ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013)

In jos 
+24
swissbrazil
radu.c.a
florinmatinca
stefan_nicolae
Mihnea.b
BlackMamba
LRCV
22vin
hwfreak
vishzu
Griff
lrbc
oztan
Tryby
Voicu
Balki
shouriken
LaurentiuCC
nbkill3r
Richelieu
Catalin80
46Pilot
Bogdan M
arianne
28 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Radu48
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 52
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/04/2019

OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013)   OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013) - Pagina 5 EmptyLun 15 Apr 2019, 09:52

LRCV a scris:
Pai depinde din ce parte se aterizeaza, totul tine de vant in 95% dintre cazuri. Nu conteaza ca filmezi sau pozezi, tot in locurile mentionate in discutiile anterioare trebuie sa ajungi. Poti sa recitesti topicul incepand cu prima pagina, si ai sa descoperi  locatiile si cum se ajunge la ele. La un moment dat erau si exemple de poze obtinute din locatiile respective in functie de lumina zilei, dar nu stiu daca se mai vad.

Am citit tot topicul dar informatiile erau de acum 2 ani si ma gandeam ca poate s-au mai schimbat unele lucruri. Din ce am vazut pe harta mi se pare ca cea mai buna vizibilitate as avea din punctul denumit Tiriac. Intrebarea ar fi daca pot ajunge si parca masina acolo sau unde ar trebui sa las masina?
Sus In jos
LRCV
Flight Level 400
Flight Level 400
LRCV

Numarul mesajelor : 2060
Varsta : 38
Localizare : LRCV
Data de inscriere : 26/05/2014

OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013)   OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013) - Pagina 5 EmptyMier 17 Apr 2019, 08:05

Cu masina poti ajunge, dar nu stiu pana in ce punct. La un moment dat ai o bariera acolo dupa ce treci pe sub pod. Eu iti spun din propria experienta, ca acolo, ca si in alte puncte, esti conditionat de o anumita ora si de lumina. Acolo odata mergea sa pozezi chiar de langa pod, mai ales acum vara cu soarele din spate dupa orele pranzului, deci n-ai nevoie sa mai ajungi la Tiriac. Respectivul loc de care vorbesc este November stipulat pe harta respectiva. Nu stiu cum mai este treaba cu gardul de langa pot si cat de accesibil mai este. Intradevar poate ti se pare ca esti cel mai aproape de avion, dar pragul 26L este cel mai bun, acolo unde pozeaza de obicei toti, adica la casuta meteo, locatia prin Otopeni. Acolo ai lumina favorabila aproape de dimineata de la prima ora pana seara, si prinzi si aterizari, pentru ca locatia este in zona de touch down a pistei 26, asta cand se aterizeaza pe 26, plus ca prinzi iesiri/intrari la taxi sau decolari de pe 08R. Uite aici pozele urcate pe site-urile de aviatie a celor ce pozeaza la OTP. Poti intra in legatura cu ei prin mail si sa vezi cum sta treaba la fata locului alaturi de ei. Uni chiar n-au masini, iar daca tu ai, iti poti face o echipa. Bafta !!!

https://www.jetphotos.com/airport/Bucharest-Otopeni%20-%20LROP
Sus In jos

OTP/LROP - GHID DE SPOTTING / SPOTTING GUIDE (UPDATED 2013)
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
 Subiecte similare
-
» Aeroportul Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP) -Decembrie 2013
» Aeroportul Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP) -Octombrie 2013
» Aeroportul Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP) - August 2013
» Aeroportul Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP) - Noiembrie 2013
» Aeroportul Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP) - Septembrie 2013

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Bucuresti - Henri Coanda / Otopeni (OTP / LROP)-
Mergi direct la: