Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Mar 09 Dec 2008, 23:23
MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE M-AU AJUTAT FIE CU O SUGESTIE DE PROGRAM, PROGRAMUL IN SINE SAU NUMAI UN GAND BUN SA IMI RECUPEREZ FOTOGRAFIILE. LE-AM RECUPERAT CU GET DATA BACK !!!!!!!!
Maine le postez pe toate.
Tuturor celor care se regasesc ince am scris mai sus - MII DE PLECACIUNI.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Vin 12 Dec 2008, 14:42
Asa cum am promis ca arat pozele pierdute si recuperate. Sper sa nu deranjeze dar mai multumesc o data celor care m-au ajutat in cautarea programului de recuperare.
Pozele is un pic cetoase ca asa era admosfera , pentru site-ul cel nou am sa ma chinui sa o inlatur.
Asadar astea fiind spuse clatiti-va ochii cu cele "2 perechi de adidasi" care au fost prezente de 1 decembrie la Alba.
Virusu tragand cu nesat din tigara in timp ce pandea Pumele . O stare de spirit pe care am impartasit-o.
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Vin 12 Dec 2008, 15:08
Haha, in sfarsit pozele .Ma bucur ca ai reusit sa le recuperezi Foarte amenintatoare Puma aia
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Vin 12 Dec 2008, 18:22
supeeer! bre, dar miguri? doar atat? hai cu ele P.S. se poate vedea moaca pumei cu ochii pe noi... tind sa ma repet, dar daca era SOCAT, eu saream pe burta
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Sam 13 Dec 2008, 10:04
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie Sam 13 Dec 2008, 10:38
Foartie faina, pozele! A meritat recovery-ul.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Action Spotting la Alba Iulia de 1 Decembrie