| airliners.net (part one) | |
|
+50Skywalker mihaiatanasie felix vishzu Vreauinaer DIESEL gaudi randi Daniel Alex_tm Geo delu codrutz Vici xpino loplo claudiup crokodilu Vladut Quebec Boeing777-300 Red13 Edi VIC flaviu Thomas Mengelaus arianne CDA Raduq ALMI llobregat mario antonio YR-DNY valavia horizob aegean bobocell gabi-737 ovidiu51 Capt_Vio Virusu Dylan hayabusa alexandru mckingtom crisvsv Nic RATus Voicu 54 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Sam 06 Sept 2008, 00:50 | |
| o veste neasteptata Dupa o schimbare in procesul de screening , de aprox o saptamana in coace numarul de poze aflate in asteptare a scazut de la 5000 la 1700, ceea ce a redus timpul de asteptare de la 1-2 sapt la 1-2 zile | |
|
| |
alexandru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 21:29 | |
| Va prezint ultimele poze rejected. Voi mentiona si motivul refuzului pentru a va face o idee despre standardele a.net.....cateodata au dreptate dar in majoritatea cazurilor sunt absurzi.... Here we go grainy, soft centered soft blurry personal double personal oversharpened quality blurry quality info personal distance motiv motiv dark soft soft centered soft blurry category soft colour quality blurry colour quality contrast oversharpened blurry | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 21:42 | |
| La ce se refera cu blurry, info personel, motiv si personel? WTF ? | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 22:38 | |
| Care e faza cu ,,blurry"?
Fac exces de zel si nu e bine. Sincer aceste poze sunt mult mai demne pentru a fi postate pe airliners.net. Incepe acest site sa fie un loc in care subiectivismul e PRIMUL criteriu in alegerea pozelor. Pacat.... | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 23:20 | |
| No offense,is cam tampiti!Oricum daca lor nu le plac,pune-le aici fratioare,ca ai sigur doua sute si ceva de admiratori de prima mana | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 23:35 | |
| M-am uitat si eu la poze si am decis sa dau cu parerea. Da unele poze ale lui Alexandru nu sunt calitativ perfecte dar sunt spectaculoase si surptind de cele mai multe ori momente inedite si de aceea mi se par foarte absurde motivele lor, ei cauta doar poza, unghiul perfect dar nu sunt deloc interesati de o poza poate mai ...... ( motivele enumerate de ei ) dar care surpinde un moment de referinta...... Incep sa cred ca un expert in Photoshop, unu care il haleste pe paine are mult mai multe sanse sa posteze o poza care poate ca nu mai are nimic de a face cu originalul decat cineva care se straduieste sa faca o poza reusita ..... |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Dum 07 Sept 2008, 23:48 | |
| BLURRY Your photo(s) were blurry.
This might be caused by motion blur from trying to track a fast moving object with low shutterspeeds, or by inadequate post-processing of the image.
Look carefully at your original digital image or photo print or slide. If it is sharper than the uploaded file, you might try using a photo editing program like Photoshop or Paint Shop Pro to sharpen the images, using the Unsharp Mask, Adaptive Unsharp, or Sharpen tools. If your photo has a high resolution you might try reducing it to 1024 pixels wide. This will mask any minor blurriness.
MOTIVE Your photo(s) showed a motive that is not accepted by Airliners.net. This problem may be due to a very wide range of reasons.
Some of the most common examples are:
* Photos showing just a part of an aircraft (with no motivation for doing so, like a special sticker, damage etc.). Additionally, cutting off the nose or a part of the tail can also result in a motive rejection. * Photos with distracting or obstructing objects in the foreground (this is especially true for gate shots which are very difficult to get accepted due to their common nature and the large amount of equipment which usually surrounds the aircraft). Any equipment or objects blocking parts of the aircraft will result in a motive rejection. * Photos that do not show an aircraft or anything sufficiently related to aviation at all. Common examples are photos of ramp equipment, like stairs, or cars. Or airport structures like radar towers, jet bridges, office buildings. * Photos showing the date in the lower left or right corner of the image. If your photos show the date on them please disable this feature on your camera. * Close up cockpit shots with the only reason for the shot being showing pilots waving. * Cockpit photos in which the pilots block out most of the panel * Photos taken through aircraft windows that show little wing/engine and have no airport visible on the ground. * Photos that include window reflections. These can result from taking photos through terminal windows or observations decks that are enclosed by glass. Shots taken through aircraft windows can also result in reflections, or can show scratches or dirt from those windows. This will also result in a motive rejection. * Photos taken inside aircraft that only show tables, dinner trays, or personal tv's. Cabin overviews that are taken from a very low standpoint and have seatbacks block out most of the image.
Please note that motive rejections can also result from other, more subjective reasons. These are usually of an aesthetical nature.
si
PERSONAL - iti scrie un mesaj personal de genul "roteste X grade la stanga" etc.. sfaturi f concise ca sa ai sanse mai mari cu poza tura urmatoare | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 01:24 | |
| Nici nu mi-a trecut prin cap că vor refuza magnifica fotografie cu C-17 pe fond de nori, una din cele mai dramatice fotografii de la airshow. Navigând pe site am găsit multe fotografii identice de la Kecskemet cu al nostru MiG-21 venind la aterizare, nimic special, fără flăcări sau manevre....doar aterizând!!! Şi am mai găsit asta, a doua poză cu Concorde acceptată de site în ordinea celor mai recente...pare a fi făcută cu telefonul. Nici nu m-aş mai obosi să încerc cu poze pe A.net! Şi cred că nu sunt singur. Noi şi forumul nostru să fie sănătos! http://www.airliners.net/photo/Air-France/Aerospatiale-British-Aerospace-Concorde/1387352/L/ | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 02:44 | |
| putin off topic dar... viruszu pe airliners | |
|
| |
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 08:23 | |
| D13 e tot acolo, electric si Sanziana la 2 oameni de u in stanga Interesante explicatiile la motivele de respingere in oricecaz; si tot cei cu photoshit au sanse mai mari sa intre in prima linie decat unul care ii place sa faca poze fara a se mai intervenii ulterior cu retusari aiurea la ele. Pacat. | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 10:14 | |
| nu-i nici chiar asa, exista o regula foarte clara in legatura cu manipularea pozelor.
Teoretic daca te prinde ca ai scos afara un copac sau ceva din poza in photoshop sau daca ai facut alte lucruri decat CROP, saturatie , unsharp etc.. te da afara de pe site | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 13:48 | |
| - horizob a scris:
- Nici nu mi-a trecut prin cap că vor refuza magnifica fotografie cu C-17 pe fond de nori, una din cele mai dramatice fotografii de la airshow. Navigând pe site am găsit multe fotografii identice de la Kecskemet cu al nostru MiG-21 venind la aterizare, nimic special, fără flăcări sau manevre....doar aterizând!!! Şi am mai găsit asta, a doua poză cu Concorde acceptată de site în ordinea celor mai recente...pare a fi făcută cu telefonul. Nici nu m-aş mai obosi să încerc cu poze pe A.net! Şi cred că nu sunt singur. Noi şi forumul nostru să fie sănătos!
http://www.airliners.net/photo/Air-France/Aerospatiale-British-Aerospace-Concorde/1387352/L/ Da, dar poza este facuta in 2003, cred ca aveau alte standarde de acceptare a pozelor pe atunci... |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 15:50 | |
| - andrei a scris:
- horizob a scris:
- Nici nu mi-a trecut prin cap că vor refuza magnifica fotografie cu C-17 pe fond de nori, una din cele mai dramatice fotografii de la airshow. Navigând pe site am găsit multe fotografii identice de la Kecskemet cu al nostru MiG-21 venind la aterizare, nimic special, fără flăcări sau manevre....doar aterizând!!! Şi am mai găsit asta, a doua poză cu Concorde acceptată de site în ordinea celor mai recente...pare a fi făcută cu telefonul. Nici nu m-aş mai obosi să încerc cu poze pe A.net! Şi cred că nu sunt singur. Noi şi forumul nostru să fie sănătos!
http://www.airliners.net/photo/Air-France/Aerospatiale-British-Aerospace-Concorde/1387352/L/ Da, dar poza este facuta in 2003, cred ca aveau alte standarde de acceptare a pozelor pe atunci... Da, poza e făcută în 2003, dar e accepted pe 29 August, 2008. Am zis, e penultima de pe site. Bine, hai, e Concorde şi nu mai zboară. Dar poza e cu avionul în hangar, jumate în umbră. Oricum, dădeam un exemplu... | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 08 Sept 2008, 18:50 | |
| Reject reason: blurry common Reject reason: quality motiv colour soft Soft Reject reason: blurry oversharpened macar una am acceptata pe azi: http://www.airliners.net/photo/IAR-IS-28-B2/1394353/L/ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mar 23 Sept 2008, 09:22 | |
| Reject reason: quality centered oversharpened Mi-am incercat si eu norocul |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 29 Sept 2008, 08:09 | |
| Prima poza rospotters in Top-24 pe airliners !!!! (cea mai din dreapta ! ) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 29 Sept 2008, 11:39 | |
| Excelenta treaba Ratus, excelenta ce sa mai zicem ce sa mai facem da poza cu o voce fugind brambura pe strada nu ai facut? nu de alta dar deja m-am saturat sa tot vorbesc pe soptite ...... |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 29 Sept 2008, 11:49 | |
| Felicitari Ratus....intr-adevar poza e superba | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 29 Sept 2008, 13:29 | |
| Da, am vazut si eu azi cand am intrat, nu mi-a venit sa cred! I'm proud of you! P.S.: Chiar ieri i-am aratat poza unui prieten, drept exemplu de calitate bestiala! | |
|
| |
mario antonio Membru activ
Numarul mesajelor : 1297 Varsta : 45 Localizare : Torino, Italia (TRN) Data de inscriere : 07/08/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Lun 29 Sept 2008, 15:13 | |
| Hei,
Chapeau Ratus. In fiecare zi verific imaginile prezente pe Airliners legate de Tarom si BlueAir. Cand am vazut-o pe cea de la Cluj eram sigur, inainte de a-ti vedea numele, ca e una dintre "facerile" tale.
Excelenta! | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 01 Oct 2008, 22:51 | |
| am pus azi 5 poze... sa vedem cate din ele vor fii acteptate, tineti pumnii:
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_0609.jpg
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_062100.jpg
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7166.jpg
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7247.jpg
http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/IMG_7328.jpg
sorry de watermark, dar am decis sa o aplic din cauza tinerilor de la aeroportul Cluj care se pare ca considera ca merita pozele noastre chiar daca ne srteseaza constant cu aberatiile lor de securitate. Concret, anul asta jumate din calendarul lor a fost ilustrat cu poze de-a lui Alex, si cealalta jumatate cu a altora de pe airliners, la care evident nu le-au cerut permisie / platit pt accesul la poze. | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 01 Oct 2008, 22:53 | |
| Frumoase poze! Dati-i in judecata aveti toate sansele sa castigati!!! | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mier 01 Oct 2008, 22:58 | |
| e o poveste mai sensibila partea cu datul in judecata. e nevoie de un dosar complet pt asta, care sa cuprinda si calendarul respectiv, care nu-i disponibil ( evident ), mai ales de cand le-a scris Alex ca e constient de situatie.
Adevarul e ca personal nu as avea nici o treaba daca nu ar fi rai cu noi la gard, chiar le-as pune la dispozitie poze pentru treburi de genu asta in schimbul unei intelegeri de bun simt.
Bineinteles ca e mai usor sa iei calea romaneasca si sa dai doi lei pe munca celorlalti... nu-i chiar surpriza ca se intampla asta doar n-am innebunit sa cerem voie pt poze.. legea conteaza numa cand trebuie sa construiesti un gard de plastic in jur la sistemele din pragul pistei. | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Joi 02 Oct 2008, 09:08 | |
| Si mai trist e ca, la cata lipsa de bun simt exista, nu m-ar mira sa-si printeze urmatorul calendar chiar si asa cu watermark, ca deh, e doar pentru ei si oricum nimeni din afara nu ar avea acces la el. Dar no, vorba ta, macar daca ar fi mai simpatici si toleranti cu noi... | |
|
| |
RATus Administrator
| Subiect: Re: airliners.net (part one) Mar 07 Oct 2008, 08:33 | |
| acceptate :
http://www.airliners.net/photo/Romania---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-21MF-Lancer/1407161/L/
http://www.airliners.net/photo/Romania---Air/Mikoyan-Gurevich-MiG-21MF-Lancer/1407060/L/
http://www.airliners.net/photo/Wizz-Air/Airbus-A320-232/1407159/L/
http://www.airliners.net/photo/ABC-Air/Let-L-410A-Turbolet/1407160/L/
Respinse :
motive : QUALITY, MOTIVE , PERSONAL,SOFT mesaj personal = "motivul se datoreaza ierbii de la roti" http://www.airliners.net/addphotos/rejections/big/20081006_IMG_7166.jpg | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: airliners.net (part one) | |
| |
|
| |
| airliners.net (part one) | |
|