| airliners.net (part one) | |
|
+50Skywalker mihaiatanasie felix vishzu Vreauinaer DIESEL gaudi randi Daniel Alex_tm Geo delu codrutz Vici xpino loplo claudiup crokodilu Vladut Quebec Boeing777-300 Red13 Edi VIC flaviu Thomas Mengelaus arianne CDA Raduq ALMI llobregat mario antonio YR-DNY valavia horizob aegean bobocell gabi-737 ovidiu51 Capt_Vio Virusu Dylan hayabusa alexandru mckingtom crisvsv Nic RATus Voicu 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 06 Noi 2009, 21:38 | |
| In schimbul de replici cu Peter Bakema am adus in discutie poza asta pe motiv de "soft" - in principal si daca mai stateam mult la discutii ii aduceam aminte si de o poza de-a lui care nu cred ca intrunea toate conditiile de "accept" pe PP.net. S-a terminat amiabil, fara alte flame-uri sau alte exemple...dar am foarte mari rezerve vizavi de up-load-ul de poze pe net si mai ales ca azi dimineata (cat ii trimiteam niste poze lui Mengelaus) am avut un schimb de pareri si cu un tip numit Edward Pascuzzi, unul din primii spotteri care a facut poze la SXM si care a avut o mica disputa cu sefii de pe Airliners, sefi care mai mult sau mai putin "recunosteau prin fapte" ca totusi se merge se subiectivitate nu pe obiectivitate...Deci de la ce gandim noi si pana la ce se gandeste acolo (intre screeneri) este mult...Si cand ma gandesc ca la fiecare accept pe A.net sar in sus de bucurie...
NB: Ed Pascuzzi i-a rugat pe adminii de pe A.net sa-i scoata toate pozele de acolo...bineinteles pe motiv de copyright - o disputa foarte dura si in care, dupa cate am inteles, Ed avea dreptate. Cine e dornic de amanunte picante stau la dispozitie... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 06 Noi 2009, 21:52 | |
| - dylan a scris:
- In schimbul de replici cu Peter Bakema am adus in discutie poza asta pe motiv de "soft" - in principal si daca mai stateam mult la discutii ii aduceam aminte si de o poza de-a lui care nu cred ca intrunea toate conditiile de "accept" pe PP.net. S-a terminat amiabil, fara alte flame-uri sau alte exemple...dar am foarte mari rezerve vizavi de up-load-ul de poze pe net si mai ales ca azi dimineata (cat ii trimiteam niste poze lui Mengelaus) am avut un schimb de pareri si cu un tip numit Edward Pascuzzi, unul din primii spotteri care a facut poze la SXM si care a avut o mica disputa cu sefii de pe Airliners, sefi care mai mult sau mai putin "recunosteau prin fapte" ca totusi se merge se subiectivitate nu pe obiectivitate...Deci de la ce gandim noi si pana la ce se gandeste acolo (intre screeneri) este mult...Si cand ma gandesc ca la fiecare accept pe A.net sar in sus de bucurie...
NB: Ed Pascuzzi i-a rugat pe adminii de pe A.net sa-i scoata toate pozele de acolo...bineinteles pe motiv de copyright - o disputa foarte dura si in care, dupa cate am inteles, Ed avea dreptate. Cine e dornic de amanunte picante stau la dispozitie... Pana la urma poti sa fi obiectiv dar nu in toate situatiile. Eu de exemplu tind sa votez o imagine spectaculoasa decat una perfecta. Discutii pot sa fie la nesfarsit si interminabile, oricum si ei sunt oameni si in calitatea lor de oameni au dreptul sa greseasca..... Eu sunt multumit cu pozitia in care am ajuns doar ca au modificat sistemul de upload si nu se mai merge pe procentaj ci doar pe un numar fix de sloturi ..... se pierde din atentie ata vreme cat sti ca ai oricum un numar fix de sloturi.... Si hai zi niste picanterii L.E. CE nu imi place cel mai mult la A.net ? FAptul ca orice mizerie de poza cu A380 intra....... pur si simplu inca exsista o frenezie in a poza balenele zburatoare....... Personal nu ma mai uit la ele, sunt identice si nu prezinta nimic in plus sau spectaculos. Bineinteles asta este parerea mea |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 06 Noi 2009, 22:45 | |
| Uite, ca exemplu, cat aveam in Q ceva poze pe A.net...le-am trimis screenerilor nostri de pe forum, iar unul dintre ei, Bogdan (care fie vorba intre noi..... ) a avut ceva reticente. Ei bine, aceste ultime 4 poze au fost privite intr-adevar cu subiectivism de screeneri si au fost acceptate. Nu sunt niste imagini reusite din multe puncte de vedere, dar dintr-un motiv sau altul au intrat... Nici mie nu-mi mai place modul lor de a privi lucrurile dar am ramas cu acea conceptie veche, aceea de a incerca si de a avea cat mai multe poze in baza lor de date! Acum cand privesc inapoi si analizez ce am acolo drept sa spun as scoate cel putin 7-8 poze....doar ca sa nu ma fac de rusine... Un lucru e cert: nu mai e Airlinersul ceea ce era odata! | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 13:58 | |
| Doua de la Ghimbav YR-UAA 98 | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 18:02 | |
| Un ROT. Pacat de schimbarile la nr. maxim de poze in coada, am pierdut o motivatie in plus sa le dau poze Plus ca m-au cam suparat cu rejectul asta (motive, level): http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/APPEAL_20091107_y1257014569.1359dsc_1760.jpg Am senzatia ca se plafoneaza nivelul si la Airlinersi din cauza regulilor prea stricte. Se pierd poze de o valoare exceptionala pentru motive si le-am scris asta la appeal. | |
|
| |
Geo Fotograf
Numarul mesajelor : 602 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 18:15 | |
| Cea cu AN2-ul cred ca are intr-adevar nevoie de o rotire invers acelor de ceasornic. Parerea ma. Acum am remarcat si eu schimbarile legate de upload-ul pozelor pe airliners. Intr-un fel e bine, dar intr-un fel imi pare rau. Avea un farmec toata faza cu "acceptance ratio"... cand stateai cu emotii, nu cumva sa scada raportul sub un anumit procent. Stiti la ce ma refer. | |
|
| |
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 19:10 | |
| Sa stii ca m-am uitat foarte atent la ea, intr-adevar arata aiurea dar am pus un ruler drept la mijlocul pozei, fiind facuta la 18mm. Asa am facut-o dreapta. Trebuie sa te uiti la muchia balcoanelor de deasupra lui 2 de la Primaria Sectorului 2. In fine. Motive sa nu fie din cauza lui Base' | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 22:12 | |
| Pai daca te uit la blocul din spatele avionului ( din fata ta) vezi ca ii inclinat catre stanga ta, cel putin la ora asta eu asa il vad ......
Faza noua in care au renuntat la procentaj este foarte aiurea, le voi da un mail cu un comentariu..... Vorba aia pierzi din motivatie, eu am 15 sloturi si pana nu ajung la 500 nu mai primesc nimic..... pana la 10 ai 5, pana la 100 ai 10 si pana la 500 ai 15 mi se pare aiurea si lipsit de perspective...... Le voi da mai mult de lucru pentru ca nu voi fi asa de atent deoarece stiu ca oricum tot 15 urc...... |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 22:23 | |
| Si eu ii dau dreptate lui Rares. Am inclinat-o cam un grad spre dreapta | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 22:43 | |
| Mersi baieti. Sa vedem ce zic la appeal despre motive si le-o trimit inapoi cum ziceti voi, desi mie tot mi se pare stramba in toate partile, dar deh e tarziu. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 07 Noi 2009, 22:47 | |
| - arianne a scris:
- Mersi baieti. Sa vedem ce zic la appeal despre motive si le-o trimit inapoi cum ziceti voi, desi mie tot mi se pare stramba in toate partile, dar deh e tarziu.
Ti se pare aiurea din cauza pozitiei avionului, mi se pare suficienta rotatia lui Mengelaus |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 08 Noi 2009, 21:55 | |
| | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 07:18 | |
| | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 11:35 | |
| Felicitari lrbc, imi place la nebunie compozitia care ai obitinut-o in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan, are un mesaj de genul: "I rule the sky and the ground" ! | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 12:02 | |
| - delu a scris:
- in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan
E Avro | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 13:27 | |
| @delu: tks. @arianne: corect. | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 17:13 | |
| asta a fost respinsa pe JP pe motiv de oversharpen. asta e cam adevarat, insa asta arata ca a.net le vrea ascutite rau. http://www.airliners.net/photo/Gulf-Air/Airbus-A320-214/1606933/M/ | |
|
| |
arianne Moderator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 19:07 | |
| | |
|
| |
delu Membru activ
Numarul mesajelor : 438 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 09 Noi 2009, 19:44 | |
| - arianne a scris:
- delu a scris:
- in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan
E Avro Corect, m-am lasat usor pacalit ! Ms de corectura! | |
|
| |
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mar 10 Noi 2009, 22:28 | |
| ....no ase! http://www.airliners.net/photo/1607499/L/
http://www.airliners.net/photo/1607500/L/ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mar 10 Noi 2009, 23:45 | |
| - allex a scris:
- ....no ase!
http://www.airliners.net/photo/1607499/L/
http://www.airliners.net/photo/1607500/L/ Chiar ca ase stimabile, Imi place cum mergi hotarat drept la tinta!!! felicitarile mele !!! |
|
| |
lrbc Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 11 Noi 2009, 08:17 | |
| | |
|
| |
Red13 Moderator
Numarul mesajelor : 715 Varsta : 42 Localizare : De Ronde Venen Data de inscriere : 12/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 11 Noi 2009, 13:50 | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 13 Noi 2009, 00:47 | |
| Un Tarom cu Winglete
Un MiniBus si tot de la Tarom
Si tot minibusul, si tot de la TArom, va dati seama cata consternare starnesc!!! |
|
| |
lrbc Fotograf
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Vin 13 Noi 2009, 13:54 | |
| @kkk: Faine, si ma mir ca nu ti-au dat reject pentru double la Airbus. `...Please do not upload multiple sequential shots of an aircraft during landing, taxiing or take-off, taken only a few seconds apart. Even though these photos may appear to be from different angles, we consider them similar. Please select the best shot from the sequence and upload only that one...` | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: airliners.net (part one) | |
| |
|
| |
| airliners.net (part one) | |
|