ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Bucuresti - Washington în iulie

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/04/2010

Bucuresti - Washington în iulie Empty
MesajSubiect: Bucuresti - Washington în iulie   Bucuresti - Washington în iulie EmptyMar 01 Mai 2012, 22:36

Salut,

Aș vrea și eu ceva sugestii pentru BUH-WAS în iulie. Condiții:
- trebuie să fiu acolo pe 11 iulie seara, dar e OK să ajung și cu 1-2 zile înainte; plecare pe 15 seara cel mai devreme.
- durata maxim 1 săptămână
- număr de opriri indiferent, dar aș prefera durata totală < 24h Very Happy
- prețul e dominant, dar dacă știți de vreo ofertă interesantă/exotică pentru orașele vizitate, mile etc. mă interesează.

Oferta cea mai bună găsită de mine e Turkish Airlines la 666€ affraid
Sus In jos
v-twin
Airport Level
Airport Level
v-twin

Numarul mesajelor : 43
Varsta : 36
Localizare : YYZ to OTP
Data de inscriere : 15/04/2011

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Washington în iulie   Bucuresti - Washington în iulie EmptyVin 04 Mai 2012, 02:05

Ti-as recomanda sa-l cumperi, daca mai e disponibil, pentru ca e un pret foarte foarte bun. Orice bilet in jur de $1,000 +/- $100 in perioada 15 iun - 15 sept este, de fapt bun, pentru ca atunci e perioada sezonului de vara cand preturile cresc cu ~50% fata de perioada non-sezon.

Poate ceilalti useri au idei mai bune, dar nu vad cum ai putea sa gasesti ceva mai ieftin de atat.
Sus In jos
strainu
Flight Level 300
Flight Level 300

Numarul mesajelor : 333
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/04/2010

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Washington în iulie   Bucuresti - Washington în iulie EmptyVin 04 Mai 2012, 08:43

L-am cumpărat ieri la 691 €. Într-adevăr, următoarea ofertă era Tarom la 970€ iar restul erau peste 1000€. Mia de euro mi se pare un pic cam mult comparativ cu prețurile spre Asia de exemplu, dar în fine.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bucuresti - Washington în iulie   Bucuresti - Washington în iulie Empty

Sus In jos

Bucuresti - Washington în iulie
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bucuresti-Yerevan in iulie
» Ordinul Smaranda Braescu - 30 iulie 2012 - Bucuresti
» Aeroportul Bucuresti (Henri Coanda / Otopeni) - Iulie 2009
» Aeroportul Bucuresti (Henri Coanda/Otopeni) - Iulie 2010
» Aeroportul Bucuresti ( Henri Coanda/Otopeni ) - Iulie 2011

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: