| Photoavia.net | |
|
+16Voicu Andrei Flori arianne lrbc Balki Catalin80 Dylan GAC shouriken liviu.dnistran Tummelisa allex valavia petrudimoff flaviu 20 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 24 Sept 2013, 14:18 | |
| Asta-i deja flood!! Felicitari! | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 24 Sept 2013, 14:49 | |
| Felicitari Mai baga, ca nu mai e mult si ajungi la 2000! | |
|
| |
Andrei Flight Level 100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/12/2009
| Subiect: Re: Photoavia.net Vin 29 Noi 2013, 13:17 | |
| | |
|
| |
shouriken Administrator
Numarul mesajelor : 3451 Varsta : 69 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Photoavia.net Vin 29 Noi 2013, 13:22 | |
| De pe FB: - Citat :
- At this moment probably you are wondering why is the website down. Don't worry, there is no Black Friday sale on Photoavia causing the server to be down, it's just that we are updating it and by tomorrow morning everything should be up and running. Thank you for your patience!
LINK | |
|
| |
Andrei Flight Level 100
Numarul mesajelor : 175 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 08/12/2009
| Subiect: Re: Photoavia.net Vin 29 Noi 2013, 14:10 | |
| Mersi Liviu! Nu citisem pe facebook. | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Sam 30 Noi 2013, 19:57 | |
| Vreo veste ? Mai revine ... | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Photoavia.net Dum 01 Dec 2013, 10:03 | |
| - allex a scris:
- Vreo veste ? Mai revine ...
Poate cea mai des intalnita intrebare din comunitate zilele acestea pe care si eu mi-o pun. Totusi dupa atata vreme cineva trebuie sa dea o explicatie daca nu mie privitorului macar celui care are cele mai multe fotografii postate pe acest site. |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 02 Dec 2013, 12:10 | |
| - florin a scris:
- allex a scris:
Poate cea mai des intalnita intrebare din comunitate zilele acestea pe care si eu mi-o pun. Totusi dupa atata vreme cineva trebuie sa dea o explicatie daca nu mie privitorului macar celui care are cele mai multe fotografii postate pe acest site. daca citeai putin mai sus aflai si explicatia, dar a fost mai simplu sa comentezi fara sa te informezi "the easy way out" vorba lu' Goethe | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 02 Dec 2013, 20:31 | |
| - Virusu a scris:
- florin a scris:
- allex a scris:
Poate cea mai des intalnita intrebare din comunitate zilele acestea pe care si eu mi-o pun. Totusi dupa atata vreme cineva trebuie sa dea o explicatie daca nu mie privitorului macar celui care are cele mai multe fotografii postate pe acest site. daca citeai putin mai sus aflai si explicatia, dar a fost mai simplu sa comentezi fara sa te informezi "the easy way out" vorba lu' Goethe Virusule, ma bag si eu ca musca-n lapte, dar tomorrow scris pe 29 inseamna 30, iar azi e deja in 2. - shouriken a scris:
- De pe FB:
- Citat :
- At this moment probably you are wondering why is the website down. Don't worry, there is no Black Friday sale on Photoavia causing the server to be down, it's just that we are updating it and by tomorrow morning everything should be up and running. Thank you for your patience!
LINK Probabil ca va fi gata in curand, numai sa fie disponibil programatorul. De vreo 3 saptamani astept si eu un raspuns de la el. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 03 Dec 2013, 08:34 | |
| Din cate am inteles serverul nu a fost updatat ci mutat si au aparut cateva mici probleme ce se spera a fi rezolvate pana Duminica. | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Sam 07 Dec 2013, 08:39 | |
| | |
|
| |
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
| |
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Dum 08 Dec 2013, 11:21 | |
| Pozele sint in camionul din spate. Da, da, ala de a luat foc si acuma explodeaza. | |
|
| |
shouriken Administrator
| Subiect: Re: Photoavia.net Dum 08 Dec 2013, 13:39 | |
| Update de pe FB: - Citat :
- Din pacate, sponsorul nostru pe partea de gazduire a avut nevoie sa faca niste schimbari neprevazute la serverul site-ului. In prezent lucram sa aducem la zi baza de date, si toate functioniile paginii web ca sa corespunda cu noul server, mai performant. Aceasta interventie, din pacate, nu poate fi estimata ca durata cu precizie mare. Lucram sa rezolvam fiecare situatie care a aparut si credem ca zilele acestea Photoavia va reveni la functionalitate 100%.
