mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Joi 24 Mai 2012, 12:15 | |
| Ciao tuturor,
Semnalez ca pe ruta dintre aeroportul Bergamo (BGY) si Milano (gara centrala) a mai aparut o companie de transport cu autobuzul. Este vorba de Terravision (www.terravision.eu). Preturile sunt mai bune decat ale concurentei pe aceeasi ruta (Autostradale sau Orioshuttle). 5 euro doar dus si 9 euro dus-intors, copiii pana la 5 ani nu platesc biletul. In plus, in cazul in care este utila pentru cineva (in functie de zona din Milano in care intentionati sa ajungeti), linia are si statie intermediara la Cologno Monzese. | |
|
mouseinhouse Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Localizare : Tg Frumos Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Joi 24 Mai 2012, 18:13 | |
| Super! Multumim frumos pt info. Am mers de fiecare data cu cei de la Orioshuttle si mi s-au parut f ok. Dar acum, daca avem de unde alege si e mai ieftin, e si mai cool. Biletele se pot procura direct de la ei (soferii autocarelor) sau au agentie in incinta aeroportului? | |
|
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Joi 24 Mai 2012, 18:22 | |
| - mouseinhouse a scris:
- Super! Multumim frumos pt info. Am mers de fiecare data cu cei de la Orioshuttle si mi s-au parut f ok. Dar acum, daca avem de unde alege si e mai ieftin, e si mai cool. Biletele se pot procura direct de la ei (soferii autocarelor) sau au agentie in incinta aeroportului?
Ciao Mouse, Practic biletele le poti lua atat din aeroport cat si de la sofer. Bineinteles le poti lua si online de pe site-ul lor. E similar cu celelalte companii, daca ai utilizat Orioshuttle e practic la fel. | |
|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano Joi 24 Mai 2012, 20:31 | |
| Cu TerraVision am mers in Roma de la aeroport in oras si inapoi. Sunt super ok. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Transfer aeroport Bergamo (BGY) - Milano | |
| |
|