Concediu in Turcia . Istanbul + Kusadasi + Izmir . + baza militara in Ankara
2 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
Subiect: Concediu in Turcia . Istanbul + Kusadasi + Izmir . + baza militara in Ankara Mar 20 Sept 2011, 12:34
M-am tot gandit daca sa postez sau nu acest TR, tinand cont ca nu am reusit sa fac prea multe poze prin aeroporturi sau in zbor deoarece aparatul de care m-am slujit in ultimii ani si-a dat duhul cu ceva timp inainte sa concediu, si nu am reusit sa il schimb sau sa il repar. Noroc ca cei cu care am fost au avut aparate foto, si am reusit sa le mai imprumut sa mai fac si eu cateva poze. Motivul principal pentru care am mers in Turcia a fost nunta cumnatei mele, care in 14 Mai 2011 s-a casatorit in Izmir. Normal ca nu aveam cum sa nu profitam de asta si ne-am facut un concediu de aproape doua saptamani in Kusadasi. Plecarea a fost in 9 mai si intoarcerea in 20 mai. Am fost un grup de vreo 15 persoane si am reusit sa profit de faptul ca sunt membru wizz exclusiv si am luat biletele budapesta- istanbul la un pret destul de bun (undeva la 45 de euro dus-intors).
Ajunsi in Istanbul am luat autobusul pana la statia Haydarpasa, unde am lasat bagajele pentru ca urma sa vizitam orasul toata ziua, autobusul spre kusadasi fiind abia la ora 22. Dupa o zi plina in care am vizitat orasul Istanbul ne-am dus spre autogara, deja rupti de oboseala mai ales stiind ca ne asteapta un drum de 12 ore pana in kusadasi.
Restaurant plutitor
Poze din bazar:
Fiind in numar destul de mare a trebuit sa inchiriem 2 case pentru intreaga perioada. Pretul a fost aprox 5 euro/noapte/pers. Conditiile au fost ok si eram la careva minute de plaja. In Perioada in care am stat acolo am vizitat Efes si Izmir .
La intoarcere nu am reusit sa fac poze decat in Budapesta, deoarece am fost foarte obositi dupa alte 12 ore de mers cu autobusul din Kusadasi pana in Istanbul.
Urmeaza ceva mai tarziu cateva poze facute la o baza militara din Ankara.
Tummelisa Flight Level 100
Numarul mesajelor : 148 Varsta : 52 Localizare : Suedia Data de inscriere : 04/01/2011
Subiect: Re: Concediu in Turcia . Istanbul + Kusadasi + Izmir . + baza militara in Ankara Vin 23 Sept 2011, 12:45
Ce frumos ati venit la aterizare in Istanbul!
Eu astept cu interes continuarea, multumesc .
Concediu in Turcia . Istanbul + Kusadasi + Izmir . + baza militara in Ankara