In momentul in care revenim la normal vom posta un anunt nou, va multumim pentru rabdare si sprijin. Click | |
|
| |
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
| Subiect: Re: Photoavia.net Dum 08 Dec 2013, 16:18 | |
| Normal ar fi fost sa se stie din timp aceasta situatie. Site ul sponsorului functioneza excelent din cate observ ! Click Acum cand pagina deja poate sa fie accesata, celor de la PhotoAvia.net , va sugerez sa postati un mesaj din care sa se inteleaga ca se lucreaza la mentenanta si nu sa arate ca si un "oras dupa bombardament", asta din respect pentru vizitatori si contributori. | |
|
| |
allex Membru activ
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 13 Ian 2014, 19:07 | |
| 1800. http://www.photoavia.net/photo?c=15&ip=18&m=1&o=-added&p=1 | |
|
| |
shouriken Administrator
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 13 Ian 2014, 21:11 | |
| - allex a scris:
- 1800.
Hai la 2000 | |
|
| |
allex Membru activ
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 18 Mar 2014, 14:23 | |
| | |
|
| |
shouriken Administrator
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 18 Mar 2014, 14:58 | |
| - allex a scris:
- Nu merge.
Asa este. Probabil se va rezolva in cursul dupa-amiezii. LE. - Citat :
- Din pacate la serverul Photoavia a aparut o problema critica, pe care incercam sa o rezolvam cu resursele pe care le avem la dispozitie. Va vom tine la curent cu situatia pe masura ce apar noi informatii. Va multumim pentru sprijin si rabdare.
| |
|
| |
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 24 Mar 2014, 20:13 | |
| Am tot zis sa tac, dar... photoavia.net a disparut: temporar sau permanent - asteptam confirmarea.
Lipsa de comunicare printr-o simpla pagina de landing "we're sorry, something bad happened" sau ceva similar este o lipsa de respect la adresa tuturor celor care au contribut la acest site cu poze, screening, ore de cautat inregistrari de aeronave, etc. etc. Daca cei 3 EUR/luna sint problema gazduirii temporare a domeniului pentru a avea acea pagina, ma ofer sa gazduiesc eu, pe gratis.
Stiu ca la suparare nu e frumos sa dai cu pietre, dar nici nu putem ignora ce se-ntimpla. Photoavia este legata puternic si de imaginea comunitatii RO-Spotters si un astfel de incident nu ne face bine! | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 24 Mar 2014, 20:40 | |
| Tot ce era pe photoavia.net s-a pierdut, cu baza de date cu tot din ce am inteles. Din pacate, acea persoana care ar trebui sa faca acea simpla landing page pe care a zis ca o face, o face in ritmul propriu...spre deloc | |
|
| |
MRares Fotograf
Numarul mesajelor : 758 Varsta : 46 Localizare : Hell Data de inscriere : 27/08/2011
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 24 Mar 2014, 21:26 | |
| Ce vrei sa spui prin "landing page"? Daca este vorba de aceeasi persona pe care o stiu si eu apoi..... avea un ritm foarte aparte.... mai degraba programa pierdutul timpului decat folositul timpului cu un scop/tel!
L.E. Vali, consider imorala partea de mesaj care a disparut, este absolut jenant sa raspunzi asacum ai facut-o si asta indiferent de ce a spus omul! Data fiind situatia mesajul lui este intemeiat si asta indiferent daca iti place sau nu!
Ultima editare efectuata de catre MRares in Lun 24 Mar 2014, 21:50, editata de 2 ori | |
|
| |
mckingtom Fotograf
Numarul mesajelor : 422 Varsta : 54 Localizare : Bern, Bucharest Data de inscriere : 27/02/2008
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 24 Mar 2014, 21:42 | |
| "landing page" = o pagina html care sa zica "site unavailable because of maintenance works", "because it's dead so get out of here" sau orice care sa inlocuiasca
"Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at www.photoavia.net."
si sa zica ceva de genul "we're sorry" (because we really are!)
Dar pt asta domeniul trebuie gazduit pe un server, adica trebuie schimbat DNS-ul domeniului sa ca sa duca la acel server. | |
|
| |
MRares Fotograf
Numarul mesajelor : 758 Varsta : 46 Localizare : Hell Data de inscriere : 27/08/2011
| Subiect: Re: Photoavia.net Lun 24 Mar 2014, 21:51 | |
| N-am stiut asta, din pacate nu intra in sfera mea de curiozitati! Multam fain,am mai invatat ceva | |
|
| |
allex Membru activ
| Subiect: Re: Photoavia.net Mar 25 Mar 2014, 07:50 | |
| ....deci se poate scrie un necrolog? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Photoavia.net | |
| |
|
| |
| Photoavia.net | |
|