ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
kampfmaschine
Moderator
kampfmaschine

Numarul mesajelor : 1927
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/01/2010

De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate Empty
MesajSubiect: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyJoi 31 Iul 2014, 11:11

Hello,

Rog toti membri sa semnaleze aici orice post care din diverse cauze nu se afiseaza corect (inclusiv datorita disparitiei unor poze de pe hosturi gratuite).

Merci.
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

Numarul mesajelor : 1216
Varsta : 38
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 22/07/2010

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyMier 08 Oct 2014, 10:18

London City airport...
Era frumos daca mai treaceati din cand in cand pe acolo... Am gasit pozel a 2400px Very Happy.
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyMier 08 Oct 2014, 10:27

am mai modificat si eu pe la altele. Daca urci pozele la dimensiune mare si spui hostului sa le dimensioneze la 1024, dupa un timp te trezesti cu ele la dimensiunea originala. De atunci le dimensionez eu din prima la 1024.
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyMier 08 Oct 2014, 10:29

Presupun ca ati observat si voi ca apare aia cu "click to ceva imageshack" din semnatura de jos. S-ar parea ca poza aia cu "online" e hostata pe imageshack... si fie a fost stearsa de ei, fie s-a depasit ceva termen de valabilitate. O sa ma uit si eu sa vad daca se poate schimba din panoul de administrare ca sa nu mai vedem mizeria asta din semnaturi la toti.
Sus In jos
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Data de inscriere : 24/10/2008

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyMier 08 Oct 2014, 10:33

Ar fi bine sa scapam de ea.... Smile
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate EmptyMier 08 Oct 2014, 10:34

Am scapat Very Happy.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate   De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate Empty

Sus In jos

De semnalat (catre moderatori) posturi care trebuie editate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Lista companiilor aeriene care trebuie sa-si reduca emisiile de CO2 din 2012
» Zona Photoshop
» 1.000 de posturi !!!
» AEROPORTUL IASI - STIRI - DISCUTII
» Forumul ROMANIAN SPOTTERS cauta moderatori

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: FORUM :: Organizare si functionare - Forum Organisation & Management :: Diverse-
Mergi direct la: