ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Unde veti zbura in urmatoarea perioada

In jos 
+102
ckristi
stikosoicu
ovivi
vlad2215
oztan
liviu.dnistran
gabi-737
v-twin
AIR06
Vlad
ionut.vasile
yr_malex
GAC
danl
bogdan81
Andrei
alexxxxx
alinteanu
nicolaemarcu@ymail.com
davidteen14
Boeing777-300
mihail
YR-197
Edi
cct-ovi
Vipero
Lery
Miţă_KRP
bogdan17
loplo
bumbutza
strainu
flightfear
vishzu
MrJack
Balki
Celestin
stefan alin
lrbc
norwegian
mouseinhouse
imperator
kayala
TheAce
dc9northwest
Virusu
VicMures
yelp
kampfmaschine
mariusgmg
stendec
metalactual
arianne
k0b3
Daniel
atr_42_500
cristi_avb
Alex_tm
vasi
Stefan
asau127.9
C_man
cipi_TM
tataie2010
airbusA380
adic
flaviu
Iulius
CalinCLJ
arnold757
Skylink
delu
DIESEL
YR-DNY
fly_emirates
nicu1980
Mengelaus
Quebec
ALMI
eddyz
andreius
Capt_Vio
mihairosioru
Raduq
Thomas
ela_crux
crizatu
gaudi
RazVanAir
valavia
free_flow77
aegean
llobregat
felix
VIC
Voicu
mario antonio
RwO
propellerdream
bobocell
CDA
Nic
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Urmatorul
AutorMesaj
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyJoi 18 Noi 2010, 20:01

yelp a scris:
A330-300 cu o oprire pt verificari tehnice in Medinah.

Probabil e stop pentru alimentare nu pentru verificari tehnice. De fapt, aia inseamna escala tehnica.

p.s Aia excursie frate, neaparat sa faci un TR dupa ce iti trece acreala pentru avioane si aeroporturi Smile
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyJoi 18 Noi 2010, 22:56

Ureaza zborul meu cu numarul 50, care mi-am dorit sa fie anul asta. Deasemenea este primul meu zbor cu BA.
BRITISH AIRWAYS - BA 885 MON 29NOV BUCHAREST RO LONDON GB 0830 1005
BRITISH AIRWAYS - BA 884 FRI 03DEC LONDON GB BUCHAREST RO 1730 2250
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
yelp
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 36
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 12/01/2010

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyVin 19 Noi 2010, 00:44

Mengelaus a scris:
yelp a scris:
A330-300 cu o oprire pt verificari tehnice in Medinah.

Probabil e stop pentru alimentare nu pentru verificari tehnice. De fapt, aia inseamna escala tehnica.

p.s Aia excursie frate, neaparat sa faci un TR dupa ce iti trece acreala pentru avioane si aeroporturi Smile

Sa fie pentru alimentare ? Distanta e destul de scurta intre Istanbul si Jeddah ... Habar nu am...

O sa incerc sa fac un TR ... avioanele si aeroporturile imi plac foarte mult dar nu cand vad unul asa de des Smile) Sunt curios cum va fi cu Saudi Airlines, am citit pareri diverse despre ei in trip reporturi , au o mare problema de organizare la imbarcare in general. In rest nu am nicio teama. Puteam sa zbor pentru o diferenta destul de mica zic eu, 80 EUR peste cu Etihad sau 120 cu Qatar Airways si 150+ cu Emirates dar curiozitatea m-a indemnat mai mult sa-i aleg pe ei, si oricum a doua zi pana sa pun banii pe card si sa rezerv efectiv biletul, preturile la celelalte companii crescuse in datele dorite de mine iar la ei a ramas doar 428 EUR pentru Istanbul - Kuala Lumpur, un pret foarte bun zic eu. Tin minte ca Malaysia Airlines ofereau zbor direct IST-KUL pe toata durata verii aproape cu 437 EUR.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyVin 19 Noi 2010, 10:39

Sincer si eu as fi ales Saudi Airlines Smile am avut 4 zboruri cu Emirates si nu m-au dat pe spate. In plus daca zbori cu ei iti trebuie vreo 2 bluze in plus, fac aia un frig pe avioanele lor de turbezi.
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyVin 19 Noi 2010, 18:15

Si pana la Istanbul ce-ai ales?
Sus In jos
alexxxxx
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 06/09/2009

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyVin 19 Noi 2010, 19:09

De pe ce motor de rezervare ai luat biletele cu saudia? Ca de pe site-ul lor nu merge...
Sus In jos
yelp
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyVin 19 Noi 2010, 22:05

strainu a scris:
Si pana la Istanbul ce-ai ales?

Masina personala din Constanta pe ruta Constanta - Varna - Burgas - Malko Tarnovo - Kirkarelli - Ataturk Airport. Cca. 600 km. Sa speram ca, conditiile meteo vor fi favorabile pentru un drum spre Istanbul ... dupa cum se prezinta vremea pare promitator, daca nu, voi lua un autocar din Constanta catre Istanbul pentru 250 RON dus intors, desi prefer prima varianta cu masina mea personala.

alexxxxx a scris:
De pe ce motor de rezervare ai luat biletele cu saudia? Ca de pe site-ul lor nu merge...

Am folosit de mai multe ori www.ekobilet.com , in dreapta sus alegi English. Are in spate platforma Amadeus si punctul standard de plecare este Istanbul , dar il poti modifica fara probleme si daca doresti sa cumperi cu plecare din Romania. Dupa ce faci pre-booking sau iei direct e-ticket cu cardul, la tara o sa apara doar Turkey, nu e problema, tu trece adresa normal si alege Turkey, conteaza datele cardului de pe urmatoarea pagina sa fie corecte si biletul v-a fi emis imediat fara probleme. Stiu ca nu merge booking-ul pe Saudi Airlines si nici alte site-uri nu prea afiseaza oferte de la Saudi Airlines , site-uri pe care in general le foloseam sa-mi fac o impresie asupra preturilor (http://flug.idealo.de , www.kayak.com , www.expedia.com , si alte site-uri care desi ruleaza platforma Amadeus nu oferteaza si Saudi, ciudat).

Daca mai aveti intrebari ...
Sus In jos
alexxxxx
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 146
Varsta : 41
Data de inscriere : 06/09/2009

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 20 Noi 2010, 10:02

Merci de raspuns, chiar nu stiam site-ul ala.
Ideea era ca, din cate stiu eu, in Medina n-are voie sa calce picior de necredincios. Banuiesc, totusi, ca prevederea nu se aplica si la aeroport. Pt viza se specifica clar, oricum, ca n-ai nevoie de viza de tranzit aeroportuar daca timpul intre avioane este sub 18h.
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 20 Noi 2010, 13:41

yelp a scris:
Masina personala din Constanta pe ruta Constanta - Varna - Burgas - Malko Tarnovo - Kirkarelli - Ataturk Airport. Cca. 600 km. Sa speram ca, conditiile meteo vor fi favorabile pentru un drum spre Istanbul ... dupa cum se prezinta vremea pare promitator, daca nu, voi lua un autocar din Constanta catre Istanbul pentru 250 RON dus intors, desi prefer prima varianta cu masina mea personala.

Hmmm, păcat că nu e o variantă și pentru mine. Deși, dacă stai vreo 2 zile să vezi și Istanbul, ar merita... Parcarea cam cât ar costa pe zi la aeroport (sau unde lași tu mașina)?

yelp a scris:
Am folosit de mai multe ori www.ekobilet.com , in dreapta sus alegi English. Are in spate platforma Amadeus si punctul standard de plecare este Istanbul , dar il poti modifica fara probleme si daca doresti sa cumperi cu plecare din Romania. Dupa ce faci pre-booking sau iei direct e-ticket cu cardul, la tara o sa apara doar Turkey, nu e problema, tu trece adresa normal si alege Turkey, conteaza datele cardului de pe urmatoarea pagina sa fie corecte si biletul v-a fi emis imediat fara probleme. Stiu ca nu merge booking-ul pe Saudi Airlines si nici alte site-uri nu prea afiseaza oferte de la Saudi Airlines , site-uri pe care in general le foloseam sa-mi fac o impresie asupra preturilor (http://flug.idealo.de , www.kayak.com , www.expedia.com , si alte site-uri care desi ruleaza platforma Amadeus nu oferteaza si Saudi, ciudat).

Da, foarte interesant situl. Mulțumesc!

yelp a scris:
Daca mai aveti intrebari ...

Cum e cu vizele de Arabia Saudită/Malaezia?

Cu siguranță o să sărim iar pe tine când te întorci, deși sper ca cel puțin eu să îmi iau bilet până atunci Very Happy
Sus In jos
yelp
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 20 Noi 2010, 16:39

alexxxxx a scris:
Merci de raspuns, chiar nu stiam site-ul ala.
Ideea era ca, din cate stiu eu, in Medina n-are voie sa calce picior de necredincios. Banuiesc, totusi, ca prevederea nu se aplica si la aeroport. Pt viza se specifica clar, oricum, ca n-ai nevoie de viza de tranzit aeroportuar daca timpul intre avioane este sub 18h.

Nu este un site special, este un site care are in spate platforma amadeus ... dar conteaza punctul de plecare Istanbul si rutarea oferita la plecarile din Istanbul, si probabil taxele mai mici. Acum depinde si la ei fiecare agentie ce comision isi pune, practic nu e un comision ci o taxa de rezervare intre 10 si chiar 45 EUR am vazut pe bilet. ekobilet pun 10.

Daca incerc sa caut acelasi zbor pe un site romanesc cu aceleasi puncte de plecare IST-KUL, etc. , preturile sunt mai mari, si nu apar in oferta toate companiile aeriene care opereaza in Asia, in general sunt favorizati operatorii europeni gen Lufthansa, KLM, Air France, BA, etc, de aceea prefer siteurile turcesti.

Mai aveti mai jos cateva linkuri sa incercati sa obtineti un pret bun...incercati sa dati english unde exista.

https://epowerv4.amadeus.com.tr/ucuzabiletepowerv4/portals/ucuzabilet/Default.aspx
http://epowerv4.amadeus.com.tr/SEYAHATNAME/Portals/seyahatname/FlightFareResult.aspx
https://epowerv4.amadeus.com.tr/section/portals/section/flightFareSearch.aspx?advancedSearch=true
http://epowerv4.amadeus.com.tr/TURAS/Portals/turas/FlightFareResult.aspx
http://epowerv4.amadeus.com.tr/yeditur/portals/yeditur/flightfaresearch.aspx
http://www.ekobilet.com/
https://www.ucuzabilet.com/ucuzabilet/index.html

strainu: conform site-ului oficial al aeroportului http://www.ataturkairport.com/eng/1_f.php?id=114 , costa 167 lire turcesti (aprox 80 EUR) pentru o luna de parcare. Mi se pare un pret bun. La Istanbul am fost de mai multe ori si mereu mi-a facut placere, au multe restaurante bune la preturi si mai bune Smile Poate o sa mai raman o zi doua cand revin daca e vremea ok.

Referitor la viza de tranzit pentru Arabia Saudita, conform http://www.staralliance.com/en/services/visa-and-health/

Citat :
National Romania (RO) /Embarkation Turkey (TR)
Transit Saudi Arabia (SA) /Destination Malaysia (MY)
ALSO CHECK DESTINATION INFORMATION BELOW

TWOV (Transit Without Visa):
Visa required, except for Visa not required for those
continuing to a third country, provided:

- continuing by the same or first connecting aircraft within

18 hours; and
- holding confirmed onward tickets; and

- all documents required for their the next destination.

Teoretic ma incadrez perfect, la dus am un tranzit de 3 ore, iar la intors unul de 14 ore, deci sunt in limita celor 18 ore permise.

Citat :

There are no hotel facilities available

at the airport transit area.
- Passengers whose connection time is over 6 hours and less

than 18 hours may be allowed to leave the airport for hotel
accommodation or shopping. If passengers are granted

permision to leave the airport, immigration will retain

their passports and issue a transit permit which must be
submitted to immigration 3 hours prior to departure. One

coloured passport photograph is required.

Sa speram ca imi va fi permis accesul in afara aeroportul pentru a cauta un hotel sa dorm cateva ore.

Pentru Malaezia nu este necesara viza

Citat :
Visa required, except for A max. stay of 3 months to nationals

of Romania.

Sus In jos
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 20 Noi 2010, 18:10

yelp, eu tot nu reusesc sa imi dau seama cum ai scos niste preturi asa de bune ! Twisted Evil
Felicitari pentru excurise, asteptam un TR pe cinste!
Sus In jos
yelp
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 20 Noi 2010, 21:02

Pai nu am facut nimic deosebit...pur si simplu Saudi Airlines au aparut cu oferta asta buna Smile Care inca este valabila ! :

Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 Saudip

Ultima editare efectuata de catre petrudimoff in Dum 21 Noi 2010, 22:29, editata de 2 ori (Motiv : Te rog sa citesti regulamentul referitor la marimea pozelor care pot fi upload-ate maxim 800X600 !)
Sus In jos
mihail
Flight Level 200
Flight Level 200
mihail

Numarul mesajelor : 293
Varsta : 50
Data de inscriere : 07/12/2009

MesajSubiect: Oau   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyDum 21 Noi 2010, 09:17

Felicitari @yelp, o excursie interesanta.
Asteptam TR, cand te vei intoarce
Sus In jos
http://macheteavioane.ro
CDA
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 387
Varsta : 49
Localizare : Copenhaga
Data de inscriere : 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyDum 21 Noi 2010, 19:40

13.03.2011 >>> Copenhaga (CPH) - Budapesta (BUD)- Targu Mures (TGM)
20.03.2011 >>> Targu Mures (TGM)- Budapesta (BUD) - Copenhaga (CPH)

Malev Hungarian Airlines
Pret: 225 euro

Pretul e acceptabil, plecarea si sosirea sunt la ore acceptabile (nu la 6 dimineata sau la 23:50), timpul de tranzit e de doar 1h la dus si 2h la intors).

In ultimii doi ani am zburat CPH-MUC-CLJ si am vrut sa mai schimb, sa vad ce mai e pe la TGM, din cate stiu au mai construit un terminal acolo. In plus zborurile Lufthansa au foat cam incomode din cauza aeronavelor mici (Bae 146 si CRJ 700) si au fost si pline.
Sus In jos
cristi_avb
Flight Level 200
Flight Level 200
cristi_avb

Numarul mesajelor : 292
Varsta : 38
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 24/09/2009

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMar 23 Noi 2010, 13:35

23.02.2011 :
OTP - RIX RO223 (B733)

27.02.2011 :
RIX - OTP RO224 (B733)
Sus In jos
http://www.expedia.com
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMar 23 Noi 2010, 14:06

LH 1655 23 December Bucharest Henri Coanda - MUNICH INTERNATIONAL

LH 1656 26 December MUNICH INTERNATIONAL - Bucharest Henri Coanda

P.S.
cristi_avb a scris:
23.02.2011 :
OTP - RIX RO223 (B733)

27.02.2011 :
RIX - OTP RO224 (B733)

Am fost si eu vara asta la Riga, daca mergi sa vizitezi o sa iti placa, sa incerci sa ajungi si la Vilnius si Tallinn nu vei regreta.
Sus In jos
cristi_avb
Flight Level 200
Flight Level 200
cristi_avb

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMar 23 Noi 2010, 16:30

delu a scris:
LH 1655 23 December Bucharest Henri Coanda - MUNICH INTERNATIONAL

LH 1656 26 December MUNICH INTERNATIONAL - Bucharest Henri Coanda

P.S.
cristi_avb a scris:
23.02.2011 :
OTP - RIX RO223 (B733)

27.02.2011 :
RIX - OTP RO224 (B733)

Am fost si eu vara asta la Riga, daca mergi sa vizitezi o sa iti placa, sa incerci sa ajungi si la Vilnius si Tallinn nu vei regreta.

Multumesc Delu de sugestie, dar pentru programul pe care o sa-l am la Riga, sper sa pot ajunge sa vizitez orasul.
Poate timp de spotting cred ca as putea aranja ceva timp liber.
Very Happy
Sus In jos
flightfear
Airport Level
Airport Level
flightfear

Numarul mesajelor : 41
Varsta : 46
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 04 Dec 2010, 13:58

08 febr 2011
SAW-DXB
DXB-CMB

18 febr 2011
CMB-DXB
DXB-SAW

Long live Fly Dubai! elephant
Sus In jos
cristi_avb
Flight Level 200
Flight Level 200
cristi_avb

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyDum 05 Dec 2010, 02:01

On my way to Cluj Laughing
24ian 2011:
BBU-FRL - W6737 - 08:00-09:00
FRL -CLJ - W6798 - 13:05-15:50
rendeer
Am facut-o si pe asta Laughing
Sus In jos
gaudi
Membru activ
gaudi

Numarul mesajelor : 1152
Varsta : 46
Localizare : Ploiesti / Bucuresti
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyDum 05 Dec 2010, 14:39

Uite la asta nu ma gandisem Shocked Interesanta abordare. bounce
Sus In jos
yelp
Airport Level
Airport Level

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 18 Dec 2010, 12:44

Din pacate la zborul meu a aparut o problema.

Citat :
Dear Mr. XXX,

Your Kuala Lumpur flight’s first leg date was changed by airline company – Saudi Arabia Airline. The new date is 30 DEC 2010.

If you accept this date, we shall confirm your flight’s first leg for 30 DEC 2010.

In case of refuse to fly on 30 DEC 2010, we shall cancel the tickets and payback.

We’re waiting to hear you for your decision.

PNR codes: 7AMBYT and 7BE7PX

Best Regards,

Can Atacan

Senior Editor

Cand am aflat vestea sa cad jos, pentru ca mai sunt cateva zile si trebuie sa plec, si nu pot modifica data deoarece am alte zboruri cu AirAsia pe 27.12

Am rezolvat pana la urma cu Emirates, la 650 EUR biletul, cu stop in Dubai. Mai scump ce-i drept dar nu aveam alta alternativa. Pacat
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptySam 18 Dec 2010, 16:34

Inca unul si de la mine:

06.01 - BBU - BGY - BlueAir

09.01 - TRN - LTN - Easyjet
11.01 - STN - TRN - Ryanair

03.04 - BGY - BBU - BlueAir
05.04 - BBU - BGY - Wizzair

15.05 - BGY - BBU - BlueAir
16.05 - BBU - BGY - Wizzair

13.06 - BGY - BVA - Ryanair
13.06 - BVA - BGY - Ryanair

25.06 - MXP - MUC - Lufthansa
27.06 - MUC - MXP - Lufthansa

24.07 - TRN - STN - Ryanair
26.07 - STN - TRN - Ryanair

30.07 - TRN - CDG - AirFrance
01.08 - CDG - TRN - AirFrance

06.08 - TRN - GRO - Ryanair
08.08 - GRO - TRN - Ryanair

Update:
24.12 - TRN - NAP - Alitalia
26.12 - NAP - TRN - Alitalia

31.12 - BGY - BBU - Wizzair
Sus In jos
felix
Fotograf
felix

Numarul mesajelor : 1009
Varsta : 31
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 12/09/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMar 28 Dec 2010, 21:41

31 ianuarie 2011:CLJ-FRL 7:20-8:15
31 ianuarie 2011:FRL-CLJ 13:05-15:55
In sfarsit zbor cu wizz Razz si cu A320 Very Happy
Sus In jos
Thomas
Membru activ

Numarul mesajelor : 913
Varsta : 59
Localizare : Göttingen
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMier 29 Dec 2010, 01:06

30.12.10 CGN-BBU
01.01.11 BBU-CGN

Germanwings
Sus In jos
Andrei
Flight Level 100
Flight Level 100
Andrei

Numarul mesajelor : 175
Data de inscriere : 08/12/2009

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 EmptyMier 29 Dec 2010, 09:03

Ambele cu Wizzair:

30.12.2010 BBU-VLC
03.01.2011 VLC-BBU

Revelion in Valencia Smile
Sus In jos
http://prinlume.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Unde veti zbura in urmatoarea perioada   Unde veti zbura in urmatoarea perioada - Pagina 13 Empty

Sus In jos

Unde veti zbura in urmatoarea perioada
Sus 
Pagina 13 din 26Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19 ... 26  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Unde iesi cu fetele de 8 martie ?
» airliners.net (part three)
» skrzydla.org (aircraft-spotting.org)
» Lista evenimentelor aviatice din Romania 2012
» Malaysian plane disappeared off Vietnam coast

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: