ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Empty
MesajSubiect: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano   Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano EmptyJoi 24 Mai 2012, 12:15

Ciao tuturor,

Semnalez ca pe ruta dintre aeroportul Bergamo (BGY) si Milano (gara centrala) a mai aparut o companie de transport cu autobuzul. Este vorba de Terravision (www.terravision.eu). Preturile sunt mai bune decat ale concurentei pe aceeasi ruta (Autostradale sau Orioshuttle). 5 euro doar dus si 9 euro dus-intors, copiii pana la 5 ani nu platesc biletul. In plus, in cazul in care este utila pentru cineva (in functie de zona din Milano in care intentionati sa ajungeti), linia are si statie intermediara la Cologno Monzese.
Sus In jos
mouseinhouse
Airport Level
Airport Level
mouseinhouse

Numarul mesajelor : 49
Localizare : Tg Frumos
Data de inscriere : 17/11/2008

MesajSubiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano   Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano EmptyJoi 24 Mai 2012, 18:13

Super! Multumim frumos pt info. Am mers de fiecare data cu cei de la Orioshuttle si mi s-au parut f ok. Dar acum, daca avem de unde alege si e mai ieftin, e si mai cool. Biletele se pot procura direct de la ei (soferii autocarelor) sau au agentie in incinta aeroportului?
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano   Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano EmptyJoi 24 Mai 2012, 18:22

mouseinhouse a scris:
Super! Multumim frumos pt info. Am mers de fiecare data cu cei de la Orioshuttle si mi s-au parut f ok. Dar acum, daca avem de unde alege si e mai ieftin, e si mai cool. Biletele se pot procura direct de la ei (soferii autocarelor) sau au agentie in incinta aeroportului?

Ciao Mouse,

Practic biletele le poti lua atat din aeroport cat si de la sofer. Bineinteles le poti lua si online de pe site-ul lor. E similar cu celelalte companii, daca ai utilizat Orioshuttle e practic la fel.
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano   Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano EmptyJoi 24 Mai 2012, 20:31

Cu TerraVision am mers in Roma de la aeroport in oras si inapoi. Sunt super ok.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano   Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Empty

Sus In jos

Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Bucuresti - Milano (Bergamo) cu Wizz Air
» Arad - Milano (Bergamo) cu Ryanair
» Timisoara-Milano Bergamo si Venetia
» Milano-Como-Bergamo cu EasyJet si Wizzair
» Ryanair: Arad - Milano/Bergamo cu 1 euro cent

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Bilete de avion si transport - Airline Route and Ticket Information-
Mergi direct la: