Numarul mesajelor : 19 Varsta : 41 Localizare : South-west UK Data de inscriere : 22/08/2011
Subiect: Royal Airforce Museum Cosford Mier 26 Oct 2011, 15:40
Va invit la o vizita virtuala a RAF Museum Cosford.Pozele sunt facute la inceput de septembrie si cuprind impresionanta colectie a muzeului ( desi putin mai mica decat la Londra) si cateva poze cu aerodromul din acelasi loc.
Muzeul se afla imediat in apropierea statiei de tren, la 10 min de mers pe jos.Intrarea este libera, parcarea se plateste.Eu am ajuns intr-o sambata dimineata si cred ca erau cateva sute de persoane care vizitau muzeul in acea zi.Totul este foarte frumos aranjat si ingrijit, oamenii au respect pentru istoria lor si sunt mandrii de asta.Avioanele sunt reconditionate, ce putin la exterior iar locatia ofera un bun prilej pentru a petrece ceva timp liber.
Si acum urmeaza pozele..imi pare rau ca nu am putut desrie tot dar va dati si voi seama sunt sigur.
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
Subiect: Re: Royal Airforce Museum Cosford Vin 28 Oct 2011, 14:09
Uau ce minunatii! Superb! Vezi ca unele poze se repeta.
nbk!ll3r Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 41 Localizare : South-west UK Data de inscriere : 22/08/2011
Subiect: Re: Royal Airforce Museum Cosford Vin 28 Oct 2011, 15:51
Da ..am vrut sa va testez memoria. Nu stiu ce s a intamplata cand am generat linkurile...sau le am pus de 2 ori..nu mi dau seama, oricum nu sunt multe, scuze.