ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

airliners.net (part one)

In jos 
+50
Skywalker
mihaiatanasie
felix
vishzu
Vreauinaer
DIESEL
gaudi
randi
Daniel
Alex_tm
Geo
delu
codrutz
Vici
xpino
loplo
claudiup
crokodilu
Vladut
Quebec
Boeing777-300
Red13
Edi
VIC
flaviu
Thomas
Mengelaus
arianne
CDA
Raduq
ALMI
llobregat
mario antonio
YR-DNY
valavia
horizob
aegean
bobocell
gabi-737
ovidiu51
Capt_Vio
Virusu
Dylan
hayabusa
alexandru
mckingtom
crisvsv
Nic
RATus
Voicu
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

airliners.net (part one) - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyVin 06 Noi 2009, 21:38

In schimbul de replici cu Peter Bakema am adus in discutie poza asta pe motiv de "soft" - in principal si daca mai stateam mult la discutii ii aduceam aminte si de o poza de-a lui care nu cred ca intrunea toate conditiile de "accept" pe PP.net. S-a terminat amiabil, fara alte flame-uri sau alte exemple...dar am foarte mari rezerve vizavi de up-load-ul de poze pe net si mai ales ca azi dimineata (cat ii trimiteam niste poze lui Mengelaus) am avut un schimb de pareri si cu un tip numit Edward Pascuzzi, unul din primii spotteri care a facut poze la SXM si care a avut o mica disputa cu sefii de pe Airliners, sefi care mai mult sau mai putin "recunosteau prin fapte" ca totusi se merge se subiectivitate nu pe obiectivitate...Deci de la ce gandim noi si pana la ce se gandeste acolo (intre screeneri) este mult...Si cand ma gandesc ca la fiecare accept pe A.net sar in sus de bucurie...

NB: Ed Pascuzzi i-a rugat pe adminii de pe A.net sa-i scoata toate pozele de acolo...bineinteles pe motiv de copyright - o disputa foarte dura si in care, dupa cate am inteles, Ed avea dreptate. Cine e dornic de amanunte picante stau la dispozitie...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyVin 06 Noi 2009, 21:52

dylan a scris:
In schimbul de replici cu Peter Bakema am adus in discutie poza asta pe motiv de "soft" - in principal si daca mai stateam mult la discutii ii aduceam aminte si de o poza de-a lui care nu cred ca intrunea toate conditiile de "accept" pe PP.net. S-a terminat amiabil, fara alte flame-uri sau alte exemple...dar am foarte mari rezerve vizavi de up-load-ul de poze pe net si mai ales ca azi dimineata (cat ii trimiteam niste poze lui Mengelaus) am avut un schimb de pareri si cu un tip numit Edward Pascuzzi, unul din primii spotteri care a facut poze la SXM si care a avut o mica disputa cu sefii de pe Airliners, sefi care mai mult sau mai putin "recunosteau prin fapte" ca totusi se merge se subiectivitate nu pe obiectivitate...Deci de la ce gandim noi si pana la ce se gandeste acolo (intre screeneri) este mult...Si cand ma gandesc ca la fiecare accept pe A.net sar in sus de bucurie...

NB: Ed Pascuzzi i-a rugat pe adminii de pe A.net sa-i scoata toate pozele de acolo...bineinteles pe motiv de copyright - o disputa foarte dura si in care, dupa cate am inteles, Ed avea dreptate. Cine e dornic de amanunte picante stau la dispozitie...

Pana la urma poti sa fi obiectiv dar nu in toate situatiile. Eu de exemplu tind sa votez o imagine spectaculoasa decat una perfecta. Discutii pot sa fie la nesfarsit si interminabile, oricum si ei sunt oameni si in calitatea lor de oameni au dreptul sa greseasca..... Eu sunt multumit cu pozitia in care am ajuns doar ca au modificat sistemul de upload si nu se mai merge pe procentaj ci doar pe un numar fix de sloturi ..... se pierde din atentie ata vreme cat sti ca ai oricum un numar fix de sloturi....

Si hai zi niste picanterii Razz

L.E. CE nu imi place cel mai mult la A.net ? FAptul ca orice mizerie de poza cu A380 intra....... pur si simplu inca exsista o frenezie in a poza balenele zburatoare....... Personal nu ma mai uit la ele, sunt identice si nu prezinta nimic in plus sau spectaculos. Bineinteles asta este parerea mea
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyVin 06 Noi 2009, 22:45

Uite, ca exemplu, cat aveam in Q ceva poze pe A.net...le-am trimis screenerilor nostri de pe forum, iar unul dintre ei, Bogdan (care fie vorba intre noi..... study ) a avut ceva reticente. Ei bine, aceste ultime 4 poze au fost privite intr-adevar cu subiectivism de screeneri si au fost acceptate. Nu sunt niste imagini reusite din multe puncte de vedere, dar dintr-un motiv sau altul au intrat...
Nici mie nu-mi mai place modul lor de a privi lucrurile dar am ramas cu acea conceptie veche, aceea de a incerca si de a avea cat mai multe poze in baza lor de date! Acum cand privesc inapoi si analizez ce am acolo drept sa spun as scoate cel putin 7-8 poze....doar ca sa nu ma fac de rusine...

Un lucru e cert: nu mai e Airlinersul ceea ce era odata!
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 13:58

Doua de la Ghimbav

YR-UAA airliners.net (part one) - Pagina 37 1605808 98 airliners.net (part one) - Pagina 37 1605807
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 18:02

Un ROT. Pacat de schimbarile la nr. maxim de poze in coada, am pierdut o motivatie in plus sa le dau poze Neutral
airliners.net (part one) - Pagina 37 1605947

Plus ca m-au cam suparat cu rejectul asta (motive, level):
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/APPEAL_20091107_y1257014569.1359dsc_1760.jpg

Am senzatia ca se plafoneaza nivelul si la Airlinersi din cauza regulilor prea stricte. Se pierd poze de o valoare exceptionala pentru motive si le-am scris asta la appeal.
Sus In jos
Geo
Fotograf

Numarul mesajelor : 602
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 18:15

Cea cu AN2-ul cred ca are intr-adevar nevoie de o rotire invers acelor de ceasornic. Parerea ma.

Acum am remarcat si eu schimbarile legate de upload-ul pozelor pe airliners. Intr-un fel e bine, dar intr-un fel imi pare rau. Avea un farmec toata faza cu "acceptance ratio"... cand stateai cu emotii, nu cumva sa scada raportul sub un anumit procent. Stiti la ce ma refer. Very Happy
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 19:10

Sa stii ca m-am uitat foarte atent la ea, intr-adevar arata aiurea dar am pus un ruler drept la mijlocul pozei, fiind facuta la 18mm. Asa am facut-o dreapta. Trebuie sa te uiti la muchia balcoanelor de deasupra lui 2 de la Primaria Sectorului 2. In fine.

Motive sa nu fie din cauza lui Base' bounce
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 22:12

Pai daca te uit la blocul din spatele avionului ( din fata ta) vezi ca ii inclinat catre stanga ta, cel putin la ora asta eu asa il vad ......

Faza noua in care au renuntat la procentaj este foarte aiurea, le voi da un mail cu un comentariu..... Vorba aia pierzi din motivatie, eu am 15 sloturi si pana nu ajung la 500 nu mai primesc nimic..... pana la 10 ai 5, pana la 100 ai 10 si pana la 500 ai 15 mi se pare aiurea si lipsit de perspective...... Le voi da mai mult de lucru pentru ca nu voi fi asa de atent deoarece stiu ca oricum tot 15 urc......
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 22:23

Si eu ii dau dreptate lui Rares. Am inclinat-o cam un grad spre dreapta

airliners.net (part one) - Pagina 37 Appeal20091107y12570145
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 22:43

Mersi baieti. Sa vedem ce zic la appeal despre motive si le-o trimit inapoi cum ziceti voi, desi mie tot mi se pare stramba in toate partile, dar deh e tarziu. Shocked
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptySam 07 Noi 2009, 22:47

arianne a scris:
Mersi baieti. Sa vedem ce zic la appeal despre motive si le-o trimit inapoi cum ziceti voi, desi mie tot mi se pare stramba in toate partile, dar deh e tarziu. Shocked

Ti se pare aiurea din cauza pozitiei avionului, mi se pare suficienta rotatia lui Mengelaus
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyDum 08 Noi 2009, 21:55

airliners.net (part one) - Pagina 37 1606274
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

Numarul mesajelor : 1823
Varsta : 110
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 07:18

airliners.net (part one) - Pagina 37 1606708 airliners.net (part one) - Pagina 37 1606756
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 11:35

Felicitari lrbc, imi place la nebunie compozitia care ai obitinut-o in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan, are un mesaj de genul: "I rule the sky and the ground" Smile!
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 12:02

delu a scris:
in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan

E Avro Wink
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 13:27

@delu: tks.
@arianne: corect.
Sus In jos
Boeing777-300
Fotograf

Numarul mesajelor : 857
Localizare : Macondo
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 17:13

asta a fost respinsa pe JP pe motiv de oversharpen.
asta e cam adevarat, insa asta arata ca a.net le vrea ascutite rau.
http://www.airliners.net/photo/Gulf-Air/Airbus-A320-214/1606933/M/
Sus In jos
arianne
Moderator
arianne

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 19:07

airliners.net (part one) - Pagina 37 1606990
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyLun 09 Noi 2009, 19:44

arianne a scris:
delu a scris:
in poza cu 071 si 737-le in acelasi plan

E Avro Wink
Corect, m-am lasat usor pacalit lol! ! Ms de corectura!
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
allex
Membru activ
allex

Numarul mesajelor : 3096
Varsta : 51
Localizare : SATU MARE
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyMar 10 Noi 2009, 22:28

....no ase!
http://www.airliners.net/photo/1607499/L/

http://www.airliners.net/photo/1607500/L/
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyMar 10 Noi 2009, 23:45

allex a scris:
....no ase!
http://www.airliners.net/photo/1607499/L/

http://www.airliners.net/photo/1607500/L/

Chiar ca ase stimabile, Imi place cum mergi hotarat drept la tinta!!! felicitarile mele !!!
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyMier 11 Noi 2009, 08:17

airliners.net (part one) - Pagina 37 1607648 airliners.net (part one) - Pagina 37 1607769 airliners.net (part one) - Pagina 37 1607770
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

Numarul mesajelor : 715
Localizare : De Ronde Venen
Data de inscriere : 12/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyMier 11 Noi 2009, 13:50

airliners.net (part one) - Pagina 37 1607326 airliners.net (part one) - Pagina 37 1602904 airliners.net (part one) - Pagina 37 1607311
LE. acceptat dupa 2 zile la appeal (alt avion decat cel de sus)
airliners.net (part one) - Pagina 37 1608295
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyVin 13 Noi 2009, 00:47

Un Tarom cu Winglete

Un MiniBus si tot de la Tarom

Si tot minibusul, si tot de la TArom, va dati seama cata consternare starnesc!!!
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 EmptyVin 13 Noi 2009, 13:54

@kkk: Faine, si ma mir ca nu ti-au dat reject pentru double la Airbus.
`...Please do not upload multiple sequential shots of an aircraft during landing, taxiing or take-off, taken only a few seconds apart. Even though these photos may appear to be from different angles, we consider them similar. Please select the best shot from the sequence and upload only that one...`
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 37 Empty

Sus In jos

airliners.net (part one)
Sus 
Pagina 37 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» airliners.net (part three)
» airliners.net (part two)
» METEOROLOGIE AERONAUTICA - Radarul Doppler
» RailPictures.net
» Cum se posteaza poze de pe airliners.net, de ex?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Spotting Websites-
Mergi direct la: