fularU Fotograf
Numarul mesajelor : 1725 Varsta : 57 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Aeroportul Craiova - Septembrie 2011 Lun 19 Sept 2011, 01:29 | |
| Salutare..... Trebuie sa-mi exprim RESPECTUL fata de militarii israelieni care au venit la Craiova sa comemoreze accidentul elicopterului militar de anul trecut, iar printre victime se afla si un ofiter roman !!! Dumnezeu sa-i odihneasca . Mai multe NU comentez ! Am reusit sa ne facem din nou...... Cateva imagini cu ,, raritatea'' pentru care trebuie sa-i multumesc prietenului...... merlotu
MULTUMIM !!!! | |
|
petrudimoff Fotograf
Numarul mesajelor : 1677 Varsta : 51 Localizare : Cluj-Napoca, Romania Data de inscriere : 05/04/2010
| Subiect: Salut ! Lun 19 Sept 2011, 07:16 | |
| - fularU a scris:
- Salutare.....
Trebuie sa-mi exprim RESPECTUL fata de militarii israelieni care au venit la Craiova sa comemoreze accidentul elicopterului militar de anul trecut, iar printre victime se afla si un ofiter roman !!! Dumnezeu sa-i odihneasca . Mai multe NU comentez ! Am reusit sa ne facem din nou...... Cateva imagini cu ,, raritatea'' pentru care trebuie sa-i multumesc prietenului......merlotu
MULTUMIM !!!! R.I.P. - militarilor , multumim foarte mult lui merlotu si implicit tie ca le postati | |
|
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Craiova - Septembrie 2011 Lun 19 Sept 2011, 09:53 | |
| Faina scula, fularU-le... Este acelasi cu cel prins de conu gica, la Otopeni... Multumiri si lui merlotu! RIP pentru militari! | |
|
GAC Flight Level 400
Numarul mesajelor : 967 Varsta : 48 Localizare : Wuppertal Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Craiova - Septembrie 2011 Lun 19 Sept 2011, 13:05 | |
| R.I.P. pt cei decedati si multam pt capturi! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Craiova - Septembrie 2011 | |
| |
|