| Larnaca - International (LCA / LCLK) | |
|
+8Capt_Vio aegean eli-arw crokodilu Mengelaus VIC arianne Boeing777-300 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Larnaca - International (LCA / LCLK) Vin 09 Ian 2009, 19:59 | |
| Aeroportul se afla la 8km, sud de Larnaca. Pozele sunt facute luna aceasta cu ocazia unei calatorii scurte pana in cipru. pentru ca am avut de asteptat un pic am tot facut poze si spre surprinderea mea am avut ce poza. sunt cam multe poze, insa cred ca merita postate. sper sa le gastiti interesante si pe astea... turnu de cine dau acolo? de BlueAir YR-BAC si se duse un localnic A319. 5B-DBP A320, 5B-DBA A330-200 decolare A319, aterizare de aici, incepe distractia aerostar, reg: V60728 seabee, reg:5B-CJF (tipul asta de avion apare intr-un film james bond Mooney in plan indepartat, Piper, inregistrat in SUA Piper Tomahawk aici apare un Piper aztec, care mie imi place f mult Piper Mojave cu un Bell langa el, nu-mi dau seama de care Pony, avion de stropit insecticide (scuze ptr coltul negru, nu am timp sa editez pozele) cessna 150, 172
Ultima editare efectuata de catre Boeing777-300 in Vin 09 Ian 2009, 21:02, editata de 2 ori | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Vin 09 Ian 2009, 20:23 | |
| Frumos, se pare ca e bun locul pt spotting. Turnul ala e cel mai urat pe care l-am vazut in viata mea. | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Vin 09 Ian 2009, 20:39 | |
| ce avioane opereaza pe Larnaca? nice picts by the way!!! | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Vin 09 Ian 2009, 20:40 | |
| tot felul dupa cum vezi. de la B777, A330, la Piper si Cessna. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Vin 09 Ian 2009, 20:52 | |
| Republic RC-3 Seabee reg 5B-CJF.Este prima oara cand vad tipul asta de avion.Minunat, multumesc. | |
|
| |
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Sam 23 Mai 2009, 21:09 | |
| | |
|
| |
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Lun 25 Mai 2009, 23:29 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mar 26 Mai 2009, 00:18 | |
| Vanat de soi: Jordanian Air, Gulf Air, Emirates....pe astia ai gasesc prin Lanzarote sau eventual charter pe barajas.... Bravo |
|
| |
crokodilu Membru activ
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mar 26 Mai 2009, 00:24 | |
| - talonone a scris:
- Vanat de soi: Jordanian Air, Gulf Air, Emirates....pe astia ai gasesc prin Lanzarote sau eventual charter pe barajas....
Bravo Fiind la rascruce de continente, zona turistica, offshore-uri...si alte alea..probabil ca sunt multe in tranzit prin larnaka. Oricum in cele 4 ore am cam prins tot ce venea/pleca...mai putin pe cele mici...ca bazaiau nonstop in pauzele dintre cele mai mari. Spor. PS: fedex cargo | |
|
| |
eli-arw Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 46 Localizare : ARAD ARW LRAR Data de inscriere : 03/05/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Sam 30 Mai 2009, 15:45 | |
| super poze. tare-mi place Gulf si Iordania. si imi place ca am vazut BLUE AIR si Malev. | |
|
| |
crokodilu Membru activ
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mar 09 Iun 2009, 02:32 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mar 09 Iun 2009, 15:12 | |
| crokodilule,ai scos nite poze excelente!Bravo tie!Cyprus au un o schema de vopsire care mie imi place la nebunie si la fel si Eurocypria.Multam mult! | |
|
| |
crokodilu Membru activ
| |
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| |
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mar 09 Iun 2009, 23:08 | |
| Misto de tot pozele! Frumoase locuri si trafic destul de divers! bravo!!! | |
|
| |
crokodilu Membru activ
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Mier 10 Iun 2009, 00:16 | |
| Multumesc... Din pacate pozitia nu e foarte buna din punctul de vedere al soarelui. Dimineata avionul e in contralumina, pe parcursul zilei soarele e undeva sus, seara e momentul cel mai bun dar soarele apune repede. Un aspect pozitiv e ca e soare tot timpul anului, nu e pic de nor tot anul. Traficul e destul de variat dar daca scazi Cyprus, mai ramane jumate, deci nu-i chiar asa cum pare la prima vedere. Sunt multe de companii listate la sosiri/plecari, ciudat ca am prins doar cateva ... si am petrecut ceva timp acolo. Nu stiu cum e cu decolarea, ca intotdeauna decoleaza in partea cealalta a pistei, niciodata pe acolo pe unde am stat, adica pe plaja. Senzatia e cool cand stai pe plaja si il vezi trecand destul de aproape, dar totusi nu-i ca in alte locuri unde poti sta fix sub el. E gardul de sarma ce te impiedica. Ce am remarcat a fost mirosul: batea vantul dinspre pista, si cam la un minut de la aterizare mirosea a cauciuc ars. La cate aterizari rezista un cauciuc? Pozele au iesit cum au iesit, doar ca imi trebuie ceva exercitiu cu focalizarea, cu viteza, cu incadrarea, cu respiratia, cu miscarea fina, cu urmarirea. Nu e asa simplu cu pare la prima vedere, aici vazand si limitarile aparatului dar si ale mele in a-l utiliza: - trag JPG ca sa am cadre/sec suficiente, la RAW se cam gatuie. - trag continous shotting altfel se gatuie - focus continuu doar ca din cand in cand mai da pe langa si pierd cadre bune. - nu ma pricep inca la panning si cam ies miscate. Aici trebuie sa vad daca nu cumva stabilizarea mai mult face rau decat bine. - de obicei trageam la 200mm dar cand era aproape trebuia sa schimb progresiv catre 100mm..si mai taiam ceva aripi/boturi. - prelucrarea. Aici am vazut ca dupa ce ii dau resize la 800px trebe sa ii dau si un USM ca sa fie cool. La fel si cu saturatia, e cool sa fie saturate. La fel si cu contrastul, ca e cool sa fie cat mai mare. Problema e cu zonele arse..intotdeauana sus e ars, ca e alb si bate soarele, iar pe burta e subexpus. Aici e bun un aparat cu mai mult de 8 biti/culoare, cu ceva dinamc range bun...dar traim si cu ce avem, ne adaptam. Inca sunt multe de invatat (defapt am fost doar de doua ori la spotting de tipul asta, ambele aici la Larnaca, vezi mai sus) insa prefer sa prind tot si nu prea mi-am permis sa fac teste ca nu cred ca mai ajung de multe ori aici. Poate cateva vizite de lucru la Otopeni pentru teste si schimb de experienta si probabil un aparat mai rapid (focus rapid/precis, fps-uri mai multe). In concluzie: practica, practica, practica...tehnica rapida, tehnica rapida, tehnica rapida. Dupa care (sau in primul rand) talent, talent, talent....aici sunt cam 0. Oricum ma bucur ca v-au placut... | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Sam 22 Sept 2012, 22:09 | |
| Ce ziceti de grasanul asta? Il-96-300 Sursa airliners.net: "A.Mayorov" The craft was named after Alexey Grigorevich Mayorov, the Major general of aviation, the former chief of 235th governmental aviagroup, former personal pilot Brezhnev, Andropov, Chernenko and Gorbachev. Thank you very much for this photo Anatoliy Burtsev! undeva in spate si nepotelul A320 | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Dum 23 Sept 2012, 18:59 | |
| Frumos Il-96-300.
L-am vazut si eu de departe decoland (eram pe mackenzie beach) pe 21/09/2012.... | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Lun 25 Iul 2016, 20:55 | |
| Mackenzie beach | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) Sam 23 Sept 2017, 11:39 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Larnaca - International (LCA / LCLK) | |
| |
|
| |
| Larnaca - International (LCA / LCLK) | |
|