ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Site nou pentru Otopeni

In jos 
+6
Thomas
aegean
arianne
Virusu
lyonezul
bobocell
10 participanți
AutorMesaj
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

Site nou pentru Otopeni Empty
MesajSubiect: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 21 Dec 2008, 13:51

Un site nou nout a fost lansat zilele acestea pentru Aeroportul International ,,Henri-Coanda" Bucuresti.

http://www.otp-airport.ro/index.php

Ce ziceti? Va place?

Am obeservat ca mai da rateuri, la ora aceasta de exemplu nu merge tabela cu plecarile zborurilor.

Din pacate, vad ca nimeni nu are aceeasi idee ca si mine. Mi-as dori un site al vreunui aeroport, care sa arate zborurile in timp real, pe o tabela din aceea ca din aeroport care tot schimba literele, etc.. I love you I love you
Sus In jos
lyonezul
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 45
Varsta : 40
Localizare : BUH
Data de inscriere : 10/05/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 21 Dec 2008, 15:00

Mie unul nu imi place site-ul... era mai bine facut precedentul. Asta este cam "gol".
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 21 Dec 2008, 15:10

mie imi place foarte mult, mai ales tabela cu zboruri, dupa care trebuia sa sapi o gramada inainte Smile
bravo lor
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 21 Dec 2008, 16:14

Si mie imi place mai mult ca cel dinainte care era cam old-fashioned. La "Reguli de Securitate" nu scrie nimic despre fotografii in aeroport.

Azi-dimineata nu mergea sectiunea Sosiri Smile
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 21 Dec 2008, 22:56

Nu e rau.Arata mai bine decat cel vechi.
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptySam 27 Dec 2008, 20:49

Nici macar acum nu merge sectiunea PLECARI.
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 28 Dec 2008, 00:28

Designul unui asemenea site este nesemnificativ raportat la continutul si actualitatea informatiilor. Iar acestea din urma sunt practic inexistente. Orarul zborurilor practic nu exista, nu poti cauta un zbor anume (cu date reale vorbesc) ... sosiri/plecari ba e bun ba e aiurea ... => site-ul e semnificativ mai prost decât înainte.
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 28 Dec 2008, 11:41

Thomas a scris:
=> site-ul e semnificativ mai prost decât înainte.

intru totul de acord Exclamation
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptySam 03 Ian 2009, 14:39

Ma oboseste sa caut prin el, imi lasa impresia ca ma ratacesc f repede si nu stiu unde sunt pe site, si din 3in 5 secunde imi vine sa dau alt f4.

Cel vechi era mai aerisit.
Sus In jos
serbanb
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 16
Varsta : 53
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 10/07/2008

MesajSubiect: harta aeroport?   Site nou pentru Otopeni EmptySam 10 Ian 2009, 11:37

Pe vechiul site era o harta a terminalelor. Mai exista pe asta nou ca eu nu o gasesc?
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptySam 10 Ian 2009, 13:28

Nu cred ca mai e... am cautat-o si eu, dar se pare ca au scos harta si fiecare element al aeroportului care era pe acea harta(porti imbarcare, zona check-in, etc) sunt acum descrise in cuvinte la Informatii utile parca.
Sus In jos
mb
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 19
Varsta : 56
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 15/12/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyDum 11 Ian 2009, 20:29

arianne a scris:
La "Reguli de Securitate" nu scrie nimic despre fotografii in aeroport.

Scrie aici:
http://www.otp-airport.ro/index.php?cat=50&article=91
Crying or Very sad
Sus In jos
andreius
Airport Level
Airport Level
andreius

Numarul mesajelor : 82
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/05/2008

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni EmptyMier 14 Ian 2009, 15:45

Pare mult mai ieftin decat cel anterior. In orice caz, important e sa functioneze. Personal, as fi preferat sa investeasca banii in imbunatatirea predecesorului.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Site nou pentru Otopeni   Site nou pentru Otopeni Empty

Sus In jos

Site nou pentru Otopeni
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Una dintre pistele Aeroportului Otopeni a fost inchisa pentru reparatii
» Linia feroviara Gara de Nord - Otopeni se va inchide, pentru ca inregistreaza pierderi
» Imagini pentru site-ul Asociatiei Aripi Romanesti
» Japonia acorda un imprumut de 315 mil. euro pentru metroul Bucuresti - Aeroport Henri Coanda Otopeni
» Una din pistele de la Otopeni, folosită pentru aeronavele cu suporteri spanioli

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: