| BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 | |
|
+25danutvlad 46Pilot valavia IonutBz LRCV liviu.dnistran oztan ckristi Hades Griff mig29ovt maverick737 mesterul manolescu vishzu Dragos mihaiatanasie NATO adinecula77 YR-197 electric shouriken alext zachs crisvsv Balki 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Joi 28 Iul 2016, 15:21 | |
| - Doru Negru a scris:
- Am auzit mai de dimineata niste jet-uri zburand oarecum in directia aeroportului dar nu am vazut nimic dintre blocuri... Am trecut pe la 12 pe acolo ca era oarecum in drum si am intrebat la portar daca stie cand au loc antrenamentele
"Publicul are acces doar sambata" "Nu-i problema, ma uit de pe pasajul de la Baneasa, dar stiti cand au loc antrenamentele?" "Publicul are acces doar sambata"
Asta era singura poezie pe care o stia si nu era dispus sa admita ca altceva nu stie, desi as fi preferat un "Nu stiu" onest
Vineri este permis accesul pe Baneasa pentru antrenamente | |
|
| |
oztan Airport Level
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 52 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 19/07/2012
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Joi 28 Iul 2016, 21:30 | |
| 29.07 Vineri
11:30 - AWACS (va face touch & go) 12:30 - Mirage 2000 Hellenic Air Force 12:45 - Sukhoi Su-27 Ukrainian Air Force 13:00 - Sukhoi Su-25 Bulgarian Air Force 14:00 - F/A-18 Hornet Spanish Air Force 14:25 - F-15 Eagle US Air Force
Sursa : Facebook
Ultima editare efectuata de catre oztan in Joi 28 Iul 2016, 22:59, editata de 1 ori | |
|
| |
NATO Flight Level 400
Numarul mesajelor : 764 Varsta : 57 Localizare : bucuresti-nord Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Vin 29 Iul 2016, 10:58 | |
| stie cineva daca azi poate fi vizitata expozitia statica? | |
|
| |
zachs Airport Level
Numarul mesajelor : 26 Varsta : 54 Localizare : Suceava Data de inscriere : 13/04/2016
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Vin 29 Iul 2016, 12:43 | |
| - NATO a scris:
- stie cineva daca azi poate fi vizitata expozitia statica?
Da! http://www.bias.aero/ro/presa/programul-evenimentului | |
|
| |
IonutBz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 46 Localizare : Buzau Data de inscriere : 12/09/2015
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Dum 31 Iul 2016, 13:56 | |
| A fost o zi frumoasa si plina cu activitati aeronautice, in care am intalnit o parte din spotterii din Romania, chiar daca unii sau considerat mai presus decat ceilalti incepatori asa cum sunt si eu, am fost uniti in pasiunea noastra de a fotografia aeronavele. Sper ca la anul, la acest miting sa fie si mai multi participanti. Va doresc tuturor multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi. Timp frumos si lumina buna. Cu deosebita stima, IonutBz | |
|
| |
autovlad Airport Level
Numarul mesajelor : 52 Varsta : 56 Localizare : Brasov Data de inscriere : 29/04/2013
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Dum 31 Iul 2016, 21:39 | |
| nu cred ca e locul pasiunilor personale aici. abia astept sa vad poze de la BIAS2016 care mi-a placut foarte mult. sper ca sterge cineva comentariile astea. | |
|
| |
IonutBz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 137 Varsta : 46 Localizare : Buzau Data de inscriere : 12/09/2015
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Dum 31 Iul 2016, 23:36 | |
| - autovlad a scris:
- nu cred ca e locul pasiunilor personale aici. abia astept sa vad poze de la BIAS2016 care mi-a placut foarte mult. sper ca sterge cineva comentariile astea.
nu e vorba de "pasiuni personale", dar nu mi s-a parut normal ca unii sa fie mai presus decat altii, mai exact intrebi ceva si ramai ca .... in soare. In primul rand activitatea de spotters e un mod de a-ti ocupa timpul liber, de a-ti face noi prieteni in tara, de a-ti impartasi din experienta proprie, de a da sfaturi cand unii incepatori mai gresesc. | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Lun 01 Aug 2016, 10:05 | |
| Sunt moderatori, dar dacă le ştergi mesajele suntem comunişti, nu le dăm dreptul la exprimare. Când or să curgă pozele mesajele vor fi şterse considerându-se faptul că " s-a văzut". In rest, numai bine. Astept mesajele despre BIAS de genu: " am venit cu TIR-ul si nu am avut unde sa parchez", "a fost numai miguri", "berea e putina micii e mici" etc, iar din toţi cei din ţarcul de spotteri o sa vedem poze de la 2-3 useri doar. Bune şi alea | |
|
| |
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Lun 01 Aug 2016, 11:46 | |
| - Balki a scris:
- Sunt moderatori, dar dacă le ştergi mesajele suntem comunişti, nu le dăm dreptul la exprimare. Când or să curgă pozele mesajele vor fi şterse considerându-se faptul că " s-a văzut".
In rest, numai bine. Astept mesajele despre BIAS de genu: " am venit cu TIR-ul si nu am avut unde sa parchez", "a fost numai miguri", "berea e putina micii e mici" etc, iar din toţi cei din ţarcul de spotteri o sa vedem poze de la 2-3 useri doar. Bune şi alea
Eu am fost UTC-ist ! N-am venit cu TIR-ul N-am vezut nici-un mig Berea a beut-o Voicu Nu am vazut mustar la mici... Na, acuma sa stergeti mesajul cand o sa vedem pozele de la aia 2-3 useri P.S. eu sper sa se intample foarte curand | |
|
| |
liviu.dnistran Fotograf
Numarul mesajelor : 1216 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 22/07/2010
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Lun 01 Aug 2016, 11:55 | |
| Eu zic sa vorbim mai mult, ca sa schimbam pagina. Acolo punem poze . Revenind la poze, eu aseara am ajuns pe la 11 in Cluj si azi sunt la munca, dar diseara... diseara o sa vina si poze . | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Lun 01 Aug 2016, 18:19 | |
| TIR sau Hyundai, mic sau MiG, de ce sa nu discutam ce ne doare, mai in gluma, mai in serios, fara sa creeam tensiune. Putem sa ne exprimam opiniile despre activitatea de sambata si nu ezit sa o fac. Eu fac parte dintre oamenii care merg la mitinguri in primul rand ca sa vada aeronave zburand si care fac poze ca sa aiba amintiri de acolo. Daca mai ies si bine pozele, cu atat mai bine. Obiectivul asta l-am atins. Am vazut o multime de aeronave, Nu stiu cand a mai ridicat Aeroclubul atatea avioane dintr-o data, trimitand sus si piloti mai putin cunoscuti (poate si de la aerocluburile teritoriale). Nu stiu de cand n-am mai vazut doua formatii de cate cinci MiG-uri (la Campia, saptamana trecuta, cred ca erau doar opt). Nu stiu de cand nu am mai vazut in aer atatea elicoptere, de la Otopeni si Campia (sau Bacau?) Nu am mai vazut niciodata evolutia formatiei de Extra avand ca solist pe Alex Ion cu Zlin. A fost prima data cand am vazut la Baneasa ALKA, Flanker, Sentry, Eagle, Gripen (chiar daca era paradit si folosea doar la facut umbra); (Hornet am mai vazut in 93, imbracat in albastru de inger). A fost primul meu SU-25. A fost si o conversatie in limba engleza cu un coleg fotograf si operator cine, care apoi a facut niste ochi mai mari decat el cand m-a auzit vorbind romaneste, el stie cu cine m-o fi confundat. A fost si o discutie, la masa de sub copertina, cu doi domni care lucreaza la ROMAERO si mi-a povestit tot felul de chestii despre BN-2 si Rombac. A fost o iesire in pista, cu vesta galbena, aparat "profesional" si ecuson de "organizator" atarnat alaturi de cele de ziarist, ocazia de a vedea "de peste drum" momentele pregatirii pentru zbor a EF-18ului, dar si ocazia de a fotografia LanceR-ul condus catre pista de masina Follow me (imi imaginam cum ar fi ca la o decolare in alarma sa aiba fiecare avion de vanatoare un Follow me care sa-l dirijeze). A fost o iesire frumoasa, m-am bucurat ca m-am revazut cu colegii spotteri, fotografi, pasionati de aviatie sau ce s-o crede fiecare, si imi place sa cred ca si o parte dintre ei - de, eu as zice ca toti, dar ar insemna sa fiu un "jeune présomptueux" (mi-am dat silinta sa pun si accentul, ca sa nu mai fiu corectat de cei care cred ca sunt buni la franceza, spre deosebire de mine). Bun, dupa atata polologhie, va urma o noua postare, cu poze. Poze, nu fotografii, ca sa nu fiu iar ... | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 Lun 01 Aug 2016, 22:23 | |
| Am mutat pozele aiciDiscuțiile (constructive) rămîn aici. Restul a fost șters. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 | |
| |
|
| |
| BIAS 2016 - Bucuresti 30 Iulie 2016 | |
|