| TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) | |
|
+32Cayenne Kamob 50 Barbu shouriken Griff mariusrex72 stefanu1 B32fly Tryby felix liviu.dnistran Voicu Dumitru Fabian ionut.vasile Dylan ALEKS crisvsv denebra VicMures Alex_tm electric flysebi mihaiatanasie yr_malex Skywalker Balki VIC loplo Mengelaus vishzu valavia Madone 36 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Barbu Airport Level
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 46 Localizare : Bucureşti Data de inscriere : 28/05/2011
| Subiect: Re: TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) Mar 07 Iun 2011, 12:51 | |
| - electric a scris:
- [[...] Ionut Rites (rittesch), [...]
Adi Buzan - tot ultra-prezent. [...] Legat de lista de participanti, te intereseaza nume sau echipe? Din păcate nu i-am reţinut numele; pe d-l Buzan îl ştiu de la echipa de paraşutism, o singură dată (acu' vreo doi ani) auzisem de trecerea cu parapanta pe sub podul de la Vadu Oii. Parapantistul cu care vorbisem cred că era cu vreo 10 ani mai tânăr decât A.B., şi poate numa' din poze să-l recunosc. Poate o fi I.R., dar sincer nici nu ştiu exact cum să mă prind. Şi da, aş fi recunoscător pentru orice contact; e vorba strict de nume, dintre cei cu parapantă „cu elice” | |
|
| |
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
| |
| |
Madone Flight Level 400
Numarul mesajelor : 426 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 03/08/2009
| Subiect: Re: TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) Joi 09 Iun 2011, 18:23 | |
| TransilvAero Show 2011, editia a IV-a. Un fotoreportaj realizat de Alexandra Radu, Romania Libera.
http://www.romanialibera.ro/multimedia-foto/show-aviatic-la-aerodromul-clinceni-227392.html | |
|
| |
Barbu Airport Level
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 46 Localizare : Bucureşti Data de inscriere : 28/05/2011
| Subiect: Re: TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) Joi 09 Iun 2011, 18:40 | |
| Interesant că au trimis om acolo; păcat că fotojurnalismul nu se „pupă” neapărat cu imaginile de airshow. Mai exact, fotograful acela a prins momente bunicele cu oameni în cadru, dar pozele cu avioane sunt de tot... rejectul | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) Vin 10 Iun 2011, 12:23 | |
| Mă bag în discuţia asta ca musca-n lapte, dar nu mă pot abţine. Threadul ăsta era despre mitingul de la Clinceni. Pe ultima pagină sunt cu totul altfel de discuţii. Şi nu e singurul. Sincer, m-am cam plictisit să citesc certurile (discuţiile în contradictoriu) dintre membri. Folosiţi cu încredere PM dacă aveţi ceva de împărţit. V-aş ruga (şi aici mă refer la toţi membrii forumului, nu numai la cei care au scris aici) să lăsaţi egourile de mari artişti şi să reveniţi la scopul iniţial al Romanian spotters: forumul pasionaţilor de fotografie aeriană. V-aţi uitat să vedeţi câte din posturi au şi fotografii şi câte sunt balast? Bârfe, şmenuri, şuşanale, vorba unei anumite publicaţii. LE: văd că, între timp, aţi făcut curăţenie... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) | |
| |
|
| |
| TransilvAero Show 2011, 4 iunie - Clinceni (Discutii) | |
|