| "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Sam 08 Oct 2011, 19:35 | |
| Cred ca pentru prima oara de când urmaresc eu aviatia civila comerciala din România la schimbarea de orar pe nici un aeroport românesc apare vreo ruta noua! De obicei în orarul de iarna se reduc frecventele pe mai multe rute, ca si în acest an. Mai jos voi enumera însa doar rute ce au fost închise complet, ce-i drept unele deja de pe la mijlocul lui septembrie sau începutul lui octombrie. Nu sunt enumerate acelea ce au fost definite din start ca fiind sezoniere sau care si în anii trecuti au fost operate doar vara (cum ar fi unele curse JOR de la BCM): OTP: - Easyjet: MXP (din orarul de vara 2012 a disparut si ultima lor ruta MAD ...) - Finnair: HEL - Tarom: DAM - Vueling: MAD - Carpatair: BLQ, BRI, VCE, LIN BBU: - Wizz Air: ALC, LCA TSR: - Carpatair: ODS, ATH CLJ: - Blue Air: FCO, DUB CND: - Carpatair: IST CRA: - Carpatair: BGY IAS: - Carpatair: FCO SBZ: - Blue Air: MAD Daca am uitat ceva, adaugati. Se pare ca "epoca de aur" în care în România apareau regulat curse si operatoti noi s-a cam terminat ... | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Mar 11 Oct 2011, 13:33 | |
| Imi pare foarte rau de Easyjet. Conexiunile din Madrid sau Milano erau foarte interesante. Ultima cursa spre Madrid este pe 23 martie. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Lun 24 Oct 2011, 12:10 | |
| | |
|
| |
gaudi Membru activ
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Mar 25 Oct 2011, 17:25 | |
| | |
|
| |
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Joi 27 Oct 2011, 08:52 | |
| Actualizare - Thomas a scris:
- Cred ca pentru prima oara de când urmaresc eu aviatia civila comerciala din România la schimbarea de orar pe nici un aeroport românesc apare vreo ruta noua! De obicei în orarul de iarna se reduc frecventele pe mai multe rute, ca si în acest an. Mai jos voi enumera însa doar rute ce au fost închise complet, ce-i drept unele deja de pe la mijlocul lui septembrie sau începutul lui octombrie. Nu sunt enumerate acelea ce au fost definite din start ca fiind sezoniere sau care si în anii trecuti au fost operate doar vara (cum ar fi unele curse JOR de la BCM):
OTP:
- Easyjet: MXP, MAD (din 16.01) - Finnair: HEL - Tarom: DAM - Vueling: MAD - Carpatair: BLQ, BRI, VCE, LIN
BBU:
- Wizz Air: ALC, LCA
TSR:
- Carpatair: ODS, ATH, CLJ
CLJ:
- Blue Air: FCO, DUB - Carpatair: TSR
CND:
- Carpatair: IST
CRA:
- Carpatair: BGY
IAS:
- Carpatair: FCO
SBZ:
- Blue Air: MAD
Daca am uitat ceva, adaugati.
Se pare ca "epoca de aur" în care în România apareau regulat curse si operatoti noi s-a cam terminat ... | |
|
| |
Celestin Airport Level
Numarul mesajelor : 99 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Joi 27 Oct 2011, 20:39 | |
| Este atat de trist ceea ce se intampla, imi pare tare rau de multe rute frumoase care se duc. Cel mai rau imi pare si mie de EasyJet care oferea conexiuni extraordinar de frumoase dinspre MXP sau MAD, la preturi si servicii fara concurenta. A se remarca faptul ca dispar 3 legaturi spre MAD dintre care doua de pe OTP. | |
|
| |
Thomas Membru activ
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Dum 13 Noi 2011, 00:43 | |
Cred ca pentru prima oara de când urmaresc eu aviatia civila comerciala din România la schimbarea de orar pe nici un aeroport românesc apare vreo ruta noua! De obicei în orarul de iarna se reduc frecventele pe mai multe rute, ca si în acest an. Mai jos voi enumera însa doar rute ce au fost închise complet, ce-i drept unele deja de pe la mijlocul lui septembrie sau începutul lui octombrie. Nu sunt enumerate acelea ce au fost definite din start ca fiind sezoniere sau care si în anii trecuti au fost operate doar vara (cum ar fi unele curse JOR de la BCM):
OTP:
- Easyjet: MXP, MAD (din 16.01) - Finnair: HEL - Tarom: DAM - Vueling: MAD - Carpatair: BLQ, BRI, VCE, LIN
BBU:
- Wizz Air: ALC, LCA - Germanwings: SXF (din 10.01)
TSR:
CLJ:
- Blue Air: FCO, DUB - Carpatair: TSR
CND:
CRA:
IAS:
SBZ:
Se pare ca "epoca de aur" în care în România apareau regulat curse si operatoti noi s-a cam terminat ... | |
|
| |
tepes_voda Airport Level
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 48 Localizare : Mannheim Data de inscriere : 16/09/2009
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Dum 13 Noi 2011, 13:06 | |
| Cred ca din 10.01 Germanwings nu mai are cursa directa la SXF, dar din 06.06.2012 va fi din nou o cursa directa BBU - Berlin Brandenburg | |
|
| |
fly_emirates Flight Level 100
Numarul mesajelor : 170 Varsta : 43 Localizare : Bucharest Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Dum 13 Noi 2011, 15:12 | |
| - tepes_voda a scris:
- Cred ca din 10.01 Germanwings nu mai are cursa directa la SXF, dar din 06.06.2012 va fi din nou o cursa directa BBU - Berlin Brandenburg
altfel spus... lufthansa va opera 4 frecvente saptamanale (2,4,6,7) otp-ber (preturi de la 49 euro pe sens) A319 din 03.06 germanwings va opera 2 frecvente saptamanele (3,6) bbu-ber (inca nu se pot rezerva) din 06.06 | |
|
| |
strainu Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 11/04/2010
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Dum 13 Noi 2011, 17:24 | |
| Și dacă-i mută de pe bbu pe otp înseamnă că o să fie în competiție directă marțea și sâmbăta? Ultimele simulări pe care le-am făcut la începutul lui octombrie nu arătau deloc bine pentru Germanwings dacă rezervi din timp. | |
|
| |
Thomas Membru activ
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute Vin 13 Ian 2012, 08:41 | |
Cred ca pentru prima oara de când urmaresc eu aviatia civila comerciala din România la schimbarea de orar pe nici un aeroport românesc apare vreo ruta noua! De obicei în orarul de iarna se reduc frecventele pe mai multe rute, ca si în acest an. Mai jos voi enumera însa doar rute ce au fost închise complet, ce-i drept unele deja de pe la mijlocul lui septembrie sau începutul lui octombrie. Nu sunt enumerate acelea ce au fost definite din start ca fiind sezoniere sau care si în anii trecuti au fost operate doar vara (cum ar fi unele curse JOR de la BCM):
OTP:
BBU:
- Wizz Air: ALC, LCA - Germanwings: SXF (din 10.01), STR (din 04.02)
TSR:
CLJ:
- Blue Air: FCO, DUB - Carpatair: TSR - Wizz Air: PSA
CND:
CRA:
IAS:
SBZ:
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute | |
| |
|
| |
| "Noutati" din orarul de iarna pe aeroporturile românesti - doar taieri de rute | |
|