Salve,
Anul trecut, in septembrie, am facut o mica calatorie. Aceasta a fost prima mea calatorie impreuna cu fost mea prietena, actuala mea sotie...
Am plecat pe data de 03.09.2007 din TSR spre MUC, via VIE. Am zburat cu Austrian Airlines. Pretul unui bilet a fost de 260 euro (rebooking-ul trebuia platit). Din pacate am fost nevoit sa aman plecarea cu o saptamana, asa ca am mai platit 90 euro rebooking-ul si astfel am ajuns la acelas pret ca si la Carpatair, 350 euro...
Important a fost ca am ajuns si prin VIE.
In VIE a trebuit sa asteptam cam 3 ore avionul cu care sa plecam la MUC, timp mult prea scurt pentru a vizita orasul (mai bine zis centrul orasului). Cand am plecat din TSR, vremea era destul de buna, insa in VIE era mizerabila (de aceea nu am facut poze la aterizare)
Ne-am intors in data de 14.09.2007, cu Lufthansa. Din pacate serviciile celor de la Lufthansa au lasat de dorit....un sandwich minuscul si un pahar de suc.
TSR
Vuia 1, asezat in fata aerogarii
Austrian Airlines, Fokker 100, avionul cu care am zburat pana la VIE
An 26 militar si Saab 2000 de la Carpatair, aflate in zona militara a aeroportului. Din cate am aflat Carpatair-ul isi "repara" avioanele intr-un hangar ce a apartinul Bazei aeriene 93 Timisoara
Aeroportul TSR vazut din aer. Se mai poate observa viitoarea centura a Timisoarei, localitatea Giarmata Vii, Padurea Verde (pentru cei care nu stiu asa se numeste) si o mica parte din oras
Un "sarpe"
Un alt "sarpe"
In zbor
VIE APP
VIE
Mare plictiseala
De la VIE la MUC am zburat tot cu un Fokker 100. Din pacate afara "turna cu galeata", asa ca nua ma facut decat o poza
Deasupra de nori e lumina....
Poze din Germania
Baloane din zona orasului Regensburg (poza este facuta din masina)
Motoparapanta...aeromodel
Mai sus
Tipul care se distra cu aeromodelul
Aerodromul Ingolstadt. Din pacate faptul ca eram in masina, rasaritul soarelui si ceata mi-au facut probleme, dar am reusit sa fac cateva poze. Cateva parca sunt de pe Marte...