ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

airliners.net (part one)

In jos 
+50
Skywalker
mihaiatanasie
felix
vishzu
Vreauinaer
DIESEL
gaudi
randi
Daniel
Alex_tm
Geo
delu
codrutz
Vici
xpino
loplo
claudiup
crokodilu
Vladut
Quebec
Boeing777-300
Red13
Edi
VIC
flaviu
Thomas
Mengelaus
arianne
CDA
Raduq
ALMI
llobregat
mario antonio
YR-DNY
valavia
horizob
aegean
bobocell
gabi-737
ovidiu51
Capt_Vio
Virusu
Dylan
hayabusa
alexandru
mckingtom
crisvsv
Nic
RATus
Voicu
54 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200
alexandru

Numarul mesajelor : 211
Localizare : Singeorz-Bai
Data de inscriere : 19/03/2008

airliners.net (part one) - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 21:49

queue

http://www.airliners.net/addphotos/big/ready/v1240944415.158_mg_1971.jpg
Sus In jos
alexandru
Flight Level 200
Flight Level 200
alexandru

Numarul mesajelor : 211
Localizare : Singeorz-Bai
Data de inscriere : 19/03/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 21:52

kkk a scris:
Nu ma pot abtine sa nu ma dau mare afro , astazi din 4 trecute prin screening 3 au fost acceptate si una a luat reject.... aiurea.... pentru Duble No , adica era ciocul de la AN2...

Oricum asta este a 37-a si este ceva ce imi place mie Very Happy http://www.airliners.net/photo/Koral-Blue/Airbus-A320-212/1518511/L/ adica un generator de noise dar si de mirosuri dubioase.....

In urma cu un an de zile pozele de genul acesta erau refuzate pentru motiv. Se pare ca sunt mai putin exigenti in ultima vreme... E bine ca le accepta, am si eu cateva zeci bucati engine close-up Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 22:25

Alexandru, daca ai te rog nu te sfii, ca eu sunt un mare fan
Very Happy

L.E. http://www.airliners.net/photo/-/-/1518329/L/ a ajuns pe locul 6 cheers eu si jebul meu de cuie Very Happy
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

Numarul mesajelor : 438
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/09/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:00

kkk a scris:
Alexandru, daca ai te rog nu te sfii, ca eu sunt un mare fan
Very Happy

L.E. http://www.airliners.net/photo/-/-/1518329/L/ a ajuns pe locul 6 cheers eu si jebul meu de cuie Very Happy

Hai ca poate si mai sus de 6!!! cheers
Sus In jos
http://claudiuprioroc.blogspot.com
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:06

Se poate se poate Very Happy o ajuns intre timp pe 5 Razz
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:13

A ajuns pe 4 chiar si am dat-o si eu la aduta vizualizari...pe primul loc cu ea Smile))))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:24

valavia a scris:
A ajuns pe 4 chiar si am dat-o si eu la aduta vizualizari...pe primul loc cu ea Smile))))

Very Happy in afar de asta nu stiu ce sa zic, ma bucur aici de unu singur ( sotia vrea sa ma bage intr-o cama sa de forta ca ranjesc singur) mai ceva ca un copil mic care si-a primit jucaria favorita Razz
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:37

RoSpotters din nou pe prima pagina pe A.net!!! cheers
Felicitari KKK!!! Asa se face! Aviz amatorilor de discutii si nu de spotting: "Watch and LEARN"

airliners.net (part one) - Pagina 18 Kkk1pg

Ultima editare efectuata de catre virusu in Mier 29 Apr 2009, 00:02, editata de 4 ori
Sus In jos
RATus
Administrator
RATus

Numarul mesajelor : 1497
Varsta : 40
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:37

bestiala poza !

Locul asta in top confirma ce credeam demult, rares e printre cei (f putini) dintre noi care pune efort adevarat pentru pasiunea asta. Sper ca pozitia asta pe a.net arata tuturor ca kkk merita statutul care-l are pe rospotters si poate va mai rari din unele dispute !

asa incetut ne indreptam spre pozitii solide pentru rospotters pe a.net si toate sit-eurile mari de profil.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMar 28 Apr 2009, 23:50

Multumesc!!!

Are poza asta un ritm de crestere .....
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 05:42

Felicitari 'tinere'.Ai 7000 de noi prieteni lol!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 07:59

Mengelaus a scris:
Felicitari 'tinere'.Ai 7000 de noi prieteni lol!

Multumesc, multumesc Very Happy a ajuns la 8700 si locul 3 in top cheers desi pe prima pagina apare tot pe 4

Uite si confirmarea :

airliners.net (part one) - Pagina 18 92870464

si intre timp a ajuns la 8956 vizualizari Razz
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 09:22

Locul 2 intre timp cu 9228 de Shocked ! Bravo Rares!!! cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 09:30

Multumesc cheers si cand te gandesti ca am ezitat aproape o luna pana sa o urc......
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 09:32

kkk a scris:
Multumesc cheers si cand te gandesti ca am ezitat aproape o luna pana sa o urc......

Totul e bine cand se termina cu bine cheers !

P.S. ai vazut foto de pe locul I affraid ?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 10:13

Incet incet a ajuns pe primul loc cheers

airliners.net (part one) - Pagina 18 35104166

@Delu Am vazut-o si parerea mea este ca tot batranul 747 este mai frumos
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 10:18

Felicitari! Au iesit "the kissing queens" dupa 24 de ore si acum e randul tau! Bv Rares cheers !!!
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Varsta : 38
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 10:41

Bavo Rares "bosorogule"! deci odata cu varsta nu vine doar intelepciunea, ci si calitatea pozelor? cheers
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 10:44

Bravo Rares, respectele mele. Eu zic sa ii faci un printscreen si sa o pui pe desktop, nu ca nu ai mai ajunge pe primul loc dar eu zic ca merita Very Happy. Felicitari!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 10:48

Va urez la toti sa va bucurati asa cum ma bucur eu de poza asta, daca uni sar prin casa de nebuni Very Happy la prima poza sa vedeti cum va simtiti sa fie in top si constatati ca a meritat toata munca depusa cu prelucratul pozelor si timpul "pierdut" a fost un beneficiu moral

Multumesc!
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 12:24

Felicitari domnule!Ma bucur foarte mult pentru tine! cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 15:03

aegean a scris:
Felicitari domnule!Ma bucur foarte mult pentru tine! cheers

Multumesc Razz
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 16:59

Hei! Da' chiar eu sa nu spun nimic?!?
FELICITARI KKK! cheers Is tare curios ce parere au tipii de pe A.net si de pe JetPhotos despre fotografiile romanilor....Multi cred ca nici nu stiu bine pe unde-i Romania!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 17:24

Mersi Cataline!!! cert ii ca deja la cat de putini suntem pe A.net avem o rata mare de prima pozitie in top 24h deci..... daca nu stiu sa invete sau sa se uite pe harta si daca nici asa nu o descopera atunci le recomand niste almanahe
Smile)
Sus In jos
delu
Membru activ
delu

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 EmptyMier 29 Apr 2009, 18:08

dylan a scris:
Is tare curios ce parere au tipii de pe A.net si de pe JetPhotos despre fotografiile romanilor....Multi cred ca nici nu stiu bine pe unde-i Romania!

Lasa ca schimbam noi situatia Twisted Evil! Le aratam noi lor Twisted Evil
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: airliners.net (part one)   airliners.net (part one) - Pagina 18 Empty

Sus In jos

airliners.net (part one)
Sus 
Pagina 18 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» airliners.net (part three)
» airliners.net (part two)
» METEOROLOGIE AERONAUTICA - Radarul Doppler
» RailPictures.net
» Cum se posteaza poze de pe airliners.net, de ex?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Spotting Websites-
Mergi direct la: