Dupa 5 ore de puricat vreo 800 de poze , am ales vreo 50 bune de vizionat ( va rog sa ma puneti la punct daca fac vreo prostie cu 50 de bucati, dar toate imi plac, desi poate nu sunt perfecte). Le pun in ordinea in care le-am tras.
Cum intrai in zona statica dedeai nas in nas cu LZ-M34, un Laz 7M:
Celebrele motoare cu tractiune vectoriala ale OVT-ului:
Ma intreb de ce EADS au hotarat ca G2-ul refacut sa nu fie vopsit in culorile germane?
Mdea, pana si bulgarii au inca grija de mostenirile comuniste, la noi e cam greu:
Sambata a fost foarte cald, ferice de cei care aveau 1mp de avion deasupra capului:
Bunatate de frumuseti:
Si noul nostru Spartan, cu echipajul pregatit sa se lupte cu hoardele de vizitatori:
Un C160 german, tras dupa Spartan-ul nostru:
Nu putea lipsi si o aplicatie tactica cu teroristi si salvari aeropurtate:
Operatiile la sol fiind supervizate si de un Su25 biloc:
In mijlocul mitingului, bulgarii au adus prin iarba si un mastodont al AirBulgaria:
Nelipsitul MIG21, cu tot cu urletul de rigoare:
Spartan-ul bulgaresc, care ne-a incantat si cu mers cu spatele mai mult de jumatate de pista:
Bilocul bulgaresc, probabil cel cu coada lovita (din locatia mea nu s-a auzit nimic, spectatorii fiind calmi):
Gripen-ul a facut cateva figuri interesante, dar sub nivelul OVT-ului:
Eurofighter-ul a fost foarte fotogenic, apropiindu-se mult in viraje de public:
Prestatia OVT-ului a fost superba dar, ca de obicei, prea scurta pentru noi:
Si salutul pilotului rus:
Patrula elvetiana a defilat in formatie stransa cu o sincronizare aproape perfecta:
Pacat ca Soimul nostru s-a ferit de public, pastrand o distanta destul de mare, foarte des:
Si salutul copilotului nostru:
Micul biplan a inviorat publicul care incepuse sa plece, merita sa-l cautati pe youtube (inca nu am avut timp):
Dupa o lunga zi de miting si soare arzator, cam asa aratau localnicii:
Inapoi la statica, in asteptarea urmatorului zburator:
Sau zburatori
:
In drum spre parcare, avioanele noastre au fost aplaudate de toti pe langa care treceau:
Bine ca sunt usoare ca o pana
:
Felicitarile de rigoare:
Intarziatul (a mai delectat spectatorii pana cand cei 4 colegi au parcat Extra-urile):
Gripen-urile suedeze (cred ca au plecat spre baza lor, nu i-am mai vazut nici 30 de minute dupa):
Dupa 5 ore de prelucrat si 1 ora de aranjat pe forum, ma las pagubas urmatoarele 2-3 zile in a pune si pozele de la SIAF2011 (Sliac, Slovacia), nu prea cred ca o sa am timpul necesar la dispozitie. Oricum, promit ca le pun saptamana asta, dar nu stiu cand.