ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

airliners.net (part one)

In jos 
+50
Skywalker
mihaiatanasie
felix
vishzu
Vreauinaer
DIESEL
gaudi
randi
Daniel
Alex_tm
Geo
delu
codrutz
Vici
xpino
loplo
claudiup
crokodilu
Vladut
Quebec
Boeing777-300
Red13
Edi
VIC
flaviu
Thomas
Mengelaus
arianne
CDA
Raduq
ALMI
llobregat
mario antonio
YR-DNY
valavia
horizob
aegean
bobocell
gabi-737
ovidiu51
Capt_Vio
Virusu
Dylan
hayabusa
alexandru
mckingtom
crisvsv
Nic
RATus
Voicu
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 29/12/2007

airliners.net (part one) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptySam 06 Sept 2008, 00:50

o veste neasteptata

Dupa o schimbare in procesul de screening , de aprox o saptamana in coace numarul de poze aflate in asteptare a scazut de la 5000 la 1700, ceea ce a redus timpul de asteptare de la 1-2 sapt la 1-2 zile Very Happy
Sus In jos
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200
alexandru

Numarul mesajelor : 211
Localizare : Singeorz-Bai
Data de inscriere : 19/03/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 21:29

Va prezint ultimele poze rejected. Voi mentiona si motivul refuzului pentru a va face o idee despre standardele a.net.....cateodata au dreptate dar in majoritatea cazurilor sunt absurzi....

Here we go

grainy, soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080904_2008_08_16_Kecskement_Airshow_792

centered soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080903_2008_08_16_Kecskement_Airshow_117

blurry personal
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_373

double personal oversharpened
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_863

quality blurry
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_985

quality info personal
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_761

distance
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_807

motiv
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_711

motiv
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_070

dark
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080902_2008_08_16_Kecskement_Airshow_156

soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080901_2008_08_16_Kecskement_Airshow_701

soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080901_2008_08_16_Kecskement_Airshow_970

centered soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080901_2008_08_16_Kecskement_Airshow_933

blurry category soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080828_2008_08_16_Kecskement_Airshow_360

colour
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080828_2008_08_16_Kecskement_Airshow_693

quality blurry colour
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080825_2008_08_16_Kecskement_Airshow_497

quality contrast oversharpened
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080825_2008_08_16_Kecskement_Airshow_096

blurry
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080823_2008_08_16_Kecskement_Airshow_112
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 21:42

La ce se refera cu blurry, info personel, motiv si personel? Suspect

WTF ?
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 22:38

Care e faza cu ,,blurry"?

Fac exces de zel si nu e bine. Sincer aceste poze sunt mult mai demne pentru a fi postate pe airliners.net.
Incepe acest site sa fie un loc in care subiectivismul e PRIMUL criteriu in alegerea pozelor. Pacat....
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 23:20

No offense,is cam tampiti!Oricum daca lor nu le plac,pune-le aici fratioare,ca ai sigur doua sute si ceva de admiratori cheers de prima mana Wink
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 23:35

M-am uitat si eu la poze si am decis sa dau cu parerea. Da unele poze ale lui Alexandru nu sunt calitativ perfecte dar sunt spectaculoase si surptind de cele mai multe ori momente inedite si de aceea mi se par foarte absurde motivele lor, ei cauta doar poza, unghiul perfect dar nu sunt deloc interesati de o poza poate mai ...... ( motivele enumerate de ei ) dar care surpinde un moment de referinta...... Incep sa cred ca un expert in Photoshop, unu care il haleste pe paine are mult mai multe sanse sa posteze o poza care poate ca nu mai are nimic de a face cu originalul decat cineva care se straduieste sa faca o poza reusita .....
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyDum 07 Sept 2008, 23:48

BLURRY
Your photo(s) were blurry.

This might be caused by motion blur from trying to track a fast moving object with low shutterspeeds, or by inadequate post-processing of the image.

Look carefully at your original digital image or photo print or slide. If it is sharper than the uploaded file, you might try using a photo editing program like Photoshop or Paint Shop Pro to sharpen the images, using the Unsharp Mask, Adaptive Unsharp, or Sharpen tools. If your photo has a high resolution you might try reducing it to 1024 pixels wide. This will mask any minor blurriness.

MOTIVE
Your photo(s) showed a motive that is not accepted by Airliners.net. This problem may be due to a very wide range of reasons.

Some of the most common examples are:

* Photos showing just a part of an aircraft (with no motivation for doing so, like a special sticker, damage etc.). Additionally, cutting off the nose or a part of the tail can also result in a motive rejection.
* Photos with distracting or obstructing objects in the foreground (this is especially true for gate shots which are very difficult to get accepted due to their common nature and the large amount of equipment which usually surrounds the aircraft). Any equipment or objects blocking parts of the aircraft will result in a motive rejection.
* Photos that do not show an aircraft or anything sufficiently related to aviation at all. Common examples are photos of ramp equipment, like stairs, or cars. Or airport structures like radar towers, jet bridges, office buildings.
* Photos showing the date in the lower left or right corner of the image. If your photos show the date on them please disable this feature on your camera.
* Close up cockpit shots with the only reason for the shot being showing pilots waving.
* Cockpit photos in which the pilots block out most of the panel
* Photos taken through aircraft windows that show little wing/engine and have no airport visible on the ground.
* Photos that include window reflections. These can result from taking photos through terminal windows or observations decks that are enclosed by glass. Shots taken through aircraft windows can also result in reflections, or can show scratches or dirt from those windows. This will also result in a motive rejection.
* Photos taken inside aircraft that only show tables, dinner trays, or personal tv's. Cabin overviews that are taken from a very low standpoint and have seatbacks block out most of the image.

Please note that motive rejections can also result from other, more subjective reasons. These are usually of an aesthetical nature.

si

PERSONAL - iti scrie un mesaj personal de genul "roteste X grade la stanga" etc.. sfaturi f concise ca sa ai sanse mai mari cu poza tura urmatoare
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 01:24

Nici nu mi-a trecut prin cap că vor refuza magnifica fotografie cu C-17 pe fond de nori, una din cele mai dramatice fotografii de la airshow. Navigând pe site am găsit multe fotografii identice de la Kecskemet cu al nostru MiG-21 venind la aterizare, nimic special, fără flăcări sau manevre....doar aterizând!!! Şi am mai găsit asta, a doua poză cu Concorde acceptată de site în ordinea celor mai recente...pare a fi făcută cu telefonul. Nici nu m-aş mai obosi să încerc cu poze pe A.net! Şi cred că nu sunt singur. Noi şi forumul nostru să fie sănătos!
http://www.airliners.net/photo/Air-France/Aerospatiale-British-Aerospace-Concorde/1387352/L/
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 02:44

putin off topic dar...
viruszu pe airliners cheers

airliners.net (part one) - Pagina 4 13821510
Sus In jos
hayabusa
Membru activ
hayabusa

Numarul mesajelor : 904
Varsta : 41
Localizare : Lost Haven - Oradea
Data de inscriere : 30/03/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 08:23

D13 e tot acolo, electric si Sanziana la 2 oameni de u in stanga Laughing

Interesante explicatiile la motivele de respingere in oricecaz; si tot cei cu photoshit au sanse mai mari sa intre in prima linie decat unul care ii place sa faca poze fara a se mai intervenii ulterior cu retusari aiurea la ele.

Pacat.
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 10:14

nu-i nici chiar asa, exista o regula foarte clara in legatura cu manipularea pozelor.

Teoretic daca te prinde ca ai scos afara un copac sau ceva din poza in photoshop sau daca ai facut alte lucruri decat CROP, saturatie , unsharp etc.. te da afara de pe site
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 13:48

horizob a scris:
Nici nu mi-a trecut prin cap că vor refuza magnifica fotografie cu C-17 pe fond de nori, una din cele mai dramatice fotografii de la airshow. Navigând pe site am găsit multe fotografii identice de la Kecskemet cu al nostru MiG-21 venind la aterizare, nimic special, fără flăcări sau manevre....doar aterizând!!! Şi am mai găsit asta, a doua poză cu Concorde acceptată de site în ordinea celor mai recente...pare a fi făcută cu telefonul. Nici nu m-aş mai obosi să încerc cu poze pe A.net! Şi cred că nu sunt singur. Noi şi forumul nostru să fie sănătos!
http://www.airliners.net/photo/Air-France/Aerospatiale-British-Aerospace-Concorde/1387352/L/

Da, dar poza este facuta in 2003, cred ca aveau alte standarde de acceptare a pozelor pe atunci...
Sus In jos
horizob
Fotograf
horizob

Numarul mesajelor : 829
Varsta : 36
Localizare : Hamburg
Data de inscriere : 05/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 15:50

andrei a scris:
horizob a scris:

Da, dar poza este facuta in 2003, cred ca aveau alte standarde de acceptare a pozelor pe atunci...

Da, poza e făcută în 2003, dar e accepted pe 29 August, 2008. Am zis, e penultima de pe site. Bine, hai, e Concorde şi nu mai zboară. Dar poza e cu avionul în hangar, jumate în umbră. Oricum, dădeam un exemplu...
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 08 Sept 2008, 18:50

Reject reason: blurry common
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080908_IMG_1888---

Reject reason: quality motiv colour soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080908_IMG_05500000

Soft
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080908_IMG_0132--

Reject reason: blurry oversharpened
airliners.net (part one) - Pagina 4 20080908_IMG_0103copy

macar una am acceptata pe azi:

http://www.airliners.net/photo/IAR-IS-28-B2/1394353/L/
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyMar 23 Sept 2008, 09:22

Reject reason: quality centered oversharpened

airliners.net (part one) - Pagina 4 20080922_717_airliners--

Mi-am incercat si eu norocul Very Happy
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 29 Sept 2008, 08:09

Prima poza rospotters in Top-24 pe airliners !!!! (cea mai din dreapta ! )

airliners.net (part one) - Pagina 4 Top10
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 29 Sept 2008, 11:39

Excelenta treaba Ratus, excelenta ce sa mai zicem ce sa mai facem da poza cu o voce fugind brambura pe strada nu ai facut? nu de alta dar deja m-am saturat sa tot vorbesc pe soptite ......
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 29 Sept 2008, 11:49

Felicitari Ratus....intr-adevar poza e superba
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 29 Sept 2008, 13:29

Da, am vazut si eu azi cand am intrat, nu mi-a venit sa cred! I'm proud of you! Very Happy

P.S.: Chiar ieri i-am aratat poza unui prieten, drept exemplu de calitate bestiala!
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyLun 29 Sept 2008, 15:13

Hei,

Chapeau Ratus. In fiecare zi verific imaginile prezente pe Airliners legate de Tarom si BlueAir. Cand am vazut-o pe cea de la Cluj eram sigur, inainte de a-ti vedea numele, ca e una dintre "facerile" tale.

Excelenta!
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyMier 01 Oct 2008, 22:51

am pus azi 5 poze... sa vedem cate din ele vor fii acteptate, tineti pumnii:

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_0609.jpg

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_062100.jpg

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7166.jpg

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7247.jpg

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7328.jpg

sorry de watermark, dar am decis sa o aplic din cauza tinerilor de la aeroportul Cluj care se pare ca considera ca merita pozele noastre chiar daca ne srteseaza constant cu aberatiile lor de securitate. Concret, anul asta jumate din calendarul lor a fost ilustrat cu poze de-a lui Alex, si cealalta jumatate cu a altora de pe airliners, la care evident nu le-au cerut permisie / platit pt accesul la poze.
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyMier 01 Oct 2008, 22:53

Frumoase poze! Dati-i in judecata aveti toate sansele sa castigati!!! Very Happy
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyMier 01 Oct 2008, 22:58

e o poveste mai sensibila partea cu datul in judecata. e nevoie de un dosar complet pt asta, care sa cuprinda si calendarul respectiv, care nu-i disponibil ( evident ), mai ales de cand le-a scris Alex ca e constient de situatie.

Adevarul e ca personal nu as avea nici o treaba daca nu ar fi rai cu noi la gard, chiar le-as pune la dispozitie poze pentru treburi de genu asta in schimbul unei intelegeri de bun simt.

Bineinteles ca e mai usor sa iei calea romaneasca si sa dai doi lei pe munca celorlalti... nu-i chiar surpriza ca se intampla asta doar n-am innebunit sa cerem voie pt poze.. legea conteaza numa cand trebuie sa construiesti un gard de plastic in jur la sistemele din pragul pistei.
Sus In jos
YR-DNY
Membru activ
YR-DNY

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 42
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyJoi 02 Oct 2008, 09:08

Si mai trist e ca, la cata lipsa de bun simt exista, nu m-ar mira sa-si printeze urmatorul calendar chiar si asa cu watermark, ca deh, e doar pentru ei si oricum nimeni din afara nu ar avea acces la el. Dar no, vorba ta, macar daca ar fi mai simpatici si toleranti cu noi... Sad
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 EmptyMar 07 Oct 2008, 08:33

acceptate :

http://www.airliners.net/photo/Romania---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-21MF-Lancer/1407161/L/

http://www.airliners.net/photo/Romania---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-21MF-Lancer/1407060/L/

http://www.airliners.net/photo/Wizz-Air/Airbus-A320-232/1407159/L/

http://www.airliners.net/photo/ABC-Air/Let-L-410A-Turbolet/1407160/L/

Respinse :

motive :
QUALITY, MOTIVE , PERSONAL,SOFT
mesaj personal = "motivul se datoreaza ierbii de la roti"
http://www.airliners.net/addphotos/rejections/big/20081006_IMG_7166.jpg
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 4 Empty

Sus In jos

airliners.net (part one)
Sus 
Pagina 4 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» airliners.net (part three)
» airliners.net (part two)
» METEOROLOGIE AERONAUTICA - Radarul Doppler
» RailPictures.net
» Cum se posteaza poze de pe airliners.net, de ex?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Spotting Websites-
Mergi direct la: