| Austrian Airlines (OS / AUA) | |
|
+20strainu CalinCLJ MRares Thomas ovivi cipi_TM atr_42_500 Alex_tm adic arianne Mengelaus Skylink silver laurus bobocell claudiup RazVanAir YR-DNY gabi-737 Nic 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Austrian Airlines (OS / AUA) Dum 06 Ian 2008, 12:22 | |
| Austrian Airlines zboara de la OTP la VIE zilnic, iar in lunile de vara avioanele sunt pline, astfel ca de multe ori zboara cu A321.
A321-100 / OE-LBC A320-200 / OE-LBT
Si imi permit sa postez o poza reusita de-a lui gabi-737, cu un Austrian B767-300 / OE-LAE in zbor, prinsa in nord-vestul tarii, pe langa Oradea. | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Dum 13 Ian 2008, 20:56 | |
| Am prins si cursa LOWW-LRIA de mai multe ori cu CRJ200ER,odata l-am si pozat,dar fiind la mare inaltime,combinat cu dimensiunile reduse ale CRJ nu e prea reusita poza. | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Austrian Airlines la Baia Mare! Sam 01 Mar 2008, 18:18 | |
| In sfarsit Aeroportul din Baia Mare devine international! Austrian Airlines va opera din 21 aprilie zboruri Baia Mare - Viena si retur. Astfel, Austrian devine al doilea operator pe Aeroportul Baia Mare dupa Tarom. Ma simt mandru ca sunt baimarean... chiar daca locuiesc momentan la cj Era si cazul, tinand cont ca orasul se dezvolta foarte rapid. Imi aduc aminte cum stateam la aerodrom verile trecute toata ziua si nu zbura nimic la aeroport in afara de cateva bizz jeturi si ATR-urile Tarom-ului marti si sambata. Adevarul e ca pentru noi era bine, tinand cont ca pista aeroclubului intersecteaza pista aeroportului la 45 grade si are un capat langa platforma - cand venea cate un avion trebuia sa oprim zborul cu juma de ora inainte! Austrian insa se pare ca va avea orare foarte bune.. din punctul nostru de vedere! Dar gata, ca deviez de la subiect! Promit sa va aduc niste poze foarte "close up", poate chiar din cockpit (am avut sansa anul trecut in timpul unei zile de zbor pe pista aeroportului sa fim invitati de catre pilotului unui Lear45 in cockpit insa nu aveam aparat foto la mine! Sursa acestei stiri: directorul aeroportului Baia Mare - prieten de familie , dar mai oficial: http://www.estradamaramureseana.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=416&Itemid=29 | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Sam 01 Mar 2008, 22:20 | |
| Da, veste buna pentru locuitorii din acea zona. E interesant cum AUA a lansat atatea zboruri catre/din Romania, ajungand acum la 6 destinatii: OTP, TSR, CLJ, IAS, SBZ si BAY. In ce tara oare mai opereaza AUA atatea destinatii? Poate doar Austria si Germania. | |
|
| |
RazVanAir Flight Level 100
Numarul mesajelor : 122 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/06/2008
| |
| |
claudiup Membru activ
Numarul mesajelor : 973 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 22/10/2008
| Subiect: Austrian Airlines Mier 04 Mar 2009, 01:17 | |
| | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Vin 03 Apr 2009, 19:33 | |
| Din nou in topul european al companiilor de transport aerian
* Primul loc la punctualitate pe zborurile de lunga durata * Al doilea loc la punctualitate pe toate rutele * Mentiune speciala: 99.2% din zborurile programate au fost operate conform programului | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Lun 03 Aug 2009, 13:43 | |
| Azi am primit urmatorul e mail de la ei:
,,Stimate Domnule Roi Comisia UE a aprobat preluarea companiei Austrian Airlines de catre compania Lufthansa. Foarte probabil, tranzactia va fi finalizata inainte de sfarsitul lunii September 2009.
Ce presupun aceste schimbari in practica?
Pentru pasagerii nostri: Austrian Airlines devine parte integranta din cea mai mare companie aeriana din Europa, oferind astfel, mai multe zboruri si conexiuni perfect coordonate, spre cel putin 240 de destinatii din intreaga lume. Astfel, vom putea oferi produse si oferte mai variate si mai atragatoare, impreuna cu partenerul nostru Lufthansa.
Pentru Austrian: Se inbunatateste accesul la reteaua de zboruri internationale precum si la reteaua de distributie ale Grupului Lufthansa, plus o serie de alte beneficii, de la avantajele achizitionarilor in comun si pana la dezvoltarea sistemelor si intretinerea a aeronavelor. In acest mod se creeaza baza pentru un viitor stabil si prosper.
Dar cel mai important lucru a ramas neschimbat: Austrian ramane tot Austrian. Acum, dar si in viitor, personalul nostru prietenos si atent, vă va aduce un zambet prin amabilitatea si charm-ul tipic Austrian.
We fly for your smile!" | |
|
| |
laurus Flight Level 400
Numarul mesajelor : 403 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Lun 03 Aug 2009, 20:56 | |
| Lufthansa mananca tot !!! Ma bucur pentru ei dar .. Lufthansa nu detinea deja o mare parte din Austrian? | |
|
| |
silver Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : What`s worse than Baneasa? Data de inscriere : 02/03/2009
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 10 Feb 2010, 19:34 | |
| http://www.realitatea.net/un-avion-a-aterizat-la-iasi-cu-fum-in-cabina-pilotilor_699485.html
Ce-a fost ieri la OTP cu francezii, reloaded. Daca va mai tine stomacul sa vedeti asa stiri, ca acum juma` de ora realitatea tv a pus titlul "panica in aer " si nici un pasager n-a fost panicat, chiar erau calmi. Ca de obicei au relatat in stilul "mama, ce fatza de armasar avea tzantzarul". Yuckkkk. | |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 10 Feb 2010, 20:05 | |
| Ne mai mira ceva? Am ajuns sa urmaresc astfel de stiri pentru a ma amuza cand aud aberatii"senzationale". Perlele remarcabile de azi au fost: 1." Aterizare in flacari" ?? 2. Reporterul Prima tv la fata locului a declarat ca"un avion apartinand Australian Airlines"...dahhhhhhhhh 3.Cel mai difuzat interviu cu un pasager a fost cel cu o batranica derutata care a auzit"alarma de urgenta??? inca de la decolare..",cel mai probabil semnalul pentru centurile de siguranta 4."Probleme inca de la inceputul zborului", cand defapt PIC a cerut full stop procedure si emergency evacuation conform procedurilor, doar cu 8 minute inainte de aterizare. si lista ar putea continua...... Eu as propune un nou topic si anume perla lunii in stirile despre aviatie, sa ne mai indulcim si noi viata Lasand toate acestea la o parte, e bine cand totul se termina cu bine! | |
|
| |
silver Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Localizare : What`s worse than Baneasa? Data de inscriere : 02/03/2009
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 10 Feb 2010, 20:24 | |
| Hah!!! Nu ma pot abtine, referitor la perla cu asutralian airlines; prin 1996 am intalnit in gara 3 austrieci pe care i-am "arestat" si "carat" la petrecere la munte; faceau turul Romaniei; studenti, isi facusera fiecare cu vopsea de folosesc pictorii tricou pe care era un cangur intr un cerc rosu brazdat de o linie rosie, scris dedesubt :Austria , no kangaroo!
Asa livery se cere pentru asemenea "jurnalisti". Acu` nu stiu ce sa zic, faci o colectie de perle de la tembeli pe chestia asta daca te tine sistemul; ca e ca si cu perlele de la BAC, razi si razi pana cand te enervezi de tot. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 10 Feb 2010, 21:33 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Atentie la "tzeparii" de la Austrian Airlines ! Mier 14 Apr 2010, 16:38 | |
| Cand vorbesti de o companie precum Austrian Airlines te-ai astepta sa fie numai servicii de calitate, nu ? Ei bine, nu, oamenii sunt niste escroci in toata regula.
Sa va povestesc ce-am patit cu ei. Am cumparat bilete pentru mers in Germania, aveam o treaba acolo. Le-am luat pe mai multe segmente, cu escala la Viena. Din zborurile Bucuresti - Viena si Viena - Bucuresti nu aveam de gand sa folosesc decat intoarcerea, asa ca le-am luat cu plecare in 8 si intoarcere in 15. Este o practica obisnuita sa cumperi astfel, pentru ca, din motive pe care nu le-am inteles niciodata, un zbor dus - intors este mult mai ieftin decat unul dus.
Totul OK pana cu o zi inaintea plecarii, cand am vrut sa fac check in online. Pe segmentele Bucuresti - Viena si retur, surpriza, nu puteam sa aleg locul. Nu mi s-a parut cine stie ce, puteam sa fac check in si la aeroport, dar m-am gandit ca nu strica un telefon inainte. Am sunat la biroul lor din Viena... si ce-am aflat ? Datorita faptului ca nu-i anuntasem ca n-o sa folosesc zborul dus, au anulat zborurile respective. Turul si... returul. Adica ramasesem doar cu zborurile din Viena in Germania. Fara sa ma anunte, fara sa apara nimic in contul de pe site, fata avertizare, nimic. Ca ar scrie, cica, in conditiile de transport. Unde, intr-adevar, am vazut dupa aceea, spun o chestie de genul acesta.
M-am certat cu ei degeaba, n-am reusit sa obtin decat un "refund" de vreo 30 de euro si a trebuit sa-mi cumpar alte bilete (nu puteam schimba ziua, pentru ca din Austria in Germania si retur biletele erau valabile). Toata treaba m-a costat ceva nervi si, bonus, 300 de euro pentru noile bilete. Doar 300, pentru ca m-am zbatut sa gasesc alternativa cea mai ieftina, incluzand o noapte de stat pe la Viena prin aeroport, la intoarcere (altfel, daca era sa respect exact orarul initial, ma costa aproape 500 de euro "tzeapa").
Treaba este aberanta, pentru ca zborurile erau platite, si ei ar fi trebuit sa se bucure ca nu merg pe dus, adica nu consuma cu mancarea si cu conbustibilul si pentru mine. Si chiar daca le-ar fi consumat, doar le platisem !
Inca am avut si noroc, puteam sa ajung la aeroport si sa aflu ca nu ma pot imbarca, si atunci chiar nu mai aveam ce face !
Asa ca... aviz amatorilor de zbor cu Austrian Airlines. Pai, mai bine zbori cu low-cost, in conditiile astea... Este prima mea experienta cu compania asta (si o sa-i evit cat de mult pot de-acum inainte) dar daca se pot preta la asa ceva, sunt capabili de orice altceva. |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 14 Apr 2010, 16:52 | |
| GabyB,
Orice companie anuleaza zborul de intoarcere daca pasagerul nu se prezinta la zborul dus. Am fost si eu in aceeasi situatie, cu TAROM, dar se pare ca am fost mai prevazator si m-am interesat dinainte. In final am gasit alta varianta. Sunt sigur ca lucrul asta e scris si in lista cu Termeni si Conditii, pe care ai jurat ca ai citit-o in intregime cand ti-ai luat biletul.
Nu in ultimul rand, daca motivul inscrierii tale pe un forum de fotografie de aviatie este "o plangere de facut", cred ca ai nimerit in cel mai nepotrivit loc de pe acest vast Internet.
Cu bine. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 14 Apr 2010, 16:53 | |
| Este intr-adevar ciudat ca ti-au anulat biletul, trebuia anulata doar rezervarea dar nu si biletul. Sau ti-au anulat rezervarea si nu mai aveau locuri sa o refaca? Dar oricum, trebuie sa stii ca in momentul in care nu te prezinti la un zbor din rezervare sistemul considera ca nu ai sa le folosesti nici pe celelalte si atunci le anuleaza. E un lucru normal care se intampla la toate companiile nu doar la AUA. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 14 Apr 2010, 17:04 | |
| - arianne a scris:
- GabyB,
Orice companie anuleaza zborul de intoarcere daca pasagerul nu se prezinta la zborul dus. Am fost si eu in aceeasi situatie, cu TAROM, dar se pare ca am fost mai prevazator si m-am interesat dinainte. In final am gasit alta varianta. Sunt sigur ca lucrul asta e scris si in lista cu Termeni si Conditii, pe care ai jurat ca ai citit-o in intregime cand ti-ai luat biletul.
Daca citesti cu atentie ce-am scris, o sa gasesti, sunt convins (nu-i greu, trebuia doar putina BUNAVOINTA, care iti lipseste, in mod evident), faptul ca am si recunoscut ca asa ceva era scris in tonele de pagini pe care dai cu subsemnatul. Doar ca nu-i corect sa fie asa. Poate ca am mers cu masina pana acolo, ce-i intereseaza pe ei ? O fi asa ceva la TAROM, ca si aia tot un drac sunt, dar mai da-mi inca un astfel de exemplu daca poti. Nici macar la Blue Air n-am patit asa ceva, ca sa nu zic de Lufthansa si Air Berlin. - arianne a scris:
Nu in ultimul rand, daca motivul inscrierii tale pe un forum de fotografie de aviatie este "o plangere de facut", cred ca ai nimerit in cel mai nepotrivit loc de pe acest vast Internet. Cu bine. Poate ca da, poate ca nu. Si mai usor cu superlativele. Ca moderator, ar trebui sa fi ceva mai rezervat. Si, poate, mai politicos cu nou-venitii. Nu esti pe-un site de-al meu ca sa-mi dau parerea, dar daca ai fi, ti-as da sfatul ca un moderator trebuie sa fie ceva mai primitor. Daca il iei pe om de la inceput cu astfel de "sforaieli", sa fii sigur ca nu mai revine. Cu bine. |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 14 Apr 2010, 17:27 | |
| Nu zic deloc ca e OK lucrul asta, te asigur ca si eu am fost la fel de uimit cand am auzit. Spun doar "jocul lor - regulile lor"; pe care trebuie sa le stii inainte sa zbori. Daca ai fi atasat la mesajul tau ceva poze de la zborurile pe care l-ai facut as fi fost mult mai primitor. Asa, postul arata mai mult a reclama negativa adusa companiei, sau ciuda unui pasager revarsata online. In rest, la cat mai multe zboruri (si poze, speram)! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mier 14 Apr 2010, 21:57 | |
| - GabyB a scris:
O fi asa ceva la TAROM, ca si aia tot un drac sunt, dar mai da-mi inca un astfel de exemplu daca poti. Nici macar la Blue Air n-am patit asa ceva, ca sa nu zic de Lufthansa si Air Berlin.
La ABSOLUT toate companiile de linie( nu low cost) in momentul in care nu folosesti primul segment dintr-o rezervare se anuleaza TOATA rezervarea. Asa-i filmul, pentru ca asa a reglementat IATA si n-ai ce face oricat ai tipa. Si GabyB, ai dreptate, cei ca tine nu sunt bineveniti aici. Citeste ce scrie in partea de sus a paginii si intelege ca cei care se inscriu doar pentru a huli o companie sau un avion sau mai stiu eu ce naiba nu prea au ce cauta pe aici. P.s Motivul inregistrarii tale pe acest forum a fost, citez " o plangere de facut" . Pentru asta iti recomand cu caldura site-ul companiei, ei sigur te pot ajuta mai mult decat noi: http://www.austrian.com/?sc_lang=ro&cc=RO&OSOrigin=Bucharest&OSDestination=Vienna&ns_campaign=SEM_RO&ns_mchannel=ppc&ns_source=go&ns_linkname=austrian%20airlines | |
|
| |
adic Flight Level 100
Numarul mesajelor : 105 Varsta : 49 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Joi 15 Apr 2010, 03:03 | |
| Baieti, eu din plangearea asta m-am ales cu o informatie utila. Nu stiam aceste detalii. Armata nu e buna chiar peste tot. Libertatea de opinie isi are rostul ei. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Joi 15 Apr 2010, 09:55 | |
| Adic, nu e vorba de armata, militarie sau bagat pumnul in gura. Forumul nostru a fost facut cu un scop precis. Nu e un forum generalizat, nu e un forum de aviatie, este doar un forum de fotografie de aviatie, lucru pe care 50% din cei care au cont aici nu il inteleg. De aia am spus ca cineva care se inscrie sa faca o plangere nu stiu cui sau sa vanda ceva sau sa intrebe despre chemtrails sau mai stiu eu ce, nu e binevenit aici. Pentru asta exista google, site-uri specializate, etc. Noi altceva vrem sa facem aici. | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Sam 18 Sept 2010, 18:37 | |
| Austrian Arrows a primit o "barza" noua.. OE-LGN---De Havilland Canada DHC-8-402Q Dash 8---Austrian Arrows---2x PWC PW150A---CY76---17.09.10--- ferried YYZ-YYR-KEF-INN 17. - 18.09.10 on delivery Poate o sa vina si prin Romanica!! Alex | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Lun 17 Ian 2011, 16:31 | |
| Noua cabina AUA pentru zborurile europene arata grozav, dupa parerea mea:
http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=7023959&nseq=0
| |
|
| |
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mar 05 Iul 2011, 09:07 | |
| Titlu: Austrian Airlines ofera noi conexiuni intre Bucuresti si Lisabona Sursa: http://www.wall-street.ro/articol/Turism/106009/Austrian-Airlines-ofera-noi-conexiuni-intre-Bucuresti-si-Lisabona.html Autor: Cristian Gubandru Data: 05.07.2011 - Citat :
- Austrian Airlines ofera noi conexiuni intre Bucuresti si Lisabona
Austrian Airlines si TAP Air Portugalia ofera clientilor pana la cinci zboruri pe saptamana, intre Viena si Lisabona, incepand din 27 mai 2011.
Intervalul de asteptare intre legaturi este de 25 de minute. Biletele pot fi achizitionate la tarife incepand de la 235 euro.
Prin intermediul terminalului de la Viena, pasagerii romani pot alege si destinatiile din Nordul Irakului. Austrian Airlines a reinclus ruta Viena-Bagdad-Viena in programul sau de zboruri, marcand revenirea companiei in Bagdad dupa 21 de ani de absenta. In vara lui 2011, Austrian Airlines va opera sase zboruri pe saptamana catre Erbil.
Compania aeriana de linie Austrian Airlines simplifica regulile pentru bagaje la biletele achizitionate incepand cu 1 iunie 2011. Noul concept de „piese de bagaj" se utilizeaza deja de ceva vreme in cadrul zborurilor catre SUA si Canada.
In viitor, pasagerii vor putea transporta mai multe bagaje la zborurile din Europa si cele de cursa lunga catre Asia si Orientul Mijlociu.
Pasagerii de la clasa Economy vor putea adauga trei kilograme in geamantane, ceea ce le va permite transportarea unui singur articol de bagaj de pana la 23 de kilograme. Pasagerii de la clasa Business vor putea lua doua articole de bagaj, fiecare de pana la 32 de kilograme sau o greutate totala de 64 de kilograme fata de limita de 30 de kilograme de pana acum. Pentru copii cu varsta sub doi ani care nu au propriul loc, parintii vor putea transporta pe viitor un articol de bagaj cu o greutate de maximum 23 de kilograme si un carucior pliabil.
La terminalul din Viena, compania ofera clientilor sai cele mai noi optiuni de check-in, prin intermediul internetului si telefoniei mobile. Pasagerii isi pot tipari personal permisele de imbarcare daca doresc; alternativ, Austrian poate transmite documentul prin SMS, direct catre un telefon mobil. Serviciul este disponibil gratuit, la cerere.
Austrian Airlines, care a fost preluata in 2009 de Lufthansa, opereaza zboruri catre Viena din Timisoara, Iasi, Sibiu si Cluj.
Linia aeriana detine o flota de 91 de aparate de zbor. Grupul are in prezent 105.000 de angajati, in 15 tari. | |
|
| |
Skylink Membru activ
Numarul mesajelor : 218 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) Mar 05 Iul 2011, 17:17 | |
| Cam multi angajati are Austrian in acest articol 105.000 in 15 tari.... )) poate maxim 6000, in vreo 30 de tari ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Austrian Airlines (OS / AUA) | |
| |
|
| |
| Austrian Airlines (OS / AUA) | |
|