ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Un avion Icelandair a aterizat fara o roata

In jos 
AutorMesaj
Balki
Moderator
Balki

Numarul mesajelor : 1683
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/10/2008

Un avion Icelandair a aterizat fara o roata Empty
MesajSubiect: Un avion Icelandair a aterizat fara o roata   Un avion Icelandair a aterizat fara o roata EmptySam 19 Mai 2012, 11:11

Nu am gasit pe nicaieri stire despre asta. Eu am vazut pe https://www.facebook.com/flightradar24 stirea. Aionul a ajuns cu bine pe aeroportul Reykjavik.

info din Youtube:
Citat :
IcelandaAir Flight no: 689 Reg: TF-FIJ, Aircraft: Boeing 757-208 Departed Reykjavik for a flight to Sanford. After takeoff the Crew was informed of a Missing wheel from the aircraft on the Runway. The aircraft flew for a long time to Burn fuel and returned to land on Runway 11 at Reykjavik.

After landing which went quite smooth on the wet runway and the aircraft came to a complete halt on the Taxiway, it was seen that one of the four wheels on the left main gear is missing. By gods grace no Passengers were injured as the Deck Crew performed a normal landing.

P.S. Nu e o postare conform regulamentului....pentru ca nu am gasit stirea pe nicaieri oficial.
Sus In jos

Un avion Icelandair a aterizat fara o roata
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» F5 - Aterizare periculoasa, fara roata din fata
» O roata a unui avion s-a desprins la decolare
» AEROPORTUL HENRI COANDA/OTOPENI - STIRI - DISCUTII
» Iranul a doborat un avion american fara pilot
» Avion Festival aterizat fortat langa Cluj?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: