorata de Jetrean, dar exista intarzieri chiar si mai mari de 12 ore!!!! De curiozitate, cu ce se ocupa prietenii tai de la jetran?
Gandeste putin logic despre cum functioneaza un cursele charter de vacanta! La primele curse din sezon avionul vine inapoi GOL ca nu are pe cine sa aduca de acolo. Lafel e si la sfarsit de sezon, avionul se duce gol sa aduca ultimi turisti!
Daca e sa ne lom dupa ce ai zis tu ori lasa-u avionul in Turcia dupa prima cursa si pilotii veneau cu trenul, ori nu mai aduceau pasagerii de la sfarsit de sezon!

Pt restul curiosiilor despre viitoarul companiei Jetran! Compania este in reorganizare si v-a revenii pe piata in aceasta primavara!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 10 Mar 2009, 17:30

Faptul ca este in reorganizare este cunoscut aici ( sau cel putin eu am zis despre asta) faptul ca in aceasta primavara va reincepe sa bantuie cerul este un lucru imbucurator.....
Sus In jos
46Pilot
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 234
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 10 Mar 2009, 19:48

John, nu are rost sa mai discutam aceasta problema. Ce a fost de spus, s-a spus pe private. Toate chestiile astea despre JetTran, adica de ceea ce am spus eu, nu-si mai au rostul pe forum, deoarece nu ne-am inscris ca sa ne certam.... Rolling Eyes
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 11:49

Sunt angajat jetranair. Pt cel care sustine ca nu eram platiti pt ca avioanele nici nu se ridicau de la sol pe motiv ca nu aveam pasageri... E o aberatie! Noi nu am depins niciodata de pax romani ! doar o mica perioada si anume cand zburam pt blue air. Nu am dus niciodata lipsa de pasageri ! Asta va spune un angajat jetranair! oricum am vazut pe forum si persoane care stiu mai multe ca mine despre avioanele jetran. Eu sunt in compania asta de 4 ani si nu stiam lucruri pe care voi le stiti...m-a surprins! Ce pot sa va spun despre starea actuala a companiei si a noastra a angajatilor este ca de o saptamana abia am primit salariile pe luna trecuta...plus probabil ca deja se stie despre diurnele restante....mii de euro... Pacat de companie...pacat de noi..pacat de toate vremurile bune si toti anii petrecuti de noi prin contracte care mai de care aventuroase...PACAT.. In ultima vreme am avut nefericita ocazie sa vad lacrimi de tristete....asta e atmosfera la noi in companie acum...lacrimi..oameni dati afara pe nedrept si...sfarsitul unui episod frumos din viata noastra...

LE: Aaahhh si poate ma lamureste si pe mine cineva.. Unde e Dornierul????

Ultima editare efectuata de catre valavia in Mar 17 Mar 2009, 12:04, editata de 1 ori (Motiv : unit posturi conscutive)
Sus In jos
Edi
Membru activ
Edi

Numarul mesajelor : 712
Varsta : 54
Localizare : Ilfov
Data de inscriere : 26/02/2008

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 15:31

jetranair a scris:
LE: Aaahhh si poate ma lamureste si pe mine cineva.. Unde e Dornierul????
Îmi pare rău despre situaţia tristă a celor de la Jetran Air.

În ceea ce priveşte întrebarea ta, lucrurile sunt greu de lămurit. În primul rând să stabilim că este vorba despre Do328 cu c/n 3160. Acesta este în conservare undeva şi afost văzut (de fotografi) ultima oară la Farnborough, în iulie 2008, ultimul zbor fiind înregistrat în 24 august 2008. După părerea acestui site sau al acestuia el aparţine corporaţiei "Comtran International Inc." din San Antonio, Texas, care... are acceaşi adresă cu, ai ghicit, "Jetran International Ltd.", dovada se vede în link-urile de mai jos:
Jetran International Ltd.
Comtran International Inc.
Interesant este că pe pagina Comtran apare şi "Comtran Limited", care are ca adresă o cutie poştală din Guernsey, care, în opinia Wikipedia, este un paradis fiscal: "Light tax and death duties make Guernsey a popular offshore finance centre [...] it will operate a Zero-Ten corporate tax system where most companies will pay 0% corporate tax [...]." Cam atât despre Jetran/Comtran şi... aproape nimic despre Dornier.

Edi
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 15:47

imi pare rau de situatia Jetran...

poate sunt naiv, dar sper sa revina intr-o forma sau alta. Arata bine aeroportul Cluj cu md-ul pe platforma si nici turoperatorii cu care am vorbit nu s-au plans...

in final cred ca in afara de mangement o chestiune esentiala ar fi costurile de intretinere si consumul de carburant ale md-urilor comparate cu cele alea aeronavelor mai noi. Sper totusi sa nu fie o combinatie fatala.

Ultima editare efectuata de catre RATus in Mar 17 Mar 2009, 17:59, editata de 1 ori
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

Numarul mesajelor : 1031
Varsta : 62
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 15/10/2008

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 17:56

Dramatic postul despre Jetran !
Pacat de oamenii onesti si pasionati care formeaza grosul unei companii aeriene . acei ?nevazuti" care tin steagul sus.
Din pacate , Jetran a continuat o serie de "aranjamente" la limita legii (vezi Acvila si chiar discreta MIA Airlines) si , neavand o adevarata injectie de capital si tintind poate obiective nerealiste , a ajuns unde a ajuns.

Bogdan , nu cred ca exista viitor la Jetran . Si nici la Me4allion Air , acea clona incercata de aceeasi "tzepari". Sa fim insa optimisti , e f posibil ca viitorul sa ne aduca o frumoasa surpriza si sa vedem MD-uri pe platforma la CLJ . Tu sa fi pregatit si sa ne mai incanti cu superbele tale realizari !
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 18:18

Deci o veste buna pentru garduletul alb de la LRCL lol! are sanse sa ramana pe pozitie...
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 17 Mar 2009, 20:34

gabi-737 a scris:
Deci o veste buna pentru garduletul alb de la LRCL lol! are sanse sa ramana pe pozitie...

Apropo de gardulet . Am vazut ceva similar si la TSR in ianuarie cand am zburat acolo. Inteleg ca e ceva standard , nu?

In alta ordine de idei , referitor la Jetran : pagina CAA nu mai este actualizata din 7 01 2009 (ma refer la lista operatorilor xcu AOC) . Din ce vad acolo , AOC-ul lui Jetran a expirat in 6 03 2009 . Stie cineva daca s-a reinnoit sau e "end of story"? Crying or Very sad
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyJoi 19 Mar 2009, 16:33

sal colegi cu tot respectul sunt nou si ma bucur sa fiu in discutii in acest forum

am gasit un articol legat de firma lui tender : http://www.standard.ro/articol_85210/compania_aeriana_a_lui_tender_cauta_parteneri_pentru_a_si_atinge_tintele.html
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 12 Mai 2009, 21:26

Ciao tuturor,

Ceva informatii legate de Jetran

MD Douglas MD-82 49139 1091 YR-MDK Jetran Air ferried 08may09 BBU-RBA-ABJ on wet-lease to Air Ivoire joining 48098 YR-MDS same route 05may09
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMier 10 Iun 2009, 23:04

Hei, ciao tuturor,

Dupa celelalte doua jucarii, si YR-MDR a luat-o catre Africa.

MD Douglas MD-82 48097 1059 YR-MDR Jetran Air ferried 09jun09 BBU-RBA-ABJ on wet-lease to Air Ivoire
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMier 17 Iun 2009, 12:41

http://www.ziare.com/articole/Jetran+Air
Sus In jos
JAMS
Airport Level
Airport Level
JAMS

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 46
Data de inscriere : 10/09/2009

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyVin 23 Oct 2009, 02:08

Cel putin "interesanta" istoria aeronavelor (ex)Jetran Air. Am zburat anul trecut in vara cu YR-MDL (cred ca era MDL fiindca avea inscriptii in spaniola, iar MDL a zburat pt Aeromexico) pe o cursa charter spre antalya, si prima impresie despre avion a fost ca o sa ii sara niturile la decolare - motiv de glume adresate colegilor de zbor mai slabi de inger, gen cruci largi si doamne-ajuta etc). Nu prea stiam multe despre aceasta companie, un search initial in viteza cu google nu mi-a indicat mare lucru nici de bine, nici de rau -oricum compania aeriana era la impuse, voiam neaparat la un anume hotel si doar la pachet cu charterul am putut obtine biletul. La intoarcere am zburat cu YR-MDK. I-am cautat istoria si iata ce am gasit:

12/05/1983 PSA N946PS
09/04/1988 US Air N822US
27/02/1997 US Airways N822US
25/09/2003 US Marshalls Service N822US (adica transport de puscariasi!!!)
24/07/2006 JetranAir YR-MDK
08/05/2009 Air Ivoire YR-MDK lsd
14/08/2009 JetranAir YR-MDK

Alte aeronave din flota Jetran au fost in storage in Palma sau Mojave, si cred ca oricum nu mai aveau mult de trait. Cred ca Jetran a fost infiintata de la inceput cu gandul ca la un moment dat va da faliment sau va fi vanduta.

Atasez si o poza din MDK (?), o sa mai caut si alte poze. Scaunele seamana un pic cu cele din RATA de Fundulea, dar presupun ca pentru puscariasi erau numai bune.

Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 Img1600resize
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyVin 23 Oct 2009, 20:03

@ JAMS

Nu as vrea sa intru in contradictie cu tine , dar cred ca exagerezi. Nu ma leg de asertiunile tale legate de compania aeriana JETRAN AIRLINES si managementul pe care au reusit(sau nu) sa il aduca.
Aeronavele McDonnell Douglas MD Super 80 sunt aeronave de toata isprava. Sunt unele din favoritele mele. Faptul ca UNA din ele a fost pentru un an in serviciul US Marshalls Services nu inseamna absolut nimic. A respectat aceleasi rigori de securitate aeriana ca si orice aeronava in serviciul civil.

Cand vorbim de istoricul unei aeronave (asa cum ai prezentat tu - de pe airfleets.net , era bine sa fi prezentat sursa) , e bine sa avem toate datele. Aceste date se refera la total block hours , total cycles , cum si unde au decurs C si D - check , ce avionics au in dotare , samd. In acest context , cel putin doua din aeronavele de la Jetran (e vorba de YR-MDK ( MD 82 / cn 49139) si YR-MDS (MD 81 / cn 48098) au dotari de avionics performante si sunt dotate cu acele "Jet Nozzle hushkit application for MD80" care acorda Stage IV Noise Certification.

Sa ne intelegem. MD80 nu sunt cele mai noi si mai performante aeronave , pentru o companie de linie in conditiile actuale de cost reduction nu sunt cele mai bune solutii. E si raspunsul l;a intrebarea de ce Iberia , SAS , Alitalia , Spanair renunta pe rand la operarea acestor aeronave. Pentru curse CHARTER insa ( si cele ale lui Jetran asta fac , ca e vorba de charter turistic , ca e vorba de wetlease pentru alti operatori , etc) sunt niste aeronave capabile inca sa isi faca treaba.

Daca vrei sa vorbim de managementul lui Jetran , de contracte mai mult sau mai putin paguboase , asta e o alta discutie si nu e de purtat aici.
Sus In jos
JAMS
Airport Level
Airport Level
JAMS

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 00:41

Nu am intentionat nicio secunda sa ridiculizez compania Jetran Air, nu cred ca ar fi etic din partea mea mai ales daca se confirma unele din lucrurile citite pe acest forum si aflate din diferite surse. Am prezentat pur si simplu niste lucruri pe care le-am aflat pe pielea mea, zburand cu 2 din aeronavele Jetran, si pot afirma fara sa am remuscari ca au fost niste rable de avioane. La fel nu contest faptul ca aeronavele MD80 au fost la vremea lor niste avioane bune, dar cu toate ca au primit hushkituri stage 4 si poate au avut mentenanta facuta ca la carte (ceea ce e greu de crezut, fiindca toate au trecut prin minim 3 maini) nu inseamna ca le-a fost stearsa cu buretele varsta de 26-28 de ani - orice material imbatraneste, chiar daca e tinut in conditii de umezeala redusa ca in Mojave, iar mirosul din aeronavele lor nu cred ca o sa iasa vreodata.

Pe de alta parte, vad pe site-ul Jetran http://www.jetranair.com/fleet.html ca a aparut un nou md-82 cu initialele lui Ovidiu Tender, si anume YR-OTN. Nu am gasit nicaieri poze cu aeronava sau date despre istoria ei, dar probabil urmeaza. Deci s-ar putea ca aceasta companie sa mai aiba unele lucruri de spus...

PS: este normal ca o aeronava sa fie alimentata dupa ce pasagerii urca la bord?
Sus In jos
Griff
Moderator
Griff

Numarul mesajelor : 1400
Varsta : 41
Localizare : two steps from Hell
Data de inscriere : 27/09/2008

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 01:29

JAMS a scris:
PS: este normal ca o aeronava sa fie alimentata dupa ce pasagerii urca la bord?

Numai daca alimentarea este asistata de masina de pompieri.
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 03:00

@JAMS

Mentenanta se face dupa reguli precise , nu la intamplare sau dupa principiul vechilor Dacii "lasa ca merge si asa" . Daca tot te-ai uitat pe site , poate era bine sa fi citit si certificatele lor , sa vezi ca ele sunt datate iulie 2009 , ca sunt in stare de navigabilitate (emise de CAA) . Chestia asta cu trecutul prin 2-3 maini e speculatie , macar jumatate din aeronavele planetei au trecut prin mult mai mult decat "2-3 maini".
Chiar nu vreau sa fiu rautacios , dar aeronavele astea au fost eligibile sa zboare cu fanii ManUnited de la Mnchester la Moscova in mai 2008 pt Finala UEFA Champions League , sau pt fanii nemti la Final Four Euroleague la baschet , la Atena . Au fost bune sa zboare pt BlueAir , pt AirOne , pt Aegean , etc. Expresia ta ca sunt niste "rable" e nedreapta . Crezi cumva ca B707 a Romavia cu care zboara ditamai Intaiul carmaci al tarii e vreo rabla? Nu de alta dar YR ABB (cn 20804/883) , del 06 1974 o fi vreo "rabla"?

Despre YR OTN , acesta e re-reg a lui YR MDM si e in store pe BBU din 04 2008. Ca sa te scutesc de cautari , este cn 49119/1070 , first flight 15 04 1982 , a fost la PSA , US Airways , apoi la Jetran America in diverse lease ( Kyrgyz , KTHY , Rwandair , etc)
De asemenea , in flota Jetran a aparut in luna asta un MD83 inmatriculat (deocamdata) N936MD , cn 49936/1778 , first flight 6 10 1990 , ex Airtours , Sunways , AOM si Spanair.

Repet , nu voiam sa intru in polemica , numai ca unele lucrutri trebuie spuse si totul trebuie sa fie in lumina corecta .
Sus In jos
Griff
Moderator
Griff

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 09:26

CalinCLJ a scris:
De asemenea , in flota Jetran a aparut in luna asta un MD83 inmatriculat (deocamdata) N936MD , cn 49936/1778 , first flight 6 10 1990 , ex Airtours , Sunways , AOM si Spanair.

N936MD e al Medalionului, nu al Jetranului.
Sus In jos
CalinCLJ
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 12:27

Griff , esti sigur?
Eu am gasit ca la Medallion este N937MD (cn 49937/1784) , first flight 19 10 1990 . E inmatriculat YR HBA acum , ca si alt MD (49570 , fost YR MDT la Jetran . Eu , sincer , nu mai inteleg nimic ! No
Sus In jos
Griff
Moderator
Griff

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 17:12

Medalionul are 2 avioane acuma. Sincer sa-ti zic acum destul de putin timp a sosit un MD pe BBU vopsit alb cu botul si capotele de la motoare de culoare portocalie inmatriculat N***MD. Nu mai retin exact cifrele, dar e confirmat ca fiind al Medalionului. Sursa e din interior.

M-am uitat si eu pe airfleets si nu prea inteleg nici eu mai nimic, lol. Avind in vedere ca ei au facut-o praf cu NG-urile de la Blue Air cand au venit, lol, nu prea m-as baza asa de mult pe ce zic ei.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptySam 24 Oct 2009, 18:08

Ciao,

Putin OT insa legat de ceea ce spuneati voi. In cazul in care pe AirFleets vedeti informatii despre care stiti foarte bine ca nu sunt corecte, puteti sa adaugati un comentariu la aeronava respectiva indicand eroarea si situatia reala. Pana la urma e vorba de o comunitate in care fiecare contribuie cu ce stie.

Legat de MD, cu ceva timp in urma (maxim 2 saptamani) vazusem o inregistrare a celui despre care vorbiti voi tot pe numele Jetran-ului. Din absenta de timp nu am postat aici. Oricum, mai mult ca sigur exista o confuzie.
Sus In jos
JAMS
Airport Level
Airport Level
JAMS

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMar 05 Ian 2010, 23:48

Exista posibilitatea ca cele scrise in citatul ce urmeaza sa fie aberatii sau nu, las la aprecierea voastra:

"Dear Flyer0353
We appreciate your insider comments into Jetran Air, however they are far from being truth.
You may consider that the former management of the company hired many of the the pilot's sons and daughters, trained them and kept them in a solid job for many years. They also gave once-in-a-lifetime opportunities to first-officers for life at Tarom to grow into captains and Trainers on MD80s at Jetran Air. You may also consider that many of the pilot errors that cost the company money and reputation in front of its clients were covered by the former management you blame so much in your message without deducting any money from the pilots pockets (I am sure you remember an incident created by one of Jetran Air's captains when he kept the engine igniters ON for the entire 3 hour ferry trip to Lourdes- 100.000 EURO cost to Jetran Air due to the AOG created and the deployment of the Dornier to bring the part needed- 100.000 EURO which maybe the new management will get back from that captain)...
Regarding Romanian pilots coming to Medallion Air, please be sure most of the old captains in Jetran Air will not stand a chance to be hired in this new company, due to their poor quality, never-ending demands and lack of company loyalty.
To clear the misconception you created regarding the social insurance payments, salaries and per-diems still unpaid by Jetran Air to its pilots and its employees allow me please to mention the new management took over the company on October 2nd and it took only 2 months to be solicited for bankruptcy by its creditors due to the NEW management lack of experience in Airline business and their plan to cancel any old debts and to start a new airline Ten Airways in which they can fool other vendors and customers as they are used to. Please remind the new management in Jetran Air the aviation world is so small they will never be able to disguise under new company names and trick vendors.
Sorry to the general public for this provoked message deviation from the original post but I cannot stand to see a distorted image of the former management of Jetran Air, people who have been heavily involved in aviation since their youth and creators of over 1000 airline jobs since the fall of communism in 1990."

De pe forumul MD-80 http://www.md80.net/yabbse/index.php?topic=4418.0
Sus In jos
B32fly
Flight Level 200
Flight Level 200

Numarul mesajelor : 208
Data de inscriere : 27/01/2008

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyDum 14 Feb 2010, 19:51

Are cineva stiri noi despre situatia Jetran?
Pe site-ul aeroportului Otopeni apare cursa MDJ1021/1022 OTP-Sharm-el-Sheik-Otp
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 EmptyMier 17 Feb 2010, 20:48

Ciao tuturor,

Se pare ca Jetran mai adauga o jucarie flotei:

MD Douglas MD-83 49938 1785 N938MD Jetran Air delivery 16-17feb10 TUS-YUL-KEF-ARN ex EC-FXA.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Jetran Air (WZ / MDJ)   Jetran Air (WZ / MDJ) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Jetran Air (WZ / MDJ)
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Blue Air sare in ajutorul pasagerilor blocati prin aeroporturi ai My Air
» MD80 Series - \
» Medallion Air (-- / MDP)
» Jetran Air intors din drum
» JetRan Air, pe patul de moarte?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Companii aeriene in Romania - Airlines in Romania-
Mergi direct la: