Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Sfarsitul lui Ionel Ghica, primul aviator roman care a traversat Asia in zbor. Joi 01 Sept 2011, 19:11 | |
| Moartea, din supradoza de droguri, a aviatorului Ionel N. Ghica - Citat :
- Luni, 30 mai 1932 orele nouă deceda ,,în chinuri groaznice’’ la Spitalul Colentina din Bucureşti, în urma unei supradoze de stupefiante, ceea ce am putea numi o adevărată celebritate a epocii, aviatorul Ionel N. Ghica (Ghika)...
| |
|
horia Flight Level 200
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Sfarsitul lui Ionel Ghica, primul aviator roman care a traversat Asia in zbor. Joi 01 Sept 2011, 19:15 | |
| Stiri can can din perioada interbelica.Domnul Antonu va poate confirma ca sunt fantezii!
P.S. Pe acel site apare si o poza din colectia mea, cea cu Bazu, pe care nu-mi amintesc sa mi-o fi cerut-o cei de acolo. A fost luata de pe ceasuripentruromania.ro | |
|
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: Sfarsitul lui Ionel Ghica, primul aviator roman care a traversat Asia in zbor. Joi 01 Sept 2011, 21:20 | |
| Imi pare rau daca or fi pure fantezii... Eu am luat-o ca atare, neavand cum sa le verific temeinic in asa scurt timp. | |
|
horia Flight Level 200
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Sfarsitul lui Ionel Ghica, primul aviator roman care a traversat Asia in zbor. Vin 02 Sept 2011, 00:09 | |
| Te cred. Acest articol cu multe citate din ziarele vremii, care eu cred ca erau din Universul, dau o nota de credibilitate. Ghika suferea de o boala de plamani, boala foarte raspnadita mai ales la pilotii din perioada primului razboi mondial datorita conditiilor in care se zbura atrunci. Se poate sa fii facut o aprindere sau altceva.. si de aici la o stire de senzatie nu a fost decat un pas! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sfarsitul lui Ionel Ghica, primul aviator roman care a traversat Asia in zbor. | |
| |
|