gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Joi 25 Sept 2008, 22:12 | |
| - Citat :
- Suspendarea va rămâne în vigoare până când echipajele avioanelor Boeing 737 VP-BKT vor fi efectuat cursuri suplimentare pentru folosirea sistemului de navigaţie, a declarat un oficial citat de Interfax.
Stirea aici. (via Interfax >> AFP >> Mediafax) | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Joi 25 Sept 2008, 23:14 | |
| Doar un singur 737 mai zboara in Rusia si ala ii VP-BKT ? si care ii legatura cu Aegean ? nu au fost in stare nici sa ia o poza cu un Aeroflot? Presa Romana loveste din nou au devenit eroii batei si a datului cu ea in balta sau sa inventat 737 model VP-BKT ar fii interesant de vazut ce parere au americanii despre asta probabil ca ii ceva chinezarie ieftina si de aia l-au interzis la zbor......
Intrebare de 85.000 de puncte : Oare ca sa ajungi ziarist intai se efectueaza lobotomia regulamentara???????? As spune mai multe da ......... |
|
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Vin 26 Sept 2008, 00:22 | |
| Hei hei... usor... hai sa nu exageram... mai ales cand nu e cazul... dupa cum am spus de la inceput, nu era o stire Mediafax - creatie a "jurnalistilor" romani, era o stire preluata de la AFP (vezi sigla mica AFP dupa titlu?) care la randul ei a preluat-o de la o agentie rusa. Ca imaginea ce ilustreaza stirea nu se potriveste, ca unele parti din stire au devenit neclare din cauza multiplelor traduceri... asta da poate fi discutat... dar de aici pana la lobotomie, in cazul asta, sincer cred ca e ceva drum... Uite stirea agentiei ruse. - Citat :
- The Russian Federal Air Transportation Agency ordered on Thursday six air companies to impose a temporary ban on the flights of Boeing-737-500, modification VP-BKT, aircraft.
The model is equipped with the same navigation system installed on the Boeing-737 that crashed on a Siberian railroad track linking Russia's Yekaterinburg and Perm, killing all 88 people on board, on September 14. | |
|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Vin 26 Sept 2008, 01:42 | |
| - kkk a scris:
Intrebare de 85.000 de puncte : Oare ca sa ajungi ziarist intai se efectueaza lobotomia regulamentara???????? As spune mai multe da ......... are dreptate si gaudi... ar trebui temperate atacurile la adresa presei si a jurnalistilor... intr-adevar, ca o documentare mai buna nu ar strica, dar sunt situatii si situatii, in care ei poate nu reusesc tot timpul sa gaseasca o poza cum putem noi... hai sa ii lasam mai moale si sa nu ii mai hulim, pentru ca, noi stim ce nu stiu ei si invers... peace and harmony friends | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Vin 26 Sept 2008, 13:52 | |
| - virusu a scris:
- kkk a scris:
Intrebare de 85.000 de puncte : Oare ca sa ajungi ziarist intai se efectueaza lobotomia regulamentara???????? As spune mai multe da ......... are dreptate si gaudi... ar trebui temperate atacurile la adresa presei si a jurnalistilor... intr-adevar, ca o documentare mai buna nu ar strica, dar sunt situatii si situatii, in care ei poate nu reusesc tot timpul sa gaseasca o poza cum putem noi... hai sa ii lasam mai moale si sa nu ii mai hulim, pentru ca, noi stim ce nu stiu ei si invers... peace and harmony friends Din pacate nu pot sa ii las in pace si trebuie sa musc de cate ori am ocazia deoarece si ei au muscat din mine sau mai bine zis au incercat sa muste si am avut muuuuuuuuuuuult de patimit din cauza lor si ineptiilor care le debiteza fara oprire ( Cazul ziaristilor de la un ziar local arestati pentru santaj si alte balarii de genu - eu unu am avut de a face cu ei si pentru ca nu am acceptat variantele lor am avut niste descrieri dragute in reespectiva mizerie). Faptul ca articolul este preluat de la AFP nu inseamna ca greselile le apartin lor ( poate Mediafax a folosit Google translate la traducere si ala ii expert in dezacorduri ) .......... iar faza cu poza accept ca am exagerat |
|
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 Vin 26 Sept 2008, 14:15 | |
| ideea e sa nu generalizam si sa-i facem pe toti cu ou si otet... fiecare padure are uscaciunile ei | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Rusia suspendă zborurile avioanelor Boeing 737 | |
| |
|